Įkraunama...
Įkraunama...

Centras: "Raudonkepuraitė"

Susitiksim smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,pazystu viena aukletoja is "RAUDONKEPURAITE" darzelio,tai labai nuosirdi,rupestinga ir mylinti vaikucius aukletoja! smile.gif 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras.
Aš savo mergytę užrašiau į šį darželį. Lankyti pradėsime 2009 m.rugsėjį. Labiausiai patiko šio darželio aplinka - labai tvarkinga, nuošali vieta, šalia parkas, ir netoli nuo namų. O daugiau, manau bus galima pasakyti, kai mažiukė palankys jį, tada ir matysim gerai jai ten ar ne.
Atsakyti
Kodel tiek daug atsiliepimu ir ispudziu is darzelio kasdienybes? Nejau nera mamyciu, kuriu atzalos lanko si darzeli?
Manoji nuo rugsejo irgi bandys susidraugauti su "valdiska" aplinka? Gal kam teko susidruti su aukletoja Edita?
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Planavau savo dukryte i Kleveli uzrasyti... Bet jie jau nealergisku vaikuciu grupiu nebeformuoja, sake specializuosis tik i alergiskus... Bet pati Klevelio direktore parekomendavo Raudonkepuraite, tai bandysiu ten mergicka nuo rugsejo uzrasyti - jei dar spesim... wink.gif
Atsakyti
As savaja uzrasiau kai jai buvo 6men. Ir jau tada 2008 metams sarase buvo 11. O priima juk tik 20 vaikuciu.. Na, nebent su direktore tartis...
Sekmes jums surandant darzeli smile.gif
p.s. jei jums pakeliui, tai zinau, kad "zemynoje" papildomos vaiku grupes sudaromos, nes naikinamos pradines klases.
Atsakyti
As suprantu, kad vasara, bet gal galite mamytes pasidalinti savo atsiliepimais apie darzeli ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesiuke @ 2008 06 04, 13:55)
As suprantu, kad vasara, bet gal galite mamytes pasidalinti savo atsiliepimais apie darzeli ? smile.gif

ar buvot jūs jau nuėję į darželį pasiteirauti dėl rugsėjo? mes niekaip neprisiruošiam doh.gif
Atsakyti
Ne nebuvom... Nelabai yra kada..
Skambinausi, tai zinau tik, kad grupe bus pirmame aukste, vasara joje vyks remontas, viena is aukletoju bus Edita, o kita gris is dekretiniu atostogu.. Auklyte (ar kaip ten ja dabar vadina), kuri dirbs toje grupeje bus moteriskute, mylima viso darzelio ir svelniai vadinama "mociute"..
Tiek ir tezinau smile.gif
O jusu mazyle irgi eis nuo rugsejo? O gal sunus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesiuke @ 2008 06 19, 15:32)
Ne nebuvom... Nelabai yra kada..
Skambinausi, tai zinau tik, kad grupe bus pirmame aukste, vasara joje vyks remontas, viena is aukletoju bus Edita, o kita gris is dekretiniu atostogu.. Auklyte (ar kaip ten ja dabar vadina), kuri dirbs toje grupeje bus moteriskute, mylima viso darzelio ir svelniai vadinama "mociute"..
Tiek ir tezinau smile.gif
O jusu mazyle irgi eis nuo rugsejo? O gal sunus? smile.gif

Planuojam leisti sūnų nuo rugsėjo 4u.gif Auklėtoją Editą žinau smile.gif Mano vyriausias sūnus lankė šitą darželį, grupė buvo irgi pirmame aukšte, po kaire, Zuikučių, nežinau ar dabar likę tie pavadinimai smile.gif senokai jau buvo...
Atsakyti
Dabar lyg, jei gerai atsimenu, grupe bus Nykstuku.
O kaip aukletoja Edita? Juk nuo jos ir priklauso atmosfera grupeje. Bijau, kaip mano maze prisitaikys.. Nors tokia "kompaneiska" atrodo ir bendrauja noriai su vaikais, bet kartais... musasi.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesiuke @ 2008 06 20, 12:28)
Dabar lyg, jei gerai atsimenu, grupe bus Nykstuku.
O kaip aukletoja Edita? Juk nuo jos ir priklauso atmosfera grupeje. Bijau, kaip mano maze prisitaikys.. Nors tokia "kompaneiska" atrodo ir bendrauja noriai su vaikais, bet kartais... musasi.. smile.gif

maniškis nėjo pas Editą, ją pažįstu tik iš matymo, ji tada turėjo kitą grupę, bet darželis mažas, tik 4 grupės, tai visi vaikai ir auklėtojos visus pažįsta, blogų atsiliepimų neteko girdėti biggrin.gif aš irgi bijau kaip maniškis pritaps, nes brolis primokinęs nenusileisti doh.gif
Atsakyti