Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta

QUOTE(Prime @ 2007 06 21, 11:04)
dar karta klausiu (ba nedaug laiko liko) - tai kokia kalba sutartis del auto nuomos yra? anglu ar graiku?

Visos sutartys turėtų būti anglų kalba. Na kad žinotum ant ko pasirašai. Nes jeigu įkiš graikišką, tai ką ten bus galima suprasti. Jei firma pateiks tik graikišką sutartį, tai rekomenduočiau pasiieškoti kitos firmos. Ten jų tikrai daug smile.gif
Atsakyti
dar norejau suzinot ar viesbutyje rozetes tokios pat kaip ir pas mus lt g.gif
Atsakyti
Gal toks durnas klausimukas, bet man labai rupi - ar nuomojamuose automobiliuose yra vaikiskos kedutes? Mano kleckui 3 metai, norim vazinet daug, o be kedes kazkaip nesaugu. g.gif

Isskrendam 24 d. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lanaa @ 2007 06 21, 12:46)
dar norejau suzinot ar viesbutyje rozetes tokios pat kaip ir pas mus lt   g.gif

Rozetės tokios pačios, galit nebijoti

QUOTE(melsva @ 2007 06 21, 12:59)
Gal toks durnas klausimukas, bet man labai rupi - ar nuomojamuose automobiliuose yra vaikiskos kedutes? Mano kleckui 3 metai, norim vazinet daug, o be kedes kazkaip nesaugu.  g.gif

Isskrendam 24 d.  4u.gif

Nuomuojantis auto, reikėtų perspėti, kad reikės kėdutės ir tikrai bus. Mes nieko papildomai už ją nemokėjom, bet manau, kad priklauso nuo agentūros, iš kurios nuomuojiesi mašinytę. Kitose gali paprašyti papildimai susimokėti/
Atsakyti
QUOTE(~migla~ @ 2007 06 21, 15:48)
Ir as klausiau del vaistu, kokiu ju cia prisidet ax.gif Vis tiek, kaip as sakau, ant kupros tempti nereikes biggrin.gif hihihi.gif

nuo viduriavimo (immodium, smecta pora maiseliu) jei kartais ka nesvaraus suvalgytumet ar siaip kas, nuo skausmo ir antialerginiu (aerium pvz).. jei vaikas kartu, tai kazka ir jam reiketu paimti, kur jauciat kad gali prireikti.. o siaip jei draudima imat, tai jei kas nutiks, tai vadove gydytoja iskvies (man buvo nuo persideginimo alerginis sokas, sutino koju pedos blush2.gif , tai atleke gydytojas, tepalu dave ir antialerginiu suleido). O daugiau tai nebutina.. nebent kokiom ligom sergate... ax.gif

aaahh dar galit isimesti kreono ar mezim forte (siaip kreonas geriau, mezym tai sssh:P) jei kartais persivalgytumet ar nesuvirskintumet sotaus graiku maisto mirksiukas.gif cia jau kaip kam, dar no-spa galima...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dianita: 21 birželio 2007 - 15:06
QUOTE(pijuska @ 2007 06 21, 11:24)
Visos sutartys turėtų būti anglų kalba. Na kad žinotum ant ko pasirašai. Nes jeigu įkiš graikišką, tai ką ten bus galima suprasti. Jei firma pateiks tik graikišką sutartį, tai rekomenduočiau pasiieškoti kitos firmos. Ten jų tikrai daug smile.gif

sveikos sveikos, čia noriu prisidėti dėl sutarčių dėl auto- taigi kiek perėjom (ir galiausiai išsirinkom autuką bigsmile.gif )tai visur sutartys angliškai, jei nori gali padaryti ir vokiškai (na pvz man geriau vokiečiu- ir jokių problemėlių).Tik geriau dar pasiskaityti arba paklausti dėl padangų- nes kai kur jos nėra įtrauktos į draudimą, tai jei planuojate išsukti iš asfaltuoto kelelio- atkreipkite dėmesį.Beje tie keliukai labai mums patiko mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(dianita @ 2007 06 21, 16:05)
nuo viduriavimo (immodium, smecta pora maiseliu) jei kartais ka nesvaraus suvalgytumet ar siaip kas, nuo skausmo ir antialerginiu (aerium pvz).. jei vaikas kartu, tai kazka ir jam reiketu paimti, kur jauciat kad gali prireikti.. o siaip jei draudima imat, tai jei kas nutiks, tai vadove gydytoja iskvies (man buvo nuo persideginimo alerginis sokas, sutino koju pedos blush2.gif , tai atleke gydytojas, tepalu dave ir antialerginiu suleido). O daugiau tai nebutina.. nebent kokiom ligom sergate... ax.gif

aaahh dar galit isimesti kreono ar mezim forte (siaip kreonas geriau, mezym tai sssh:P) jei kartais persivalgytumet ar nesuvirskintumet sotaus graiku maisto mirksiukas.gif  cia jau kaip kam, dar no-spa galima...

Taigi vaistukų ir aš buvau įsimetusi krepšelį- ir angliuko ir smektos ir nuo temperatūros ir nuo skausmo ir nuo nubrozdinimo- bet ačiū dievui prireikė tik nuo supimo- Avieplantas- mažulei tai imbavau iš kapsulytės į šaukštą ir supimo jokio mirksiukas.gif Maistas mums visiems labai tiko ir patiko- graikiška virtuvė liuks, aišku vietinėse tavernose valgėm ne daug - o viešbutyje tai aplamai maitino super thumbup.gif

QUOTE(melsva @ 2007 06 21, 12:59)
Gal toks durnas klausimukas, bet man labai rupi - ar nuomojamuose automobiliuose yra vaikiskos kedutes? Mano kleckui 3 metai, norim vazinet daug, o be kedes kazkaip nesaugu.  g.gif

Isskrendam 24 d.  4u.gif

Kėdutės vaikams yra tikrai visuose nuomos punktuose- čia tai tikrai, mes patys ėmėm.Įkaina tai įeina todėl atskirai primokėti jokiu būdu nereiks.Tik vaikiukui prieš kelionę serpantinais duokit kokių vaistų nuo supimo.Mūsų mergina šiaip kantri važiavimui, bet prireikė Aviaplant gėrė ir buvo liuks smile.gif .

QUOTE(lanaa @ 2007 06 21, 12:46)
dar norejau suzinot ar viesbutyje rozetes tokios pat kaip ir pas mus lt   g.gif

Rozetės tokios pat- tad be baimės tik ryšys ten ne visur yra -daug kur lūžinėja.
Atsakyti
Turiu labai gudrų klausimą g.gif
O kurioj vietoj maždaug Sofoklis viešbutukas?
user posted image
Atsakyti
visai nebejuokinga pasidarė g.gif mes juk surizikavom paimti Fortuna 4* Į Agios N. rajoną. va tik dabar gavau meilą, kad gali būti viešbutis Hera Village schmoll.gif kas giria, kas peikia viešbutį maistą ir pan. tai nieko-bet jis ant kalno verysad.gif o aš su 6 mėn. vaiku važuoju,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,va ir paeksperimentavom blink.gif na jei tikrai bus tas viešbutis tai ką reiks iš vis prie jūros neiti g.gif nuo kalno apie 500 metrų vežimėlio nenusitempsi schmoll.gif
Gal Šaltmėtė padėtų -ar kokiu tai būdu iki kito pliažo nuo šito viešbučio nusigauti įmanoma? na visuomeninio? ar autobusas važinėja pro šitą viešbutį?

gal jau paatostogavę šitam viešbutė kokią tai gudrią mintį pasakytų g.gif

tik būkit žmonės nemoralizuokit, kad su kūdikiu nereikėjo tokiu eksperimentų, ir taip jau vienas namuose burba be sustojimo blush2.gif o ką man daryt kad aš tik šitąč savaitgalį varyti galėjau o viešbučių pasirinkimas baisingas telikęs doh.gif

tai va ir ieškau čia biggrin.gif kur geras pliažas netoli HERA VILLAGE biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo greja: 21 birželio 2007 - 20:12
QUOTE(greja @ 2007 06 21, 21:27)
tai va ir ieškau čia biggrin.gif kur geras pliažas netoli HERA VILLAGE biggrin.gif

http://www.novaturas...opic.php?t=3854
va čia dar vyksta diskusijos apie šį viešbutį, pasiknaisiok blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nicolle_ @ 2007 06 21, 07:49)
po Kretos kalnu kaimelius nepasivezinti masina, tas pats kas visai tikrosios Kretos nepamatyti wink.gif

drinks_cheers.gif 100% drinks_cheers.gif
Malioj būsit- nusipirkit bananų (kartoju kaip papūga laugh.gif ); mums buvo kažkokių rūgščiasaldžių vaisių su sėklom, tokie oranžiniai, pierkūnas nepamenu pavadinimo doh.gif ale patiko, nedidukai, abrikoso dydžio, Šaltmėtė pasakys pavadinimą, lyg iš R raidės;arbūzų buvo tokių saldžių; dar gegužę figos žalios buvo, tai liepą jau gal rasit prinokusių,;dabar dar yra tokių uogų ant medžių, kaip gervuogės atrodo būna mėlynos ir baltos(velnias, tik rusiškas pavadinimas galvoj- matyt per daug vyno vartojau biggrin.gif )
Atsakyti
Apie Hera Village. Aš asmeniškai nebuvau nusileidusi į ta jų pliažą, patingėjau blush2.gif Puikus pliažas yra Elundoj (4 km.) nuo Heros, taip pat Agios Nikolaos (4 km.), tik į kitą pusę. Autobusų stotelė yra prie viešbučio, autobusų grafiko paprašykit registratūroje. Bilietas į vieną pusę- 1.2EUR, jei taksi- 5-7 EUR.
Labiausiai man patiko nuošalus laukinis pliažas, kai važinėjomes į šiaurę nuo Elundos ir privažiavome šiaurinę pakrantę. Turkio spalvos vandenys, balti akmenys, kalnai ir nė gyvos dvasios. Nuostabu. Dar patiko Chrissi sala. Santorinis tai visai be žodžių. Tikiuosi į jį sugrįžti bent jau dviems dienoms, nes ekskursijos laiko tikrai neužteko, nors ir plaukėme greituoju katamaranu, taigi laiko saloje turėjome daugiau biggrin.gif. Apskritai, Kreta yra gėris thumbup.gif . Tikrai ten sugrįšiu, nes dar labai daug ko nepamačiau smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(indreja @ 2007 06 21, 22:16)
Apie Hera Village. Aš asmeniškai nebuvau nusileidusi į ta jų pliažą, patingėjau  blush2.gif  Puikus pliažas yra Elundoj (4 km.) nuo Heros, taip pat Agios Nikolaos (4 km.), tik į kitą pusę. Autobusų stotelė yra prie viešbučio, autobusų grafiko paprašykit registratūroje. Bilietas į vieną pusę- 1.2EUR, jei taksi- 5-7 EUR.
Labiausiai man patiko nuošalus laukinis pliažas, kai važinėjomes į šiaurę nuo Elundos ir privažiavome šiaurinę pakrantę. Turkio spalvos vandenys, balti akmenys, kalnai ir nė gyvos dvasios. Nuostabu. Dar patiko Chrissi sala. Santorinis tai visai be žodžių. Tikiuosi į jį sugrįžti bent jau dviems dienoms, nes ekskursijos laiko tikrai neužteko, nors ir plaukėme greituoju katamaranu, taigi laiko saloje turėjome daugiau  biggrin.gif. Apskritai, Kreta yra gėris  thumbup.gif . Tikrai ten sugrįšiu, nes dar labai daug ko nepamačiau  smile.gif .

Indrėja, norėjau paklausti dėl to greitojo katamarano unsure.gif
Ar nesupykina kai juo "skrendi" ? biggrin.gif
Atsakyti