manau kad galima, nes aš taip dariau su savo dukra. o papuola į vyresnių vaikų grupę, kurie baigia daržą
Ir mes taip darėm vedėm pavasrį porą mėnesių ir po atostogų rudenį. Nebuvo jokių problemų rudenį dėl pasilikimo, meigojimo ir t.t.
Plius kai keli mažiukai tai tie vyresnieji labai prižiūri ir globoja. Lengviau adaptuojasi naujoje vietoje, mūsų mergaitė jau antrą dieną sugalvojo iegoti pietų miegą.
Plius kai keli mažiukai tai tie vyresnieji labai prižiūri ir globoja. Lengviau adaptuojasi naujoje vietoje, mūsų mergaitė jau antrą dieną sugalvojo iegoti pietų miegą.
Kristuks, reiškia susitiksim pavarį arba rudenį, nes aš irgi leisiu ir žinau kokios bus auklėtojos
Bandom, nuo kada Jūs planuojat pradėti eiti?
Ir ar geros auklėtojos? Ar viena, ar dvi ---- kaip čia gaunasi?
O tai rudenį mūsų vaikiukai eis jau į kitą grupę ar kaip?
Ir ar geros auklėtojos? Ar viena, ar dvi ---- kaip čia gaunasi?
O tai rudenį mūsų vaikiukai eis jau į kitą grupę ar kaip?
ojoi as jau nusivyliau kiek nuvedu vaika tai tik 2dienos ir serga nu niekaip neina normaliai o seip tai bunam lauke visur vaziuojam kartu ir nieko tik nuvedu i darzeli tai serga is karto,o si karta supykau aukletoja viena uztinus buvo o kita vos prasnekejo ir vaka po ligos atvedziau ant rytojaus vaikas neprasnekejo ,po to dar vyras ir dar as.Nezinau kodel jos eina i darba jei su gerkles visusu visiska neatsakomybe.
Viena auklėtoja bus Daiva, o kita nežinau, nes buvo Živilė, bet ji išėjo į dekretą. O bandysiu pratinti arba nuo gegužės arba nuo birželio. O kur jūs gyvenate?
Mes gyvenam Krėvos g.. Ji lygiagreti Trakų gatvej...
Tai, ko gero, susitiksim, o mūsū vaikiukai labai panašaus amžiaus....
Tai, ko gero, susitiksim, o mūsū vaikiukai labai panašaus amžiaus....
žinau tavo gatvę, tai mes kaimynės , kas dabar žiūri tavo vaiką?
Turim auklytę...
mano auklė kiekvieną dieną vedžioja Liną į lauką į parką, pasakoja apie vaikus, bet Roko neminėjo
sveikutės,
mano dičkis lankė "Raudonkepuraitę", planuojam ir mažiuką leisti, tik va, sužinojom kad Daiva jau nebedirba
mano dičkis lankė "Raudonkepuraitę", planuojam ir mažiuką leisti, tik va, sužinojom kad Daiva jau nebedirba
Sveiki,
norėjau dar dėl "Raudonkepuraitės" paklausti tokį klausimėlį...
Ten mažokos grupės ir vaikai toj pačioj patalpoj ir žaidžia, ir miega.. kažkaip nelabai gerai...
....
Gal jie dažniau serga?
norėjau dar dėl "Raudonkepuraitės" paklausti tokį klausimėlį...
Ten mažokos grupės ir vaikai toj pačioj patalpoj ir žaidžia, ir miega.. kažkaip nelabai gerai...
....
Gal jie dažniau serga?