QUOTE(Soni @ 2006 09 20, 16:46)
prašom prašom paviešinti tuos ne visai gerus dalykus, labai įdomu
Labas, mielosios
mano vaikinas irgi "zuikutis" Raudonkepuraiteje

Kaip sakant visa musu parko maziu hebryte persikele i daugumos mamu sioje temoje isgirta darzeli O liaupsinamas jis, jei teisingai supratau, vien buvusiu aukletoju gero darbo deka. Deja senasias pakeite naujos, o apie jas dar spresti ankstoka

Pagyvensim - pamatysim. Siaip pritariu kristinuks

: is pirmo zvilgsnio auklytes pasirode nors prie zaizdos dek, bet pastebejau, kad nelabai skuba "apsviesti" gimdytojus apie vaiko nesekmes, turiu galvoj visokius susimusimus, ir visokias kitas traumikes. Tikiu, kad esant rimtai nelaimei nedelstu pranesti, bet, jei vaikas siaip truputi rimciau uzsigavo, galetu ir uzsimint atejusiai mamai... Pati stengiuosi jas isklausineti, kaip sekesi mano maziui, bet tik numykia, kad viskas gerai ir tiek.. Nelabai tikiu, kad tokie mazi ziopliukai isvengia situaciju, ypac kai grupeje tokiu beveik 20, suziureti tikrai sunku, todel niekas priekaistu nereikstu, tiesiog galetu neslepti

Tikiu, kad aukletojos ir balsa pakelia ir uzriaumoja, tikrai nelengva su tais musu mazais monstriukais

, bet mazas pauksciukas man paciulbejo, kad ir ranka pakelti nevengia ir riebesni zodeli pasakyti issprusta...

Bet labiausiai man pradeda nepatikti siame darze patalpu vedinimo ypatumai pries pietu miega ir pietu miego metu. Kaip zinia pas zuikucius atskiros patalpos miegui nerasta (kitose grupese turbut irgi), todel vaikai miega ten pat kur zaidzia. Vaikai suguldomi i loveles "stalcius", dar pora raskladuskiu reikalui esant ispakuoja ir ... atidaro visus langus...

Tai skersvejuks truputi perkosia musu lepsiukus, bet uztat labai efektingas pravedinimas gaunasi

! Va sito bajerio tai nelabai ikertu...

Persasi isvada, kad taip sumazinamos vaiku gretos, nes gaunasi naturali atranka - silpniausi kita diena jau lovoj su temperatura

maziau darbelio auklytems.. Gal klystu, gal yra kitas loginis paaiskinimas tokiems "pravedinimams"..
Tiesa, laaabai seniai pati lankiau si darzeli.. Mama sake, kad vedinimo ypatumai siam darzely jau turi gilias saknis, del tos priezasties istisai sirgdavau galiausiai su komplikacijom, todel teko isvis atsisakyt malonumo lankyt Raudonkepuraite. Na negaliu patiket, kad per 30metu siuo klausimu nelabai kas tepasikeite.. Negi teks tuo isitikinti savo sunaus kailiu?..
Apniko abejones, ar verta rizikuot savo vaiko sveikata. Suprantu, kad ir kituose darzuose ne pyragai, niekas nesicackins su tais musu lepsiukais, kad neisvengsi ligu. Bet...
Nu ir pripyliau...!

Bet uztat viska ispyliau, kas kirbejo!