QUOTE(Makalius @ 2007 06 22, 17:21)
Katu, nereikėjo duot šito nuorodos
va, ką radau apie savo viešbutuką (aišku stengiuos jais netikėt, o tikėt dianita)
buves, 2007 06 22 15:37
niekam nesiulyciau apsistoti Stalidoj, Sofoklio viesbutyje. taip pat, nepatarciau imti kelioniu kur iskaiciuoti pusryciai ir vakariene - maistas kaip lido gal truputi blogiau.. geriau maista pirktis paciam arba valgyti tavernose, kaina panasi iseina.. keliaujantiems su novaturu nesiulyciau klausyti ju paistalu apie ekskursijas, nes tos pacios ekskursijos agenturose gatvese rusu kalba kainuoja 2 kartus pigiau, anglu - 3 kartus pigiau..
, 2007 06 22 14:55
gyvenau Kretoj keleta menesiu:) labai faina sala, isskyrus Stalida, Malia, Hersonissos ir der pora viecikiu...
Makaliau, sofoklyje pusryciai tikrai paprasti graikiski.. galiu net pavardinti: bus duona balta, taip pat dvieju rusiu toks kaip keksas (mano drauge taip pavadino), bet itariu ten duona (ruda ir sviesi) salsteli bet man tai labai skani buvo, ozkos suris (surokas, bet skanu su ta duonele), kiausiniai kietai virti, toks kumpis, fermentinis suris, dribsniai keliu rusiu, pienas, keliu rusiu sultys (ne super bet normalios), kava ir arbata ir dar kazkas saldaus bet nepamenu ar tai chalva ar kazkoks pyragelis.. Na mums rytais uztekdavo, ten valge ir vyriskiai, tai nesiskunde, bet kiekviena ryta tas pats... na bet per pietus ar vakarienei tai tikrai yra kur nueiti pavalgyti ir ivairiausio maisto.. plius pietums man tai sueidavo gyros (graikiskas kebabo variantas su visokiais tzatziki, pomidorais, etc) ir alus ar siaip kas nors atsigerti (kaip jau rasiau, butinai is karto nusipirkite bloka mineralinio vandens mini markete ir parsineskite)..
Stalida tikrai nuobodokas miestelis, bet yra kur pavalgyti, isgerti, etc nenumirsite, be to juk dar keliausite.. malia irgi ne stebuklas, bet ten daugiau veiksmo yra, nors sis miestelis niekuo neissiskiria, bet ten yra diskoteku, daugiau baru ir t.t. Siaip as Hersonissos pati negyvenau, bet santorinio saloje susipazinau su 2 patrakusiom olandu merginom, tai jos man tiek pripasakojo, kaip fainai hersonissos po klubus vaikscioti, diskotekas ir siaip fainai.. tai ka as zinau.. ziurint kam ko reikia laisvalaikiui...
Manau maziau tu ten skaityk, nusiteik atostogoms ir kaip bus, prie to prisitaikysi... jei esi pasirenges daugiau vaikscioti, keliauti o ne viesbutyje laika leisti, tai tau tikrai viskas tiks ir patiks... svarbu gera nuotaika