Labas rytas besiruošiantiems atostogauti ir jau atostogaujantiems Kretoje....
Tik ką grįžau ir aš. Gyvenau Hera Villlage viešbutyje ir tikrai nieko labai baisaus nebuvo.
O buvau prisiskaičiusi tai daug, ir galvojau, kad į kaimo lūšną pateksiu, o pasirodo visai neblogai, balta, švaru, visi malonūs. Jei ką nors domintų smulkesnė informacija galėsiu pasidalinti....
Ir dar vienas pliusas šio viešbučio, kadangi nameliai graikiško stiliaus, tai vėsuma juose išsilaiko daug ilgiau, nei daugiaauksčiuose. Kondicionieriaus nereikėjo nuomuotis, nes ir taip juose buvo vėsu, tik paskutinėm dienom, kai temp. pakilo iki 45 laipsniu tai buvo karšta.
QUOTE(Pumpotaukšlis @ 2007 06 26, 19:26)
Turiu toki klausimuka:
Po kiek sedyniu vienoje eileje 2 ar 3 Aurelos lektuve, kuris skraidina i Kreta. Mes skrendame du suaugusieji ir vaikas, tai butu nelabai idomu sedeti atskirai?
Lėktuve po tris sėdynes, bet skraidina ne Aurela, o Flylal ir valgyti duoda
QUOTE(zis @ 2007 06 26, 20:38)
o kur tenais galima susirasti kokia nors vietine agentura is kurios butu galima pirkt kelione?...Retimne?
Visuose miestuose vienodai - išeini į pagrindinę gatvę ir dairaisi.
Kas trečia parduotuvėlė būna arba automobilių nuoma arba Travel agensy. Pradžioj geriau būtu bent per kelias pereiti ir susirinkti bukletus su kainomis - jie dažnai lauke padėti, jei ne tai viduj lentynėlėse. O tada jau renkiesi kas tau labiau patinka.
Papildyta:
QUOTE(dianita @ 2007 06 27, 07:10)
O del karscio... tai si ryta Graikijoje apie 5 ryto buvo +30
Tai kad ir keliom dienom anksčiau 23.00 būdavo +30. Ten termometrai turbūt mažiau +30 nerodo
Papildyta:
QUOTE(bala_nemate @ 2007 06 27, 07:08)
Bet gal sioks toks antkainis yra per lietuvius nuomojantis masiniuka, ka?
Aš mašiniuką nuomavausi iš vietinių ir pas savas gides net neklausiau kokios kainos. Užteko gauti jų organizuojamų kelionių kainas ir noras praėjo.
Pvz.: Į Samarijos tarpeklį su vietiniais važiavome už 36E, o Lietuvaičiai siūlė už 52