QUOTE(Hegira @ 2007 06 27, 10:22)
Lėktuve po tris sėdynes, bet skraidina ne Aurela, o Flylal ir valgyti duoda
Papildyta:
Tai kad ir keliom dienom anksčiau 23.00 būdavo +30. Ten termometrai turbūt mažiau +30 nerodo
dieve, dieve, jau kiek kartų apie tai buvo kalbėta...
flylal skraidina Travelman, Fiji ir Horizon Travel klientus, o Novaturas su Aurela skraido.. ir skirtingais laikais...
o dėl temperatūros, tai ištisą naktį būna 30, jei ne vėjukas šioks toks, būtų mirtis alyvose...
QUOTE(Makalius @ 2007 06 27, 10:59)
Šaltmėte, ar dar nežinai ar liepą būsi laisva ir ar nenorėtum prie mūsų prisijungti?
ne, Makaliau, dar nežinau...
QUOTE(Padėjėjas @ 2007 06 27, 12:06)
Auto nuoma mums kainavo dienai 40 Eur. + kuras (40 Eur pilnas bakas, ir mes jį visą išvažinėjom).
dabar kainos kitos, nebent mašiną nuomositės visai savaitei, tai gal ir gausit tada dienai už 40 eurų...
QUOTE(Katu @ 2007 06 27, 13:27)
O man toks klausimas pasistojo. Iskrendam 5.50, ten busim kazkur 9 val. Kaip tada organizatorius isvezioja? nuo kurio regiono pradeda? Nes siaip i viesbucius pagal sutarti priima nuo 14 val., tai ka tiek laiko ten veikt? mes gyvensim chersonisos.
Beje, o gal galit apibidint ta karsti? kaip siltnami - iseini i lauka ir visas slapias? Ar ten koks vejas yra ir jis taip smarkiai (karstis) kaip zemyne nesijaucia? Gal man atsisakyt tos keliones verciau...
jei jūs Hersonissos gyvensit, tai jus vienus pirmųjų ir atveš į viešbutį, nes nuo oro uosto iki Hersonissos apie 30 min. kelio, jei nesustojant į kitus viešbučius..
o karštis yra žiaurus... toks pavyzdėlis: jei anksčiau važiuojant motociklu būdavo atgaiva, arba net šalta vakarais, tai dabar važiuojant oras tiesiog degina, svilina ir kojas, ir rankas, ir veidą... sunku tuo patikėt man pačiai buvo, bet vakar kai pasivažinėjau, tai baisu...
prie jūros viskas daugmaž ok, gelbėja vėjas... šiandien tai išvis vėjuota, tai niekaip nepasakytum, kad apie 40 laipsnių yra...
--------
22