Įkraunama...
Įkraunama...

Centras: "Raudonkepuraitė"

Norejau paklausti ar leidziat visa vasara vaikus i darzeli?Mes jau menesiuka prabuvom pajuri dabar nezinau ar leisti patinginiauti vaikui rolleyes.gif ,kiek vaiku grupese dabar?

Papildyta:
QUOTE(Apalyte @ 2007 04 18, 12:53)
Jau dabar ir man įdomu pasidarė, tai čia ta bloga auklėtoja kuri Edita ar Jrga g.gif Negaliu patikėti.

Nelabai supratau kas cia tau keisto ir to tavo "kas cia tokia bloga pasidare "sakinio .Seip cia nuomuone mano ir kas cia tokio baisaus bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga saule: 03 liepos 2007 - 12:28
As norejau pasiteirauti, pagal kokia programa dirbama su vaikais siame darzelyje?
Kiek zinau yra keturios grupes. Tai kasmet vaikas keliauja vis i kita grupe, pas kita aukletoja? Ar nuo pradzios iki galo buna vienoje ir su ta pacia aukletoja?
O ar yra kokie bureliai, uzsiemimai su vaikais?
Ir dar, kaip vaikai patys reaguoja, kad reikia miegoti toje pacioje grupeje ant sulankstomu lovu? smile.gif
Daug cia man klausimu iskilo, nes uzrasiau savo dukra nuo kitu metu i si darzeli smile.gif Idomu dabar viskas apie ji smile.gif
Aciu smile.gif
Atsakyti
Mes lankem si darzeli. Siemet jau keliausim i mokykla.Visus metus vaikai buna tuoj pacioj grupei. Ir aukletojos nesikeicia. Tik pries mokykla keliauja i priesmokykline grupe. I kita grupe, kur kitos aukletojos. Bet taip yra visur. Del miegojimo, tai cia tik tevams netinka toks vaiku miegojimas. O vaikams tikrai visiskai tas pats. Del bureliu, tai yra tik vienas muzikos burelis. Ten vaikuciai soka ir dainuoja. Uz ji reikia papildomai moket. Na viskuo nepapasakosi. Galiupsakyti tik tiek, kad man ir mano dukrai sis darzelis labai patiko. Geros aukletojos, gera direktore, skanus maistas, gera prieziura. Kadangi darzelis nedidelis, tai visos aukletojos pazista visus darzelio vaikus ir atvirksciai. Todel nebuno jokiu problemu, kai aukletojos pavaduoja viena kita.
Atsakyti
Maistas darzelyje labai prastas ,bet cia jau kaip kieno akim ziurint , kaune tik keletas darzeliu labai gerai ruosia maista.
As norejau paklausti nuo keliu metu darzelyje jau nebemiega pietu vaikai g.gif
Atsakyti
Aciu skarinka uz informacija smile.gif Kiek teko lankytis centre esanciuose darzeliuose, tai sitas kazkodel labiausiai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Debesiuke @ 2007 08 06, 09:43)
Aciu skarinka uz informacija smile.gif Kiek teko lankytis centre esanciuose darzeliuose, tai sitas kazkodel labiausiai patiko.

Ir aš užrašiau savo bernaitį į šį darželį, tai draugausime 4u.gif Sužinojau, kad mažiukų pirmametinukų grupė vadinsis saulyčių, tik nesusiprotėjau paklausti auklėtojos vardo doh.gif . Rugsėjo pirmosios šventė perkelta į rugsėjo 3 d. 10 val.

Jaučiu man daugiau streso bus nei vaikui, nu niekaip neapsiraminu, kad jis ten greit pripras...
Atsakyti
QUOTE(smilga saule @ 2007 08 04, 17:44)
Maistas darzelyje labai prastas ,bet cia jau kaip kieno akim  ziurint , kaune tik keletas darzeliu labai gerai ruosia maista.
As norejau paklausti nuo keliu metu darzelyje jau nebemiega pietu vaikai g.gif

Čia gal kas kaip pripratęs valgyt g.gif maniškis nors ir buvo išrankus, bet daržely sukirsdavo viską biggrin.gif
Atsakyti
Linutka, mes tik nuo kitu metu rugsejo eisim... Dar mergina metus draugaus su auklyte smile.gif
O Jums sekmes greit priprasti prie naujos aplinkos ir nauju zmoniu darzelyje 4u.gif
Atsakyti
As sestadieni bus darzelyje svente, ar pirmadieni visi eisit?
Atsakyti
O kur naujai iskeptu darzelinuku mamyciu ispudziai.. g.gif smile.gif
Atsakyti
Nu jau mamytes.. Nei vieno siumetinuku komentaro..
Ar taip labai patinka vaikiukams siame darzelyje, kad nepasidalinat ispudziais? smile.gif
Dar gal yra mamyciu skaitanciu sia tema, kuriu vaikuciai kitais metais eis i paruosiama grupe, o savo auklytes "perleis" maziukams? Noreciau isgirsti ir ju komentarus apie auklytes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesiuke @ 2007 12 20, 10:57)
Nu jau mamytes.. Nei vieno siumetinuku komentaro..
Ar taip labai patinka vaikiukams siame darzelyje, kad nepasidalinat ispudziais? smile.gif
Dar gal yra mamyciu skaitanciu sia tema, kuriu vaikuciai kitais metais eis i paruosiama grupe, o savo auklytes "perleis" maziukams? Noreciau isgirsti ir ju komentarus apie auklytes smile.gif

maniškis irgi pradės rudenį lankyt mažiausiųjų grupę, susitiksim drinks_cheers.gif
Atsakyti