Labas vakaras.
Aš savo mergytę užrašiau į šį darželį. Lankyti pradėsime 2009 m.rugsėjį. Labiausiai patiko šio darželio aplinka - labai tvarkinga, nuošali vieta, šalia parkas, ir netoli nuo namų. O daugiau, manau bus galima pasakyti, kai mažiukė palankys jį, tada ir matysim gerai jai ten ar ne.
Aš savo mergytę užrašiau į šį darželį. Lankyti pradėsime 2009 m.rugsėjį. Labiausiai patiko šio darželio aplinka - labai tvarkinga, nuošali vieta, šalia parkas, ir netoli nuo namų. O daugiau, manau bus galima pasakyti, kai mažiukė palankys jį, tada ir matysim gerai jai ten ar ne.
QUOTE(Debesiuke @ 2008 06 04, 13:55)
As suprantu, kad vasara, bet gal galite mamytes pasidalinti savo atsiliepimais apie darzeli ?
ar buvot jūs jau nuėję į darželį pasiteirauti dėl rugsėjo? mes niekaip neprisiruošiam
Ne nebuvom... Nelabai yra kada..
Skambinausi, tai zinau tik, kad grupe bus pirmame aukste, vasara joje vyks remontas, viena is aukletoju bus Edita, o kita gris is dekretiniu atostogu.. Auklyte (ar kaip ten ja dabar vadina), kuri dirbs toje grupeje bus moteriskute, mylima viso darzelio ir svelniai vadinama "mociute"..
Tiek ir tezinau
O jusu mazyle irgi eis nuo rugsejo? O gal sunus?
Skambinausi, tai zinau tik, kad grupe bus pirmame aukste, vasara joje vyks remontas, viena is aukletoju bus Edita, o kita gris is dekretiniu atostogu.. Auklyte (ar kaip ten ja dabar vadina), kuri dirbs toje grupeje bus moteriskute, mylima viso darzelio ir svelniai vadinama "mociute"..
Tiek ir tezinau
QUOTE(Debesiuke @ 2008 06 19, 15:32)
Ne nebuvom... Nelabai yra kada..
Tiek ir tezinau
Tiek ir tezinau
Planuojam leisti sūnų nuo rugsėjo Auklėtoją Editą žinau Mano vyriausias sūnus lankė šitą darželį, grupė buvo irgi pirmame aukšte, po kaire, Zuikučių, nežinau ar dabar likę tie pavadinimai senokai jau buvo...
QUOTE(Debesiuke @ 2008 06 20, 12:28)
Dabar lyg, jei gerai atsimenu, grupe bus Nykstuku.
O kaip aukletoja Edita? Juk nuo jos ir priklauso atmosfera grupeje. Bijau, kaip mano maze prisitaikys.. Nors tokia "kompaneiska" atrodo ir bendrauja noriai su vaikais, bet kartais... musasi..
O kaip aukletoja Edita? Juk nuo jos ir priklauso atmosfera grupeje. Bijau, kaip mano maze prisitaikys.. Nors tokia "kompaneiska" atrodo ir bendrauja noriai su vaikais, bet kartais... musasi..
maniškis nėjo pas Editą, ją pažįstu tik iš matymo, ji tada turėjo kitą grupę, bet darželis mažas, tik 4 grupės, tai visi vaikai ir auklėtojos visus pažįsta, blogų atsiliepimų neteko girdėti aš irgi bijau kaip maniškis pritaps, nes brolis primokinęs nenusileisti