QUOTE(lanaa @ 2007 06 19, 19:52)
as tai biskiuka apkatke soliariume padariau, tai gal su 15 nesusvilsiu
siaip nezadu pliaze kept, bet kazkiek idegt dar noretus
Papildyta:
saltmete, matau ant laido kabi. dar norejau paklaust, ar smelis pliaze siuo metu nelabai ikaites? nezinau ar vaikui reik tapkiu per smeli varinet, ar ne, nes jo koju oda, tai ne mano darbiniai mozoliai
Na, mes buvom gegužę, tai kelias dienas tikrai nemalonu kojoms jau buvo, vaikai su basutėm ir tapkėm kasiojo smėliuką. Jei tik turi- imk kažkokias šliures, bagažas dėl to neapsunks tona.
QUOTE(Makalius @ 2007 06 19, 20:35)
Tai per tas laisvas dienas galima susirašyt
ir
nulėkt kur kartu
turėtumėm nuosavą gidą
Tai kaip
aš manyčiau būtų super
pasimakaluosim
Mano tetai nepatinka tas, kad Stalidoj labai gražus paplūdimys, o Chersonissose labai siauras ir kažkoks
Bent jau taip nuotraukose matosi....
Turbūt apsistojom ties Hersonissos, viešbučiu Palmera Beach
O Hersonissos nueisit į Star Beach vandens parką, ten mokami tik didieji kalneliai (diena 7 eurai), o kiti baseinai ir Lazy river- nemokami- kaifas. Ten žolytė visur, o gultai mokami, nors gegužę dar nerinkdavo pinigų.
Palmera Beach pačiam centre, gal tokio gražaus paplūdimio ir nerasit, bet paėjus apie kilometrą į vieną ar kitą pusę rastumėt labai superinių pliažų: smėliukas visur(ir vandenyje), aplink uolos, kelios salikės, iki kurių galima nupristi/nuplaukti ir padrybsot
QUOTE(greja @ 2007 06 19, 22:59)
Perskaičiau antrą kartą tas pačias temas , kurios jau perskaitytos buvo....
ką galiu pasakyti, kai skaitai prieš renkantis kelionę viskas
, bet kuo arčiau keliavimo data, tuo klausimų daugėja
gal galit trumpai drūtai parašyti ką verta pažiūrėti aplink Agios-žinau kad visa Kreta nuostabi, bet kas gražiausia.
Oi, brangioji, nieks tau nepasakys, kas ten gražiausia
:gal kalnai besileidžiantys į Mirabello įlanką, gal avys medžiuose, gal tradiciniai miestukai su siaurutėlytėmis gatviukėmis, o gal pramogų parkai, Matala.
Nepatingėkit nuvažiuot į Ierapetrą, Lato(dirba iki 15val), Vardas taverną Kroustas(ir būtinai atsižymėkit
), Spinalongą, Dzeuso urvą, Vai- šitie "objektai" nutolę max 50-100km.
Papildyta:
QUOTE(pijuska @ 2007 06 20, 07:53)
Dar yra čia plačiai aprašytas Kritsa miestelis ir Įžymioji Vardas taverna.
Ojoj, neklaidink, Kritsą reikia pervažiuot ir braukt dar tolyn kelis kilometrus iki Kroustas.
O pati ar buvai ten?