Įkraunama...
Įkraunama...

Centras: "Raudonkepuraitė"

parengiamojoj (t.y. dabar) tai ir 10 Lt nemokam, tai per susirinkimą patys tėvai nusprendėm ir sumetėm neatsimenu... po 5 lt. atrodo.
O anksčiau tai net juokas imdavo kaip auklėtojos su centais ataskaitas duodavo per susirinkimus už tuos 10 Lt. Nors negaliu sakyti buvo tėvelių kuriems tai labai įdomu buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Japoniene: 17 sausio 2006 - 13:48
Gerb. moderatore,

Nemalonus dalykas, bet, deja, ir vel turiu "apskusti" Smilga Saule. sikart "Raudonkepuraites" temoje eilinikart isreiske nepasitenkinima tuo, kad dziaugiuosi "Klevelio" darzeliu. man rodos, tiesiog nepadoru komentuoti kt. - visiskai svetimo - zmogaus postus. siulau nereikalingus sios dalyves postus istrinti, o ja pacia ispeti.

Aciu uz supratima thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Spragtukas @ 2006 01 17, 16:57)
Gerb. moderatore,

Nemalonus dalykas, bet, deja, ir vel turiu "apskusti" Smilga Saule. sikart "Raudonkepuraites" temoje eilinikart isreiske nepasitenkinima tuo, kad dziaugiuosi "Klevelio" darzeliu. man rodos, tiesiog nepadoru komentuoti kt. - visiskai svetimo - zmogaus postus. siulau nereikalingus sios dalyves postus istrinti, o ja pacia ispeti.

Aciu uz supratima  thumbup.gif

Aš taip atsargiai norėčiau paklausti, o tu (Jūs) daboji kur kas ką apie Klevelį pasisako ir skubi prieštarauti jei tai neatitinka tavo nuomonės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Japoniene: 17 sausio 2006 - 18:32
QUOTE(Spragtukas @ 2005 03 26, 21:32)
Labai geru atsiliepimu apie Raudonkepuraite negirdejau sad.gif Girdejau, kad lanko ir asocialiu seimu vaikai. Gal geriau i KLEVELI - jis gi netolies yra  smile.gif Tik tiek, kad ten alergiskiems vaikams pirmenybe  mirksiukas.gif

kaip ir nemandagu vieno darželio temoje jį patį menkinti iškeliant kitą darželį kaip geresnę alternatyvą. Beje, mano draugės NĖRA asocialios ir priėmiau kaip įžeidimą sau ( sako, kokie tavo draugai, toks ir tu pats, ar ne? )
QUOTE(Spragtukas @ 2005 06 03, 21:17)
Kada dar statys r kol pastatys minetaki AKROPOLI - klausimas. jau turbut treti metai tas kalbas girdziu. be to, buvo labai stiprus protestas is tevu bei pedagogu puses del sio vienintelio darziuko alergiskiems vaikams uzdarymo, taigi, atsizvelgta ir i tai. ir darzelis dirba toliau  thumbup.gif  netrikdomai.

Kristuks - je vaikas alergiskas, tai tik i KLEVELI, nes Raudonkepuraitej maisto netaiko, kiek teko girdeti. va, uzsidaro KLEVELIS liepa, bet i Raudonkepuraite, be kita ko, negaliu vesti butent del maisto.

Akropolį stato ir tikrai tikrai esi patenkinta tokia kaiminyste? g.gif Paukštelis pačiulbėjo, kad visai ką kita kalbi bigsmile.gif (Negražu, pasikartosiu, Raudonkepuraitės temoje Klevelį reklamuot, o mamyčių patirtis neatsiranda iš oro - kritiką, kad ir kokia ji būtų, reiktų objektyviau vertint mirksiukas.gif

QUOTE(Spragtukas @ 2006 01 17, 15:57)
Gerb. moderatore,

Aciu uz supratima  thumbup.gif

pradžioj norėjau pirštu pagrūmot ir paprašyt pasižiūrėt pirma į save, bet po kelių kartų perskaitymo supratau - uh, mieloji, esat didelė pokštininkė 4u.gif

QUOTE(Japoniene @ 2006 01 17, 18:31)
Aš taip atsargiai norėčiau paklausti, o tu (Jūs) daboji kur kas ką apie Klevelį pasisako ir skubi prieštarauti jei tai neatitinka tavo nuomonės?

Teisingai darai, reikia šiuo metu labai labai atsargiai klaust - mielasis Spragtukas laukiasi, tai kaip ir galima pateisint grasinančių laiškų viešą pristatymą bigsmile.gif

O dabar į temą: buvau kelis kartus Raudonkepuraitėje, girdėjau 3 vaikučių ( tų pačių draugių vaikai nedarželio aplinkoj) atsiliepimus apie darželį ir su kokiu malonumu vaikai eina į jį. Apsinuodyjimo ar nepriežiūros atvejų neteko pastebėt. Taigi.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Pritariu thumbup.gif mamoms,man irgi jau kaskaip keista pradejo darytis,nepasakysiu tiksliai ,bet daugelyje temu teko pastebeti ta pati,ir neduok dieve zodis pries,tuojau izeidineja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga saule: 17 sausio 2006 - 19:59
QUOTE(Japoniene @ 2006 01 17, 13:47)
parengiamojoj (t.y. dabar) tai ir 10 Lt nemokam, tai per susirinkimą patys tėvai nusprendėm ir sumetėm neatsimenu... po 5 lt. atrodo.
O anksčiau tai net juokas imdavo kaip auklėtojos su centais ataskaitas duodavo per susirinkimus už tuos 10 Lt. Nors negaliu sakyti buvo tėvelių kuriems tai labai įdomu buvo.

Cia parasiau apie tuos kur banke moki.Tai aukletojos ir taip vargses priverstos prasyti vis kasko jau taip nesmagiai jauciasi net matosi,jos tai isviso nieko ten nenusuktu,tik galbut pati direktore kaskaip nesusitvarko ar nesugeba su finansais.
O as pati tai kiek apejau darzeliu ,nezinau man patiko bendravimas aukletoju labiausiai,vistiek kaip bebutu sienos geriau ar blogiau atrodo svarbiausia atmosfera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga saule: 17 sausio 2006 - 19:52
QUOTE(Japoniene @ 2006 01 17, 18:31)

Na, kadangi prasidejo masinis puolimas, atsakau i jusu pastebejimus.
Aha, daboju blink.gif atsakiau i klausima?
taip, jei mano nuomone kitokia, as ja issakau.
Atsakyti
QUOTE(Žuvė @ 2006 01 17, 19:22)
kaip ir nemandagu vieno darželio temoje jį patį menkinti iškeliant kitą darželį kaip geresnę alternatyvą. Beje,  mano draugės NĖRA asocialios ir priėmiau kaip įžeidimą sau ( sako, kokie tavo draugai, toks ir tu pats, ar ne? )

Akropolį stato ir tikrai tikrai esi patenkinta tokia kaiminyste?  g.gif Paukštelis pačiulbėjo, kad visai ką kita kalbi  bigsmile.gif (Negražu, pasikartosiu, Raudonkepuraitės temoje Klevelį reklamuot, o mamyčių patirtis neatsiranda iš oro - kritiką, kad ir kokia ji būtų, reiktų objektyviau vertint  mirksiukas.gif
pradžioj norėjau pirštu pagrūmot ir paprašyt pasižiūrėt pirma į save, bet po kelių kartų perskaitymo supratau - uh, mieloji, esat didelė pokštininkė  4u.gif
Teisingai darai, reikia šiuo metu labai labai atsargiai klaust - mielasis Spragtukas laukiasi, tai kaip ir galima pateisint grasinančių laiškų viešą pristatymą  bigsmile.gif

O dabar į temą: buvau kelis kartus Raudonkepuraitėje, girdėjau 3 vaikučių ( tų pačių draugių vaikai nedarželio aplinkoj) atsiliepimus apie darželį ir su kokiu malonumu vaikai eina į jį. Apsinuodyjimo ar nepriežiūros atvejų neteko pastebėt. Taigi..  mirksiukas.gif

as nerasiau, kad Tavo drauges asocialios. yra vaiku is asocialiu seimu. o tokiu yra kone kiekvienam darziuke. nemenkinu kitu darzeliu, savojo privalumus pabreziu. o ka - uzdrausta girti savo darzeli? kur tai parasyta? rolleyes.gif
Akropolio kaimynyste man netrukdo vesti savo vaiko i MUMS PATI GERIAUSIA DARZELI.
Kad laukiuosi - tai jau ne tamstos reikalas ir prasau nekisti nosies ten, kur nereikia. tiesiog nepadoru kaltinimus sieti su nestumu. juolab izeidineti besilaukiancia moteri isties negarbinga. nebijai, kad peles uzpuls? unsure.gif
Apie apsinuodijima nerasiau - nemaisyk.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spragtukas: 17 sausio 2006 - 21:52
QUOTE(smilga saule @ 2006 01 17, 19:38)
Pritariu  thumbup.gif mamoms,man irgi jau kaskaip keista pradejo darytis,nepasakysiu tiksliai ,bet daugelyje temu teko pastebeti ta pati,ir neduok dieve zodis pries,tuojau izeidineja.

Vau, Tu tiesiog seklys-morka - visas mano zinutes perskaitai? rolleyes.gif linkiu susirasti idomesniu dalyku gyvenime. akivaizdu, kad ju stokoji... uzuojauta.

Dekoju uz sukurstyta "pekla" ir eilini smeizta mano adresu. tikiuosi, man neteks daugiau gyvenime susidurti su tokia akiplesa kaip tu. linkiu sekmes ir pamirsk mano varda. syki pasakei viso gero - neieskok priezasciu is naujo priekabiauti schmoll.gif

VISOMS MAMOMS, rasancioms siame skyrelyje, linkiu diskutuoti i tema, nes akivaizdu, kad pacios gryba "apjaunat" ne i tema. pazadu daugiau soje temoje nesilankyt ir juolab nerasyt. laimingai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spragtukas: 17 sausio 2006 - 21:50
Ačiu dievui supratau, kad esu neasociali tarpkitko asocialių vaikų mūsų grupėje nėra, čia gal pasisekė. biggrin.gif
Kitas toks klausimas pasistojo iš kur tokios "puikios" žinios apie raudonkepuraitę? Čia taip iškarto atsakei į prieš tai užduotą klausimą, tai bandau dar vieną pateikti (atsargiai, nes pelių bijau, juk išdaviau kur gyvenu biggrin.gif )
O žuvė teisi ir jai pritariu 100% Ji tikrai turi žinių apie Raudonkepuraitę, ne vienus metus bendraujam ir ne vienus metus giriam šitą darželį.
Atsakyti
QUOTE(Spragtukas @ 2006 01 17, 22:50)
VISOMS MAMOMS, rasancioms siame skyrelyje, linkiu diskutuoti i tema, nes akivaizdu, kad pacios gryba "apjaunat" ne i tema. pazadu daugiau soje temoje nesilankyt ir juolab nerasyt. laimingai  thumbup.gif

O vat dabar aš susinervijau ne į temą pokabius pati išprovokavai o dabar pastebėjimus reiški. uhh esių į klevelio skyrelį papasakosiu savo patirtį apie vieną mėnesį praleistą Klevelyje. Ot.
Atsakyti
QUOTE(Spragtukas @ 2006 01 17, 21:45)
1. as nerasiau, kad Tavo drauges asocialios. yra vaiku is asocialiu seimu. o tokiu yra kone kiekvienam darziuke.
2. nemenkinu kitu darzeliu, savojo privalumus pabreziu. o ka - uzdrausta girti savo darzeli? kur tai parasyta?  rolleyes.gif
Akropolio kaimynyste man netrukdo vesti savo vaiko i MUMS PATI GERIAUSIA DARZELI.
3. Kad laukiuosi - tai jau ne tamstos reikalas ir prasau nekisti nosies ten, kur nereikia. tiesiog nepadoru kaltinimus sieti su nestumu. juolab izeidineti besilaukiancia moteri isties negarbinga. nebijai, kad peles uzpuls?  unsure.gif
4. Apie apsinuodijima nerasiau - nemaisyk.

1. hmm g.gif išsigini dabar pati savo žodžių: minėjai, kad tik TAVAME darželyje nėra tokių vaikų, dabar gi kalbi atvirkščiai.
2. tarkim ilgai įsivaizdavau, kad VDU dėsto kas yra moralė ir dora. Paaiškinu: nevedant savojo vaiko į Raudonkepuraitę kalbėti apie blogumus, kuriuos gali pastebėti tik nuolat besilankantys tėveliai, hmm, kas tai? Gražu iš tavo pusės?
3. Neįžeidinėjau, kaip galėjai taip pagalvoti? Beje, tave atsimenu iš kito darželio menkinimo, taigi, ar ne tamsta pati kalta dėl nepritarimo?
4. O čia buvo mano asmeninė nuomonė apie Raudonkepuraitę iš patikimų šaltinių.
Atsakyti