Įkraunama...
Įkraunama...

Centras: "Raudonkepuraitė"

mes pas mažiausius ax.gif
Atsakyti
O mes sirgome dvi savaites. Plauciu uzdegimas buvo..
O po ligos nebenori maze eiti i darzeli. Tiksliau eina noriai ryte, bet kai reikia pasilikti grupeje, tai isterikuoti pradeda.. Idomu kaip siandien po savaitgalio pasiliko. Gal pripras po truputi. Svarbu, kad daugiau nesirgtu.
Atsakyti
QUOTE(kamuoliukas @ 2008 10 04, 21:19)
mes pas mažiausius  ax.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Debesiuke @ 2008 10 06, 09:10)
O mes sirgome dvi savaites. Plauciu uzdegimas buvo..
O po ligos nebenori maze eiti i darzeli. Tiksliau eina noriai ryte, bet kai reikia pasilikti grupeje, tai isterikuoti pradeda.. Idomu kaip siandien po savaitgalio pasiliko. Gal pripras po truputi. Svarbu, kad daugiau nesirgtu.

mes irgi sergam- nueinam 4 dienas, paskui savaitę sergam verysad.gif bet mums neblogai sekasi, tik po ligos pirmom dienom truputį rytais paverkia, o paskui greit nusiramina 4u.gif
Atsakyti
nu ir mes sirgom savaitėlę,bet jau ačiū dievui pasilieka be ašarų ax.gif tik miegot dar nepalieku
Atsakyti
kamuoliuk, o gal dukrytes vardas rusne? smile.gif
Atsakyti
aga biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif kaip sekasi jūsų vaikučiams? maniškiui labai patiko spektakliukas, kurį matė, ir rudenėlio šventė biggrin.gif va koks obuolys buvo 4u.gif

user posted image
Atsakyti
tikiu,kad patiko biggrin.gif aš mačiau gyvai bigsmile.gif man irgi baisingai patiko thumbup.gif
tik fotkės dar aparate hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(kamuoliukas @ 2008 10 22, 13:02)
tikiu,kad patiko  biggrin.gif aš mačiau gyvai  bigsmile.gif man irgi baisingai patiko thumbup.gif
tik fotkės dar aparate  hihihi.gif

lauksim foto 4u.gif
Atsakyti
nu va pažiūrėjau nuotraukos tamsios verysad.gif nesureguliavau fotiko doh.gif
zuikutis bigsmile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
buvo ir grybų ax.gif
user posted image
ir raudonkepuraitė biggrin.gif
user posted image

jei rimtai tai reikėjo kamerą neštis filmavimo unsure.gif labai smagi šventė buvo sokiai.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kamuoliukas: 22 spalio 2008 - 19:11
oi, ačiū, kaip faina thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tikrai smagi šventė buvo 4u.gif
Atsakyti
Tikrai buvo smagu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūja: 26 spalio 2008 - 11:21