Įkraunama...
Įkraunama...

Centras: "Raudonkepuraitė"

QUOTE(Liutas2006 @ 2009 05 14, 13:04)
Maniskis  irgi kulniuos nuo rugsejo i "Raudonkepuraite" smile.gif

O kokios aukletojos siemet maziausius vaikus tures, koks grupes pavadinimas.?
Atsakyti
QUOTE(skarinka @ 2009 05 15, 12:46)

jūs būsit kiškiai bigsmile.gif auklėtojos tikrai labai fainos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skarinka @ 2009 05 15, 13:46)

"Kiškių" auklėtojos Gitana ir Ingrida ax.gif
Mes irgi eisim nuo rugsėjo į kiškius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūja: 06 liepos 2009 - 22:20
QUOTE(Jūja @ 2009 07 06, 22:19)
"Kiškių" auklėtojos Gitana ir Ingrida ax.gif
Mes irgi eisim nuo rugsėjo į kiškius smile.gif

tai pereinat pas mažiausius?
O mane domina kokios auklėtojos bus mažiausiems ne šiais, o kitais metais ? biggrin.gif
Atsakyti
Mes irgi nuo rudenėlio keliausim į Kiškučių grupę, tad jungiames į bendraujančių mamyčių būrį...
Atsakyti
Mes ruosiames tik kita rugseji i maziausiuju grupe, butu idomu suzinot kokios aukletojos bus? Kol kas lankom lopseli,o nuo kitu metu eisim cia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dafni @ 2009 09 15, 14:16)
Mes ruosiames tik kita rugseji i maziausiuju grupe, butu idomu suzinot kokios aukletojos bus? Kol kas lankom lopseli,o nuo kitu metu eisim cia  4u.gif

Mes irgi eisim nuo kitų metų - jei nepalies jokie etatai ir t.t, tai auklėtoja kaip ir turėtų būti Almutė thumbup.gif labai labai norėčiau, kad ji dar dirbtų, nes labai norim atiduoti savo turtą į geras rankas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dafni @ 2009 09 15, 15:16)
Mes ruosiames tik kita rugseji i maziausiuju grupe, butu idomu suzinot kokios aukletojos bus? Kol kas lankom lopseli,o nuo kitu metu eisim cia  4u.gif

Mes tikriausiai irgi nuo sekancio rudens lankysim maziausiuju grupe ax.gif
Atsakyti
Sveiki,

Norejau siek tiek daugiau suzinoti apie si darzeli....
Kada reikia uzsirasyti?
Zinoma, svarbiausia- aukletojos... kuri geriausia jusu nuomone, o gal tokiu nera..
Ar cia vykdomas geras ukdymas?
Na, viska, ka Jusu nuomone aktualu naujokams.
Dekui.

Atsakyti
QUOTE(Laurencijan @ 2009 09 18, 15:01)
Sveiki,

Norejau siek tiek daugiau suzinoti apie si darzeli....
Kada reikia uzsirasyti?
Zinoma, svarbiausia- aukletojos... kuri geriausia jusu nuomone, o gal tokiu nera..
Ar cia vykdomas geras ukdymas?
Na, viska, ka Jusu nuomone aktualu naujokams.
Dekui.

na man,asmeniškai, labai patinka šis darželis 4u.gif mūsų dičkis lankė jį, gerai paruoštas į mokyklą išėjo, jau mokėjo skaityti thumbup.gif dabar eina viduriniukas- esam labai patenkinti, eis ir mažiausia mūsų atžala, ir eis dėl to, kad mums ne arčiausiais šis darželis, gyvenam rajone ir vežam vaikus būtent į šį, nes mums labai patinka thumbup.gif Didžiausias pliusas- mažas darželis, kiekvieno amžiaus po 1 grupę.Man labai patinka, kad visas darželis tartum viena šeimyna- išeina į lauką, gali vaikai žaisti visur, manau dauguma auklėtojų visus vaikus pažįsta 4u.gif Toliau nuo centrinės gatvės, ramioj vietoj. Auklėtojos mums papuolę labai geros, kiek žinau, kad jos ten visos geros biggrin.gif Mano berniukas įsimylėjęs grupės šeiminkutę wub.gif Yra puiki logopedė thumbup.gif , muzikos mokytoja, direktorė, mano manymu, yra reikli, todėl nėra betvarkės daržely biggrin.gif Vaikai paišo, lipdo, muzikuoja, dainuoja, šoka, vyksta įvairūs renginiai, atvažiuoja spektakliukai 4u.gif
Minusas- tai jau ne personalo kaltė, o tėvų- kaip ir daugumoje, jei ne visuose biggrin.gif , darželių- vedami sloguojantys, kosintys vaikai, kurie užkrečia kitus verysad.gif
Mes visus vaikus užrašę nuo gimimo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soni: 20 rugsėjo 2009 - 16:36
Tai, kaip supratau ir vaikuciai labai noriai eina i si darzeli.
Mes irgi gyvenam toliau nuo centro, bet svarstom ar verta rasytis i si darzeli nuo ateincio rudens g.gif
Ir ar mus priims, nes bus dar tik 2 metukai g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Laurencijan @ 2009 09 21, 14:54)
Tai, kaip supratau ir vaikuciai labai noriai eina i si darzeli.
Mes irgi gyvenam toliau nuo centro, bet svarstom ar verta rasytis i si darzeli nuo ateincio rudens g.gif
Ir ar mus priims, nes bus dar tik 2 metukai  g.gif ?

Lopselio grupes tai nera. O siemet man atrodo prieme 2006/2007 gimusius. Tai kitais metais 2007/2008. Kazin, ar teisingai as mastau g.gif

O siaip nuo gimimo nebuvom uzsirase, uzsirasem pries metus, bet geriau anksciau, negu bijoti, kad neliks vietos smile.gif
Atsakyti