Įkraunama...
Įkraunama...

Centras: "Raudonkepuraitė"

Buvau nuėjusi į Raudonkepuraitę tartis dėl priėmimo pavasarį.
Tai vedėja sakė, kad ne anksčiau kaip nuo birželio 1d...
Beje, dar pasiūlė skirti darželiui 2% nuo pajamų mokesčio...Prašom... drinks_cheers.gif
Ir dar sakė, kad, ateinant naujam vaikui, siūloma paaukoti darželiui... Kas gali ir kiek gali - čia nėra nustatyto dydžio...
Kažin, kiek paprsatai aukojama??? 4u.gif g.gif
Atsakyti
nemanau, kas kituose darželiuose, kur vaikai atskirai miega ir atskirai žaidžia, mažiau serga. Maniškis ar nėjo iš viso darželį ar ėjo - panašiai sirgo. O kad serga visi vaikai tai faktas. Be to, kai vaikai miega, tai miega visi, o ne vieni lieka žaisti, o kiti miega.
Dėl paramos darželiui, tai čia sunku atsakyti, maniškis jau seniai ėjo. Gal kas kiek gali - manau nuo kokio 100- 400 Lt, o gal gali padėt kažkokiom priemonėm - dažais, popierium, įrankiais ir pan. O jei negali pinigėliais - tai darbu - kažką sukalt, pagamint, paremontuot.
Atsakyti
aš irgi buvau darželyje ir sužinojau kad Daiva išvažiuoja gyventi į Angliją ar Airiją, bet supažindino vedėja su nauja auklėtoja, man ji pasirodė visai nieko
Atsakyti
Tai kad ten visos auklėtojos , man atrodo fainos. Ypač patinka , kad darželis mažas, tai visus vaikus auklėtojos pažįsta, kad ir ne savo grupės.
Atsakyti
Čikaga, o jūsų berniuką lyg ir mačiau šiandien parke... biggrin.gif
Ar jis su tokiu rusvu paltuku, kur kapišoniukas su ausytėm?? ax.gif smile.gif
Atsakyti
aha, mano biggrin.gif
Atsakyti
labas visoms smile.gif

mano mergaitė nuo rudens eis į Raudonkepuraitę, o auklėtojoms rugsėjo pirmą reikia nunešt kokią dovanėlę? Girdėjau, jei ką nuneši, geriau vaiką prižiūri.
Atsakyti
Mes irgi bandysim lankyti nuo rugsėjo 1d...
Beje, o tą rugsėjo pirmą kelintą val ateiti? Gal žinot? Ir kas tą dieną vyks??? 4u.gif
O dėl dovanėlių... auklėtojom... Sakau, gal saldainių dėžutės užtektų... g.gif smile.gif
Atsakyti
aš kitą savaitę nešiu sveikatos pažymą, tai pasiklausiu, kas tą dieną vyks. Klausiau draugės, kuri veda vaiką į kitą darželį, tai sakė, jokių rugsėjo 1 nebūna darželyje. Ateini, vaiką palieki, kaip įprastą dieną. Taigi yra tokių vaikų, kurie visą vasarą lanko darželį, ir tą 1-oji jau kaip ne šventė gaunasi.
Bet man taip nemalonu, tuos "kyšius" nešt.
Atsakyti
Ten auklėtojos labai geros, žiūri vienodai gerai visus vaikus - ar nuneši dovanėlę, ar ne, bet manau, kad kiekvienam malonu saldainių ar kavos gauti.
Atsakyti
Labutis biggrin.gif

Tai va, buvau Raudonkepuraitėj, nunešiau vaiko sveikatos pažyma. Tai sakė, bus 09 01 10 val. šventė, galit ateit, galit ir nuo pirmadienio. Parodė grupę ir auklėtojas, tai žinosim, kam gėlytes nešt. Be to, mūsų grupėj bus nemažai naujokėlių, tai sakė, kad galės pirmom dienom ir su mamytėm pabūt, paskui palikt porai valandų.
Atsakyti
Kažin kokia auklėtoja pirmamečiams bus 2008 metais? Gal žinote kuri dabar dirba su trečiamečiais, kuriam aukšte ir kurioj pusėj grupė?
Atsakyti