Nors žinoma dėl visų auklėtojų garantuoti negaliu
mano dukra ėjo pas Daivą ir Živilę, sakė kad Živilė lygtai dekretinių išėjo
Živilė mano dukros auklėtoja buvo tik pradžioje, ji ten ta antra buvo, (kaip supratau yra viena pagrindinė, o kita pagalbinė auklėtoja ).
O aš ir atkreipiau dėmesį, kad Živilės nebesimato, nu iš kitos pusės pas ją bernaitis jau paūgėjas, mokyklinukas tai ir antram laikas.....
Daivos iš viso nepažystu, bet grupė jų tai tikrai faina ir jauki labai.
O aš ir atkreipiau dėmesį, kad Živilės nebesimato, nu iš kitos pusės pas ją bernaitis jau paūgėjas, mokyklinukas tai ir antram laikas.....
Daivos iš viso nepažystu, bet grupė jų tai tikrai faina ir jauki labai.
Nors dabar kai pagalvoju, gal aš tą daiva maišau su kita
Daiva buvo auklėtoja kiškučių grupėje, dabar lygtai ten šešiamečiai, o kur yra šeimininkė Giedrė, aš su ja turėjau dėl vaiko konfliktą
Su Giedre? konfliktą
QUOTE(Spragtukas @ 2006 01 14, 21:14)
Matai, kai kam nepatinka geri atsiliepimai apie KLEVELI, tai ir "gryzina", kaip tik gali as galvojau, po pusmecio jau bus pamirsusi, bet kur tau... Cikaga, o tavo sunus alergiskas ar i nealergisku vaiku grupe zadi vesti?
Vaje is kur toks agresyvumas ,juk tik paklausiau,ir kaip visada nepastebejai ,kad man patinka Klevelis tik aukletoju nepazinau nes nespejau.Pasirode keiste nes kur beuzeitum tu kaip koks prekybos agentas su tuo kleveliu visose temose .Sioje temoje taip pat ne apie raudonkepuraite kaip suprantu diskutuoti atejai.Tiek to daryk kaip tau iseina ,pamirsk mane .Viso gero.
QUOTE(Spragtukas @ 2006 01 13, 13:46)
Va, butent, o kazkas i asmeniskumus viska suveda....
Net nesigaudai ,kad sis pasisakymas buvo pries mano ir skirtas ne man
Aukletojos tai tikrai Raudonkepuraites,bet Edita ar tik ne su mazesniais daugiau laiko praleidzia su keturmeciais man atrodo.Manau siame darzelyje viska aukletojos atperka,bet direktore tai atsiprasau turedama toki gera kolektyva galetu pasistenkti ir padarytu super darzeli o dabar kas is jos puses tai atsiprasau as kiek darzeliu apejau tai biednesniu nemaciau ,zaislu ir tu neturi viska perka tevai viska ,remonta tevai,saldytuva i valgykla tevai kosmaras.Klevelio direktore tai saunuole sitaip sutvarkytas darzelis.Visi galetu pavyzdi imti.Bet Raudonkepuraite manau tik an aukletoju gerumo laikosi,jos tiek stengiasi
Aha Klevelį ..... Tik mėnesiui vasarą buvom nuėję ir nuo pirmos dienos prašom atnešti : tuoletinio , muilo ir pn + atėjom pavėlavę, tai kaip puolė komentuoti, dabar jau jūsų vaikas valgyti negaus nes jau viskas paskirstyta nors vėlavom tik 15 min. Mano mergaitė tokia jautruolė akis tik išpūtė ir sako EINAM NAMO. Jau pabuvau.
Raudonkepuraitėje, išvis per 4 metus 2 kartus tą popierių nešėm ir tai kai parodėm iniciatyva.
Dar toks pastebėjimas, kadangi su drauge truputi užsisapnavom augindamos savo merginas, tai nešėm dokumentus "su paskutiniu skambučiu" pasiklausinėjom pažystamų kaip daro kituose darželiuose tai ir mes susiruošėm su butelių, su saldainiais su vokeliais...... Ir ką sau manote, kategoriškai buvo visko atsisakyta, maloniai su direktore pabendravom ir buvo paaiškinta, kad jokių vokelių sau asmeniškai ji nepriima, jeigu norim tai galim vienkartinį įnašą ateidami į darželį padaryti, kiek galim ir kiek skaitom kad reikia. Tai va ir pes tuos metus nei karto nebuvo jokių kyšių, ir panašiai. Suktis direktorė nemoka
O ir aplamai apie betkokius piniginius reikalus duodama detali informacija kur kiek išleido, kodėl tiek ir t.t. Kaip sakoma nei cento pro šalį.
Nežiūrint to "skurdaus" vaizdo, darželis šiltas ir papuoštas įvairias rankų darbeliais auklėtojų ir vaikų. Tai tiek.
Raudonkepuraitėje, išvis per 4 metus 2 kartus tą popierių nešėm ir tai kai parodėm iniciatyva.
Dar toks pastebėjimas, kadangi su drauge truputi užsisapnavom augindamos savo merginas, tai nešėm dokumentus "su paskutiniu skambučiu" pasiklausinėjom pažystamų kaip daro kituose darželiuose tai ir mes susiruošėm su butelių, su saldainiais su vokeliais...... Ir ką sau manote, kategoriškai buvo visko atsisakyta, maloniai su direktore pabendravom ir buvo paaiškinta, kad jokių vokelių sau asmeniškai ji nepriima, jeigu norim tai galim vienkartinį įnašą ateidami į darželį padaryti, kiek galim ir kiek skaitom kad reikia. Tai va ir pes tuos metus nei karto nebuvo jokių kyšių, ir panašiai. Suktis direktorė nemoka
O ir aplamai apie betkokius piniginius reikalus duodama detali informacija kur kiek išleido, kodėl tiek ir t.t. Kaip sakoma nei cento pro šalį.
Nežiūrint to "skurdaus" vaizdo, darželis šiltas ir papuoštas įvairias rankų darbeliais auklėtojų ir vaikų. Tai tiek.
QUOTE(smilga saule @ 2006 01 17, 13:08)
Aukletojos tai tikrai Raudonkepuraites,bet Edita ar tik ne su mazesniais daugiau laiko praleidzia su keturmeciais man atrodo.
Tai va mūsų vaikai išėjo į parengiamąją tai Edita vėl mažiukus turi iki kol jie eis į parengiamąją.
Mano mergaitė užsirašius Editos telefono namų numerį ir sau pasiskambina kaip draugei. Paplepa sau , pasipasakoja. Va taip va
aha ta Edita tai faina ,bet matai mum tai kitaip buvo Kleveli nereikalavo,o cia tai graziai paprase ir seip viska kas viduje tik tevai perka.Ai tik zinau ,kad 10litu reikmenims neina ta tai tikslliai zinau.