Įkraunama...
Įkraunama...

Centras: "Raudonkepuraitė"

QUOTE(Liutas2006 @ 2009 09 22, 10:33)
Lopselio grupes tai nera. O siemet man atrodo prieme 2006/2007 gimusius. Tai kitais metais 2007/2008. Kazin, ar teisingai as mastau g.gif

O siaip nuo gimimo nebuvom uzsirase, uzsirasem pries metus, bet geriau anksciau, negu bijoti, kad neliks vietos smile.gif

mūsų gimus 2007 m. rudenį - pradėsim lankyti mažiausiųjų grupę nuo kito rudens 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2009 09 22, 11:42)
mūsų gimus 2007 m. rudenį - pradėsim lankyti mažiausiųjų grupę  nuo kito rudens  4u.gif

Ai tai gaunasi, kad siemet eina 2006 ir mano tame tarpe smile.gif , o kitais metais 2007 gimusieji.
Atsakyti
QUOTE(Liutas2006 @ 2009 09 22, 11:33)
O siaip nuo gimimo nebuvom uzsirase, uzsirasem pries metus, bet geriau anksciau, negu bijoti, kad neliks vietos smile.gif

Mes nesenai uzsirasem kitiems metams, tai sake tikrai papulsim thumbup.gif
Atsakyti
Mes jau irgi uzsirasem i si darzeli. Atrodo papulsim i Nykstuku grupe, pas aukletojas Edita ir Daiva. Gal turit, kokiu nuomoniu apie sias auklytes?
Ir dar norejau suzinoti, ar vaikuciai miega toje pacioje grupeje, kur zaidzia, ar atskiroje patalpoje? Kada vedinamos patalpos?
Dekui. smile.gif
Atsakyti
Miega tose paciose patalpose. Tik nesu isitikinus, ar visos grupes g.gif Na, kiskiai tai tikrai ten pat miega. Bet mums tai niekiek netrukdo smile.gif
Atsakyti
Grupės neturi miegamųjų, miega tose pačiose patalpose.
Auklėtojos Edita ir Daiva, puikios, tad drąsiai keliaukit pas jas:4u: .
Grupes vėdina, kai vaikučiai būna lauke, arba kai išeina sportuoti į salę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūja: 28 rugsėjo 2009 - 00:11
Tai saunu, kad mums geros aukletojos papuls, smagu, kai vaikas gerose rankose.
Gal mamytes, turit kokiu nuotrauku is svenciu ar pan.
Dekui.
Atsakyti
Kaip fainai,kad gyvuoja sitas darzelis 4u.gif As ji maza lankiau smile.gif Galvojau gal jau nebera jo cool.gif Geri prisiminimai is sito darzelio,nors tai buvo labai senai smile.gif
Atsakyti
Laba diena,
o po kiek vaikuciu yra grupese? ar labai dideles?
Kokie papildomi uzsiemimai ?
Atsakyti
sveikos mamytes g.gif situacija pas mus tokia, kad artimiausiu metu kraustomes i kauna is klaipedos ir gyvensime centre, tai kiek suprantu mums priklausyti turetu sis darzelis g.gif mano merginai bus 3metai tai kaip ar mes patektume i si darzeli bent jau rudeni, nes kiek matau eiles dideles, o prisiregistruosime tik atvaziave i kauna, tai nezinau kaip cia mums papult i si darzeli, nes auginu dar dvynukus tai noretusi kad mergina bent eitu i darzeli bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Morrena @ 2010 01 21, 09:53)
Laba diena,
o po kiek vaikuciu yra grupese? ar labai dideles?
Kokie papildomi uzsiemimai ?

man atrodo sąrašuose būna maždaug apie 20 vaikų, bet nuolat būna mažiau, gal apie 12-15 4u.gif papildomai muzikos lužsiėmimai, seniau būdavo dar anglų, bet dabar, man atrodo, kad neliko 4u.gif

QUOTE(martinna @ 2010 03 03, 11:54)
sveikos mamytes g.gif  situacija pas mus tokia, kad artimiausiu metu kraustomes i kauna is klaipedos ir gyvensime centre, tai kiek suprantu mums priklausyti turetu sis darzelis  g.gif mano merginai bus 3metai tai kaip ar mes patektume i si darzeli bent jau rudeni, nes kiek matau eiles dideles, o prisiregistruosime tik atvaziave i kauna, tai nezinau kaip cia mums papult i si darzeli, nes auginu dar dvynukus tai noretusi kad mergina bent eitu i darzeli  bigsmile.gif

Kaune darželiuose labai ilgos eilės, bent jau mes į vieną taip ir nesulaukėm eilės, į kitą laukėm 4 metus, o į šitą visi vaikai buvo užrašyti nuo gimimo 4u.gif be to yra nemažai vaikų, turinčių pirmumo teisę- tai daugiavaikės, tie , kurių broliai jau lanko šį darželį ir t.t. Be to darželyje yra tik po 1 kiekvieno amžiaus grupę 4u.gif bet, aišku reikia eiti ir klausti pas direktorę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2010 03 03, 13:41)
man atrodo sąrašuose būna maždaug apie 20 vaikų, bet nuolat būna mažiau, gal apie 12-15  4u.gif papildomai muzikos lužsiėmimai, seniau būdavo dar anglų, bet dabar, man atrodo, kad neliko  4u.gif
Kaune darželiuose labai ilgos eilės, bent jau mes į vieną taip ir nesulaukėm eilės, į kitą laukėm 4 metus,  o į šitą visi vaikai buvo užrašyti nuo gimimo  4u.gif  be to yra nemažai vaikų, turinčių pirmumo teisę- tai daugiavaikės, tie , kurių broliai jau lanko šį darželį ir t.t. Be to darželyje yra tik po 1  kiekvieno amžiaus grupę  4u.gif  bet, aišku reikia eiti ir klausti pas direktorę  4u.gif

Dar yra anglų kalbos užsiėmimai,o kas dėl užsirašymo tai tikrai į visus darželius reikia vos ne nuo gimimo užsirašyti. Į šį mes eilės laukėm 2m.
Atsakyti