Įkraunama...
Įkraunama...

Centras: "Raudonkepuraitė"

pritariu tau sraige2 drinks_cheers.gif
Atsakyti
as irgi pritariu, as priklausau tevu komitetui ir turejau sarasa gautu pinigu ir kur panaudota,tikrai pinigai nenuejo i sona smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2007 03 25, 13:37)
atleiskit, bet negaliu susilaikyti, labai graudu skaityt, kai taip rašo mamytės, atrodo vaikams be pianino daugiau nieko nereikia, o suaukotus pinigus vedėja ar auklėtojos sau į kišenę susideda. Galbūt kiti darželiai daug turtingesni ir neverta savo vaiko į tokį "ubagiuką" leist? Niekad nebus visada patenkintų tėvų, žinau iš savo patirties, nes teko 4 metus būti tėvų komitete ir darželio komitete, tai teko susidurt su tokiais, kurie dėl 10 Lt gatavi išdraskyti akis, nors pinigai renkami tikrai ne asmeniškai sau į kišenę , o vaikams. Labai dovanokit, bet nesusilaikau, perskaičius tokius postus

Na, gal taip iškart graudentis neverta biggrin.gif aš tikrai nieko įžeisti nenorėjau mirksiukas.gif
Labai džiugu skaityt, kad darželio reikalai šitaip gerėja, jis turtingėja ir gražėja smile.gif Bet kodėl darželiai turi gerėti tik geranoriškų tėvelių pinigėlių sąskaita g.gif ? Gal darželio vyresnybei labiau reikėtų pasukti galveles ir pajudinti nekurias vieteles, kag išsikovoti finansavimą, o ne naudotis lengviausiu keliu ir naudotis tėvelių gerumu g.gif ...
Atsakyti
QUOTE(sraige2 @ 2007 03 26, 20:40)
Pianina paminejau kaip pavyzdi.   Mes si darzeli lankom antrus metus,ir kiek tevai yra surinke pinigu aukletoja yra surasiusi sarasa ka pirko,pirmais metais buvo nupirktas saldytuvas i virtuve,i grupe kilimine danga ir vaikams ugdymo reikmiu ir zaislu kuriu truko tai delioniu ,konstruktoriu ir t.t ne vienas litas nepateko nei aukletojoms nei direktorei.O uz 2% buvo pakeista dvejose grupese apsvietimas ir nupirkta didziule pavesine su ciuoziklom.Ir aplinka yra visada tvarkoma apsodino gelytem . didis.gif pikta skaityti kai zmones nieko nezino  ir taip raso ,gal taip kazkur ir yra bet tik ne pas mus smile.gif .Palinkeciau visoms mamytems maziau pykcio, daugiau geros nuotaikos ir nebesipykim juk pavasaris mirksiukas.gif  ir nera taip blogai kaip atrodo smile.gif

Tai bene pati labiausiai ir pyksti biggrin.gif bet tikrai neverta, kaip sakant gyvenkim draugiškai drinks_cheers.gif
Tik įtariu, kad šioj temoj jau bijos kas nors prasižiot su truputį kita nuomone, nes tuoj gręsia pomidorai2.gif
Vienžo šiam daržui iki tobulybės dar labai toli, bet labai žaviuosi jūsų, mamos, entuziazmu thumbup.gif Šaunuolės!!! didis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oregano: 27 kovo 2007 - 22:48
Kada Oregano Ignas griš į darželį?
Atsakyti
QUOTE(čikaga @ 2007 03 29, 15:09)
Kada Oregano Ignas griš į darželį?

Mūsų entuziazmas, kaip jau turbūt pastebėjai - išblėsęs biggrin.gif O vaikinas tai išvis net girdėt nenori irnesakyk.gif .. Nežinau, nežinau... Jei mirtinai ten reikėtų jį grūst, tai daug negalvočiau, bet dabar g.gif .. Vistiek namie sėdžiu su mažąja, ai bus matyt mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2007 03 27, 22:27)
Na, gal taip iškart graudentis neverta  biggrin.gif aš tikrai nieko įžeisti nenorėjau  mirksiukas.gif
Labai džiugu skaityt, kad darželio reikalai šitaip gerėja, jis turtingėja ir gražėja  smile.gif  Bet kodėl darželiai turi gerėti tik geranoriškų tėvelių pinigėlių sąskaita  g.gif ? Gal darželio vyresnybei labiau reikėtų pasukti galveles ir pajudinti nekurias vieteles, kag išsikovoti finansavimą, o ne naudotis lengviausiu keliu ir naudotis tėvelių gerumu  g.gif ...

na, matote, kai kalba apie vaikus eina, labai jautri pasidarau, jei jau čia pradėjom špilkuotis...manau neverta pyktis, kiek tėvų - tiek nuomonių - niekad idealu nebus.O jei kas gyvena kažkokiom mintim apie švietimo syrius, kurie taip ir žarstosi milijonais į kairę ir įdešinę, tai tegul galvoja...diskusiją norėčiau nutraukt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soni: 02 balandžio 2007 - 08:34
Gal rasykit kas ka gavoja,bet neyzeidinekit vieni kitu uz nuomuone kuri nesutampa,man tai keista kai cia pradeda pestis uz tai ,kad galvoji kitaip.
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2007 04 02, 08:29)
na, matote, kai kalba apie vaikus eina, labai jautri pasidarau, jei jau čia pradėjom špilkuotis...manau neverta pyktis, kiek tėvų - tiek nuomonių - niekad idealu nebus.O jei kas gyvena kažkokiom mintim apie švietimo syrius, kurie taip ir žarstosi milijonais į kairę ir įdešinę, tai tegul galvoja...diskusiją norėčiau nutraukt  4u.gif

Na, jei diskusija jau patapo tokia nepakeliamai skausminga, tai tiek to... unsure.gif Net minčių neturėjau pyktis, ar ant kažko pykti irnesakyk.gif Ir nematau nieko blogo nuomonių įvairovėje mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(smilga saule @ 2007 04 02, 15:37)
Gal rasykit kas ka gavoja,bet neyzeidinekit vieni kitu uz nuomuone kuri nesutampa,man tai keista kai cia pradeda pestis uz tai ,kad galvoji kitaip.

blink.gif kur tu čia matai peštynes ir įžeidinėjimus doh.gif ...
Baikit, baikit, moteriškės, biggrin.gif nuleiskit garą ir gyvenkim draugiškai bigsmile.gif
Ir gal užteks čia tų poster_offtopic.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga saule @ 2007 01 21, 22:47)
Dar parasysiu ,kad pries pasirenkant darziuka apejau nemazai ir direktore buvo maloni,tada susipazinau su Edita ir Jurgita jos man iskart buvo prie sirdies todel nusprendziau patiket jom savo vaika,siuo momentu kilo sunkumu kurie gyvenime neisvengemi ,bet pabreziu vistik jei aukletoja normali moteris problemas ispresim ir viskas bus kaip buvo iki siol o keisti darzeli nesunku tiesiok apie vaikus galvojant jiems tas nera i nauda todel ir kalbet reik apie tai kas negerai.Lilnkiu visom mamom but drasiom ir tikrai isiprest viska geriau nei dvejoti. cool.gif

Jau dabar ir man įdomu pasidarė, tai čia ta bloga auklėtoja kuri Edita ar Jrga g.gif Negaliu patikėti.
Atsakyti
smilga saule kazka nerisliai isdeste, del to ir neaisku geros jos ar nelabai blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mano dukryte lanko si darzeli ir jai ir man sis darzelis labai patinka. Ir antra vaikiuka butinai vesiu i si darzeli. Is pat pradziu dukra pradejo lankyti darzeli prie namu "Pagranduka", bet kiekviena karta eidama i darzeli verkdavo. Ir nors sis darzelis tolokai nuo musu namu, bet uztat vaikas patenkintas. O del pinigu rinkimu, taip pat kaip ir kitur ir tikrai pinigus naudoja vaiku reikmems.
Atsakyti