Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta

QUOTE(Makalius @ 2007 06 27, 12:12)
Truputį per vėlai sugalvojom pirkti kelionę ir jau daug kur viertų nebebuvo ax.gif O kondikai įskaičiuoti į kainą būna jau tik brangiuose viešvučiuose, o iš novaturo pirkt neapsimoka - 270 lt už 9 dienas. Ten vietoj pigiau.

http://www.greekhote...kyknos/home.htm m,es gyveno čia
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 06 27, 12:00)
Ką????????????????????????? Nuėmė ketvirtadienio reisus? Liepos 12 yra ketvirtadienis fear.gif Ir vietų lėktuve jau nebėra schmoll.gif Skrydis 5:50 su Aurela....
Tai ir nepergyvenu jau dėl tos Stalidos. biggrin.gif ir dėl Sofoklio nepergyvenam vien dėl dianitos pagalbos drinks_cheers.gif Žiū, jau reik dianitai lauktuvių vežt g.gif
Novaturas skraidina vienas savo keleivius, su kitais nesidalina man rodos schmoll.gif
Dėl tų karščių tai jau matyt reikia planuoti išlaidas ant kondicionieriaus..... 7 eurai dienai, ane? Tai ne taip jau ir daug...

o as buvau stalidoj net du kartus..labai patiko thumbup.gif aisku vien joje ir nesedejom rolleyes.gif
Atsakyti
O man toks klausimas pasistojo. Iskrendam 5.50, ten busim kazkur 9 val. Kaip tada organizatorius isvezioja? nuo kurio regiono pradeda? Nes siaip i viesbucius pagal sutarti priima nuo 14 val., tai ka tiek laiko ten veikt? mes gyvensim chersonisos.
Beje, o gal galit apibidint ta karsti? kaip siltnami - iseini i lauka ir visas slapias? Ar ten koks vejas yra ir jis taip smarkiai (karstis) kaip zemyne nesijaucia? Gal man atsisakyt tos keliones verciau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2007 06 27, 13:27)
O man toks klausimas pasistojo. Iskrendam 5.50, ten busim kazkur 9 val. Kaip tada organizatorius isvezioja? nuo kurio regiono pradeda? Nes siaip i viesbucius pagal sutarti priima nuo 14 val., tai ka tiek laiko ten veikt? mes gyvensim chersonisos.
Beje, o gal galit apibidint ta karsti? kaip siltnami - iseini i lauka ir visas slapias? Ar ten koks vejas yra ir jis taip smarkiai (karstis) kaip zemyne nesijaucia? Gal man atsisakyt tos keliones verciau...  doh.gif

kiekvienas autikas veža i jam skirtą regioną mirksiukas.gif tikrai netampys jūsų po visą salą...kažkur po valandos turėtumėte būti..kambariai dažnai būna jau atlaisvinti, o jei ne, tai teks palaukti, pasivaikščioti pvz, po viešbučio teritoriją ir pan smile.gif kretoj karstis nėra jau taip labai sunkiai pernešamas, kadangi tas karštis sausas, o ne drėgnas kaip Lietuvoj
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 27 birželio 2007 - 12:32
O man kitas klausimas pasistojo...tai jeigu skrydis 5.50 ryte, tai kada iš Kauno išvažiuot doh.gif ?Gal iš vis patogiau orouoste nakvot, nes tokioj ankstybėj niekas mūsų nevež į Vilnių sad.gif Kaip jūs sprendžiat tokius klausimus....
Atsakyti
QUOTE(juodoji_nasle @ 2007 06 27, 13:32)
O man kitas klausimas pasistojo...tai jeigu skrydis 5.50 ryte, tai kada iš Kauno išvažiuot doh.gif ?Gal iš vis patogiau orouoste nakvot, nes tokioj ankstybėj niekas mūsų nevež į Vilnių sad.gif Kaip jūs sprendžiat tokius klausimus....

na reiktų kažkur 2.30 h nakties išvažiuot..nes prieš pusantros valandos jau reikėtų būt oro uoste
Atsakyti

Mes planuojam isvaziuot apie 2.30-3 val, tik svarstom dabar ar eit mums miegot, ar geriau neit smile.gif

As karscio ne del saves bijau, nes as siaip karstamege, ir man +25 yra labai salta, bet nezinau, kaip tai gali nestuke.gif atsiliept...

Beje, kiek val. skirtumas nuo LT Kretoj?
Atsakyti
QUOTE(Hegira @ 2007 06 27, 10:22)
Lėktuve po tris sėdynes, bet skraidina ne Aurela, o Flylal ir valgyti duoda thumbup.gif
Papildyta:
Tai kad ir keliom dienom anksčiau 23.00 būdavo +30. Ten termometrai turbūt mažiau +30 nerodo  lotuliukas.gif

dieve, dieve, jau kiek kartų apie tai buvo kalbėta... mirksiukas.gif flylal skraidina Travelman, Fiji ir Horizon Travel klientus, o Novaturas su Aurela skraido.. ir skirtingais laikais...
o dėl temperatūros, tai ištisą naktį būna 30, jei ne vėjukas šioks toks, būtų mirtis alyvose... doh.gif

QUOTE(Makalius @ 2007 06 27, 10:59)
Šaltmėte, ar dar nežinai ar liepą būsi laisva ir ar nenorėtum prie mūsų prisijungti?  unsure.gif

ne, Makaliau, dar nežinau...
QUOTE(Padėjėjas @ 2007 06 27, 12:06)
Auto nuoma mums kainavo dienai 40 Eur. + kuras (40 Eur pilnas bakas, ir mes jį visą išvažinėjom).  smile.gif

dabar kainos kitos, nebent mašiną nuomositės visai savaitei, tai gal ir gausit tada dienai už 40 eurų... unsure.gif g.gif

QUOTE(Katu @ 2007 06 27, 13:27)
Beje, o gal galit apibidint ta karsti? kaip siltnami - iseini i lauka ir visas slapias? Ar ten koks vejas yra ir jis taip smarkiai (karstis) kaip zemyne nesijaucia? Gal man atsisakyt tos keliones verciau...  doh.gif

jei jūs Hersonissos gyvensit, tai jus vienus pirmųjų ir atveš į viešbutį, nes nuo oro uosto iki Hersonissos apie 30 min. kelio, jei nesustojant į kitus viešbučius..
o karštis yra žiaurus... toks pavyzdėlis: jei anksčiau važiuojant motociklu būdavo atgaiva, arba net šalta vakarais, tai dabar važiuojant oras tiesiog degina, svilina ir kojas, ir rankas, ir veidą... sunku tuo patikėt man pačiai buvo, bet vakar kai pasivažinėjau, tai baisu... doh.gif prie jūros viskas daugmaž ok, gelbėja vėjas... šiandien tai išvis vėjuota, tai niekaip nepasakytum, kad apie 40 laipsnių yra...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šaltmėtė: 27 birželio 2007 - 12:41
QUOTE(Katu @ 2007 06 27, 13:36)

Beje, kiek val. skirtumas nuo LT Kretoj?

nė kiek - ta pati laiko juosta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šaltmėtė @ 2007 06 27, 13:39)
dieve, dieve, jau kiek kartų apie tai buvo kalbėta... mirksiukas.gif  flylal skraidina Travelman, Fiji ir Horizon Travel klientus, o Novaturas su Aurela skraido..
jei jūs Hersonissos gyvensit, tai jus vienus pirmųjų ir atveš į viešbutį, nes nuo oro uosto iki Hersonissos apie 30 min. kelio, jei nesustojant į kitus viešbučius..

jo ir dar tezturas su flylal'u drinks_cheers.gif
na jei pirmas viesbutis, tai galima per pusvalandi nusigaut, bet jei dar pakeliui uzvesh (na mum nė karto nebuvo, kad pirmus išleistų), tai +pusvalandis tikrai dar prisideda smile.gif
Atsakyti

yra trys galimybes: 1. atvaziuoji is vakaro, 2. vaziuoji nakti taksi (susitarsi uz 130 Lt), 3. jei su travelman, tai uz 30Lt jie teikia nuvezimo i vilniaus oro uosto ir atgal i kauna paslauga
Atsakyti

Travelmanas iš Kano nuveža su autobusų į oro uostą ir parveža atgal.
Atsakyti