Įkraunama...
Įkraunama...

Centras: "Raudonkepuraitė"

Trimetukai dabar pirmame aukšte, "Zuikučių" grupėj. Kairėje pusėje.
Auklėtojos ten dvi. Kiek supratau, abi naujos ... na bent jau prieš metus, kiek girdėjau, kad buvo kitos visai.... 4u.gif
Dėl gerumo... subjektyvus dalykas....... g.gif smile.gif
Teko "girdėti" ir "matyti", kaip "zuikučiai" guldomi miegelio... tai kažkaip pavydas suėmė, kai girdėjau, kad kituose darželiuose ir lopšinės padainuojamos, ir galvelės paglostomos, ir skersvėjų nebūna..... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristuks @ 2006 09 20, 14:36)
Trimetukai dabar pirmame aukšte, "Zuikučių" grupėj. Kairėje pusėje.
Auklėtojos ten dvi. Kiek supratau, abi naujos ... na bent jau prieš metus, kiek girdėjau, kad buvo kitos visai.... 4u.gif
Dėl gerumo... subjektyvus dalykas....... g.gif  smile.gif
Teko "girdėti" ir "matyti", kaip "zuikučiai" guldomi miegelio... tai kažkaip pavydas suėmė, kai girdėjau, kad kituose darželiuose ir lopšinės padainuojamos, ir galvelės paglostomos, ir skersvėjų nebūna..... 4u.gif

tai va, mano dičkis į zuikučių grupę ėjo, būtent tada dar dirba DAIVA thumbup.gif , dabar kažkokios naujos verysad.gif , o mažylis taip išeitų irgi pakliūtų į tą pačią zuikučių grupę...kristuks tavo mažiukas tokio pat amžiaus kaip ir mano , gal leisi irgi į Raudonkepuraitę?
Atsakyti
mano sunus si darzeli lanko jau antrus metus. ir kadangi viena aukletoja isleista dekretiniu atostogu, tai jau nuo 2006 pavarasio ja pavadavo viena is dabartiniu trimetinuku "zuikuciu" grupes aukletoju. tai Gitana. apie galiu pasakyti tik gerai, tai nuostabus, siltas zmogus. o del pasaku ar lopsiniu pries miega - pas mus vaikai patys paprase, tai kaip aukletoja minejo, dabar ir penkiu nebeuztenka. kai vaikucius suguldo, kai kure patys uzmiega, kitus pasupa, pabuna salia, galvyte paglosto. pati tai puikiai maciau, nes sunus kadangi pradejo lankyti si darzeli 3 neturedamas, tai pasiimdama ji pries pietu miegeli namo, maciau. o be to grupese ne po 5-10 vaiku yra, net 20 susirenka. tad ir aukletojomsd fiziskai sunku visus apciuciuot. bet sis darzelis tikrai thumbup.gif
Atsakyti
Dėl mažiuko... dar nežinau, ar leisim į tą patį darželį? ax.gif

O dėl migdymo ir kitų niuansų .... čia jau kaip kas ką pastebi, kaip kam pasiseka...., kaip kas kiek jautriai reaguoja tongue.gif 4u.gif smile.gif
Visiškai sutinku, kad sunku su tais 20 "zuikučių", kurie dar tokie nesavarankiški ir pan., bet juk toks jų darbelis.....
Kažkaip teko pastebėti ne visai gerų dalykų (nors pradžioj daug ką mačiau pro rožinius akinius).... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristuks @ 2006 09 20, 15:08)
Dėl mažiuko... dar nežinau, ar leisim į tą patį darželį?  ax.gif

O dėl migdymo ir kitų niuansų .... čia jau kaip kas ką pastebi, kaip kam pasiseka...., kaip kas kiek jautriai reaguoja  tongue.gif  4u.gif  smile.gif 
Visiškai sutinku, kad sunku su tais 20 "zuikučių", kurie dar tokie nesavarankiški ir pan., bet juk toks jų darbelis.....
Kažkaip teko pastebėti ne visai gerų dalykų (nors pradžioj daug ką mačiau pro rožinius akinius).... 4u.gif

prašom prašom paviešinti tuos ne visai gerus dalykus, labai įdomu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2006 09 20, 16:46)
prašom prašom paviešinti tuos ne visai gerus dalykus, labai įdomu  g.gif

Labas, mielosios mirksiukas.gif
mano vaikinas irgi "zuikutis" Raudonkepuraiteje smile.gif Kaip sakant visa musu parko maziu hebryte persikele i daugumos mamu sioje temoje isgirta darzeli O liaupsinamas jis, jei teisingai supratau, vien buvusiu aukletoju gero darbo deka. Deja senasias pakeite naujos, o apie jas dar spresti ankstoka schmoll.gif Pagyvensim - pamatysim. Siaip pritariu kristinuks drinks_cheers.gif : is pirmo zvilgsnio auklytes pasirode nors prie zaizdos dek, bet pastebejau, kad nelabai skuba "apsviesti" gimdytojus apie vaiko nesekmes, turiu galvoj visokius susimusimus, ir visokias kitas traumikes. Tikiu, kad esant rimtai nelaimei nedelstu pranesti, bet, jei vaikas siaip truputi rimciau uzsigavo, galetu ir uzsimint atejusiai mamai... Pati stengiuosi jas isklausineti, kaip sekesi mano maziui, bet tik numykia, kad viskas gerai ir tiek.. Nelabai tikiu, kad tokie mazi ziopliukai isvengia situaciju, ypac kai grupeje tokiu beveik 20, suziureti tikrai sunku, todel niekas priekaistu nereikstu, tiesiog galetu neslepti g.gif Tikiu, kad aukletojos ir balsa pakelia ir uzriaumoja, tikrai nelengva su tais musu mazais monstriukais biggrin.gif, bet mazas pauksciukas man paciulbejo, kad ir ranka pakelti nevengia ir riebesni zodeli pasakyti issprusta... schmoll.gif Bet labiausiai man pradeda nepatikti siame darze patalpu vedinimo ypatumai pries pietu miega ir pietu miego metu. Kaip zinia pas zuikucius atskiros patalpos miegui nerasta (kitose grupese turbut irgi), todel vaikai miega ten pat kur zaidzia. Vaikai suguldomi i loveles "stalcius", dar pora raskladuskiu reikalui esant ispakuoja ir ... atidaro visus langus... blink.gif Tai skersvejuks truputi perkosia musu lepsiukus, bet uztat labai efektingas pravedinimas gaunasi doh.gif ! Va sito bajerio tai nelabai ikertu... schmoll.gif Persasi isvada, kad taip sumazinamos vaiku gretos, nes gaunasi naturali atranka - silpniausi kita diena jau lovoj su temperatura verysad.gif maziau darbelio auklytems.. Gal klystu, gal yra kitas loginis paaiskinimas tokiems "pravedinimams".. ax.gif
Tiesa, laaabai seniai pati lankiau si darzeli.. Mama sake, kad vedinimo ypatumai siam darzely jau turi gilias saknis, del tos priezasties istisai sirgdavau galiausiai su komplikacijom, todel teko isvis atsisakyt malonumo lankyt Raudonkepuraite. Na negaliu patiket, kad per 30metu siuo klausimu nelabai kas tepasikeite.. Negi teks tuo isitikinti savo sunaus kailiu?.. blink.gif
Apniko abejones, ar verta rizikuot savo vaiko sveikata. Suprantu, kad ir kituose darzuose ne pyragai, niekas nesicackins su tais musu lepsiukais, kad neisvengsi ligu. Bet... g.gif
Nu ir pripyliau...! blush2.gif Bet uztat viska ispyliau, kas kirbejo! 4u.gif
Atsakyti
pritariu dėl "ventiliacijos sistemos", mačiau pati, bet gal auklėtojoms niekas garsiai nepasako? Šiaip ta direktorė, kiek suprantu, griežtoka, gal reiktų su ja pačia kalbėtis?
Atsakyti
mamos, blogai kad šnekate apie blogumus, bet nieko nedarote, aš rytoj tikrai darželyje šį klausimą iškelsiu, aš niekad tokiu laiku neatėjau ir nemačiau. Kol dirbo Daiva tikrai taip nebuvo. Grupę galima vėdinti kai vaikai yra lauke, parašykit kas dar darosi blogai, nes auklėtojos raportuoja valgė, miegojo, viskas buvo gerai
Atsakyti
QUOTE(čikaga @ 2006 09 21, 17:53)
mamos, blogai kad šnekate apie blogumus, bet nieko nedarote, aš rytoj tikrai darželyje šį klausimą iškelsiu, aš niekad tokiu laiku neatėjau ir nemačiau. Kol dirbo Daiva tikrai taip nebuvo. Grupę galima vėdinti kai vaikai yra lauke, parašykit kas dar darosi blogai, nes auklėtojos raportuoja valgė, miegojo, viskas buvo gerai

Man apie toki "efektyvu" vedinima papasakojo viena pazistama mama, kuri uztiko tokia situacija ne viena kart. Kodel ji nieko nesake auklems tikrai nezinau, bet uztat stengiasi perspeti kitas mamas 4u.gif ... Tikrai ja tikiu ir pati bandysiu "netycia" uzklupti per pietu miega, kad galeciau pagaut ir tiesiai sviesiai pareikst pretenzijas umn.gif . Nes jei siaip po darbo atejus pasiimt vaiko bandysi kabinetis, tai dar issigins, kad taip nedaro ir ka tu irodysi. Tik kvailio vietoj liksi, juk jos tokias rupestingas primeta, visuomet viskas labai ok g.gif
Bet va reikia man sulaukt kol mano Ignas pasveiks, nes savaite pralankes darza visa sia savaite serga doh.gif ... Parsinesem is ten pat kazkokia zarazele, nuo kurios ir mazoji sese apsirgo ir pati ne kaip jauciuos: labai bjaurus spazminis kosulys vos ne iki vemimo, siaubinga zalia sloga! Kazi ar tik nepravedino mano lepsiuko gerokai... blink.gif
Atsakyti
Gal čia nuo manęs, smile.gif nes aš sirgau, paskui užkrėčiau vaikus, o dabar ir taviškiai serga
Atsakyti
Mielos mamytes,
labai skaudu kad tapote tikromis internetinemis mamytemis, nejaugi jau nebeegzistuoja normalus, atviras pasnekesys tarp zmoniu, su jusu vaiku aukletojom. Juk vis del to visus nerima keliancius klausimus reikia visu pirma spresti su aukletoja o ne klausytis nepagristu nuogirdu.

su pagarba
Atsakyti
QUOTE(sende @ 2006 09 22, 17:47)
Mielos mamytes,
labai skaudu kad tapote tikromis internetinemis mamytemis, nejaugi jau nebeegzistuoja normalus, atviras pasnekesys tarp zmoniu, su jusu vaiku aukletojom. Juk vis del to visus nerima keliancius klausimus reikia visu pirma spresti su aukletoja o ne klausytis nepagristu nuogirdu.

su pagarba

nesupratau g.gif , negi negalima jau čia kalbėti ?
Atsakyti