As ir buvau uzsirasyti raudonkepuraitej, perbegau kokia 10 darzeliu, kurie man atrode patoguis lankyti del gyvenamos vietos ir del pakeliui i darba. Buvau Raudonkepuraitej - galiu pasakyti, durys rakinamos, is kart paklause ko noriu, ka cia veikiu, Direktore pasirode maloni, zinau, kad jie keiciasi su kleveliu per atostogas - vaikus veda vieni pas kitus. Patiko kad darzelis taip margai ispuostas vaiku darbeliais.
O klevelyje, labai maloni direktorioaus pavaduotoja - tokia rami jauna moteris, jai tik ir tinka su vaikais dirbti:) Ir patiko grupes, tvarkingos, ir baldeliai malonus. Tik nezinia kaip aukletojos...
Mano mazoji pradejo eiti i "Raudonkepuraite". Esu labai patenkinta. Palyginus su "Atzalele"- kaip kita planeta. Svarbiausia - poziuris i vaika, demesys. Musu tetukas, kuris visame kame stengiasi iziureti tik tai, kas gero, net tas pripazino, kad ankstesnysis darzelis "Buvo ne toks. Cia aukletojos normalios".
Nuostabus darzelis ir puikios aukletojos. Musu mergaite siemet jau baigs (tiksliau pavasari) tikrai lengvai nuo pirmos dienos ejo ir dabar problemu nera. Tikrai rasyti jau mokosi, visokie renginiai yra aukletojos myli vaikus . Kas siemet pirma karta eina tai tikriausiai papuole pas Edita reto gerumo aukletoja.
O Kleveli tik per pirmas atostogas isbandem tai vaikas pirma karta gyvenime verke darzelyje nenorejo is ryto nuejusi pasilikti ir reikalaudavo kuo anksciau pasiimti . Tai kitais metais buvo galimybe visai ten neiti tai ir nevedziau.
Raudonkepuraiteje tai vis vargstu kol prikalbinu eiti namo net iki dabar
O Kleveli tik per pirmas atostogas isbandem tai vaikas pirma karta gyvenime verke darzelyje nenorejo is ryto nuejusi pasilikti ir reikalaudavo kuo anksciau pasiimti . Tai kitais metais buvo galimybe visai ten neiti tai ir nevedziau.
QUOTE(Japoniene @ 2005 10 21, 14:36)
Nuostabus darzelis ir puikios aukletojos. Musu mergaite siemet jau baigs (tiksliau pavasari) tikrai lengvai nuo pirmos dienos ejo ir dabar problemu nera. Tikrai rasyti jau mokosi, visokie renginiai yra aukletojos myli vaikus . Kas siemet pirma karta eina tai tikriausiai papuole pas Edita reto gerumo aukletoja.
Kazi, kokion grupen buvo patekes KLEVELY? mes lankom KLEVELI ir esam labai patenknti
QUOTE(Japoniene @ 2005 10 21, 14:36)
Smagu girdėti tokius gerus atsiliepimus apie Raudonkepuraitę. Nors mano Merito dar kitais metais turbūt nepriims, nes jis bus truputį per mažas , bet aš jį jau užrašiau, nes mes gyvenam K.Būgos g., tai arčiau darželio nesurasi . Kai buvau nuėjusi, aplinka tikrai patiko, sakė, kad dažnai vaikšto į visokius spektaklius, o kad auklėtojos visada su vaikais kieme būna - tai tikra tiesa , nes mes beveik kasdien pro ten praeinam. Be to, girdėjau, kad ir prieš 20 metų ten buvo prestižinis darželis , o dėl asocialių šeimų, tai auklėtojos minėjo, kad jos negali nepriimti tokių vaikų, bet jų būna vos keli. Tikiuosi, kad darželis nesuprastės, kol maniškis užaugs
Nežinau aš tų grupių, mes juk tik viena mėnesį vedėm dukrą ir prieš porą metų.
Aš pasidalinau įspudžiais, tikrai nieko nekaltinu ir nenoriu šmeižti. Tiesiog visur būna gerų žmonių būna ir blogų, mums tikriausiai papuolė nekokia auklėtoja o ir mano mergaitė didelė Jautruolė. Gal ką pasakė, ar šiaip kas nepatiko.
Man tik nepatiko, kad atėjus tik vienam mėnesiui per atostogas buvo išsakyti pageidavimai atnešto to, to .... Nu nežinau kažkaip nei šis nei tas. O dar vaiką kasdien ne tik nesušukuotą pasiimdavau, bet dar ir be sagučių ir gumyčiu, bet ai daug turim tai nelaibai sukau sau dėl to galvos.
Aš pasidalinau įspudžiais, tikrai nieko nekaltinu ir nenoriu šmeižti. Tiesiog visur būna gerų žmonių būna ir blogų, mums tikriausiai papuolė nekokia auklėtoja o ir mano mergaitė didelė Jautruolė. Gal ką pasakė, ar šiaip kas nepatiko.
Man tik nepatiko, kad atėjus tik vienam mėnesiui per atostogas buvo išsakyti pageidavimai atnešto to, to .... Nu nežinau kažkaip nei šis nei tas. O dar vaiką kasdien ne tik nesušukuotą pasiimdavau, bet dar ir be sagučių ir gumyčiu, bet ai daug turim tai nelaibai sukau sau dėl to galvos.
QUOTE(Spragtukas @ 2005 06 03, 21:17)
Kada dar statys r kol pastatys minetaki AKROPOLI - klausimas. jau turbut treti metai tas kalbas girdziu. be to, buvo labai stiprus protestas is tevu bei pedagogu puses del sio vienintelio darziuko alergiskiems vaikams uzdarymo, taigi, atsizvelgta ir i tai. ir darzelis dirba toliau netrikdomai.
beje, Akropolį jau stato
QUOTE(čikaga @ 2005 10 27, 19:56)
beje, Akropolį jau stato
Na, gal tiksliau, ruosiasi statybom, nes kol kas paruosiamieji darbai vyksta. Statybos greit prasides. Bet darziukas tuoj atsiribos aklina tvora, plastikinius langus zada sudeti. Taigi, darziuko niekur neiskelia, gyvenam toliau, vaikuciai lanko darziuka
Nu tas "ruošiasi", tai kai ir puse rajono užtverta . Mačiau jau daug nugriovė, tai reiškiu užuojauta, isivaizduoju, kad darželyje tai nelabai tyliai gyvenat.
Sako kad lyg kitą vasara jau ir gatava Akropolį kiene turėsim
QUOTE(Japoniene @ 2005 11 14, 11:23)
Nu tas "ruošiasi", tai kai ir puse rajono užtverta . Mačiau jau daug nugriovė, tai reiškiu užuojauta, isivaizduoju, kad darželyje tai nelabai tyliai gyvenat.
Atleisk, bet atrodo, siek tiek perdejai... mano galva, gana sparciai viskas vyksta. aisku, buvo problemu nuvezant vaika ryte ar vakare vaziuojant jo pasiimt, bet dabar jau vaziuok pro kur nori. mes net keliuka is kitos puses radom is Mindaugo pr. prie "Klevelio" ir salia esancio Montesorio privaziuot tarsi specialiai padarytas keliukas...
aisku, triuksmo yra, bet pati direktore sake, kad baisiausia praejo, o dar kai ta tvora aklina bus, garsa "sugerianti", apie kuria buvo sneketa, tai isivaizduoju, kad nieko tokio baisaus nebus.
O del Akropolio kieme - tai kuriam kieme? pagal pradini projekta is tiesu Akropolio masinu stovejimo aiksteles turejo Kleveli ir Montesori siekt, bet dabar jau to nebus, projektas pakoreguotas, atsizvelgiant i siu darzeliu vadovybes ir darzeliu bendruomenes pastangas uztat ir sakau, gyvenam toliau
P. S. Persiprasau, kad sis atsakymas nelabai siejasi su paskelbta tema, bet juk turejau atsakyti...
Nu ne i tema, bet tai ka dabar darysi kartais diskusijos i sona nukeliauja.
Nieko pries darzeli nebeturiu, tiesiog pati gyvenu Griunvaldo gatveje, tai ir pykstu uz tuos uztverimus
O del to "kiemo" tai savo kiema omenyje turejau.Vyras juokavo, kad neuzilgo is maximos su vezimeliu namo pareism o paskui atgal nuvesim tipo kaip dabar darom stovejimo aikstelese iki masinos vaziuojam su prekem.
Nieko pries darzeli nebeturiu, tiesiog pati gyvenu Griunvaldo gatveje, tai ir pykstu uz tuos uztverimus
O del to "kiemo" tai savo kiema omenyje turejau.Vyras juokavo, kad neuzilgo is maximos su vezimeliu namo pareism o paskui atgal nuvesim tipo kaip dabar darom stovejimo aikstelese iki masinos vaziuojam su prekem.
QUOTE(Japoniene @ 2005 11 15, 12:14)
Nu ne i tema, bet tai ka dabar darysi kartais diskusijos i sona nukeliauja.
aaa nu viskas aisku dabar
Sakai, Griunvaldo gatveje gyveni? sako, kad geriau ja apeiti, ypac tamsiu paros metu... ta prasme, yra "grupuotes", kurios apiplesineja zmones (nors tfu-tfu, kiek mes ten su vaiku eje, tai viskas gerai baigesi ). o tai kaip is tikruju?