Įkraunama...
Įkraunama...

Centras: "Raudonkepuraitė"

Tie maziukai bliove ,nes jie darmazi ir neprate prie to garso,kas is to as maziuka vaika veziojau i suzuki tai ten apie meskuti padainuoja 45 min ir 10 lituku palieki,arba fleita papucia,arba maga ijungia,dar geriau ,ka as zinau nieko gero irgi.Ogarsas tai ir man didelis to akordiono ,bet ir siuo momentu rasau zinute o vaikas dainuoja dainele paklausiau kas moke,sake per sokiu pamokele jie ten soka dainuoja,nu ka as zinau man tai faina ,ta mokytoja prikolna biggrin.gif
Atsakyti
mano irgi dainuoja daineles is daržo, labai jam patinka ir nebijo garso, jis pats klausosi su ausinėm muziką ant viso garso
hihihi.gif
Atsakyti
Nu siaip mano vaikinas nera is bailiuju ar kazkoks super jautruolis smile.gif . Namie nuolat praso, kad ijungciau muzikytes paklausyt pvz kokio drum'n'bass arba electro ir ant viso garso thumbup.gif . Mano hebryte siauteja, o kaimynai musu kencia biggrin.gif Butu ir prie to nepamainomo ir nemirtingojo akordeono priprates (kaip ir visi grupes vaikai priprato), ne del to ji is darzelio laikinai atsiemiau smile.gif Tiesiog papasakojau viena maza epizoda is musu darzelio gyvenimo, o isvadas darykites pacios mirksiukas.gif
Atsakyti
paskaiciau kas vyksta kitose darzuose, tai ne kas pas mus dar super
Atsakyti
na subalamutijo mane tie komentarai, reikia darželio centre, bet jau net nežinau, kurį čia rinktis, kad būtų pats pačiausias g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edika: 29 sausio 2007 - 12:57
žinai tu tokio nerasi, arba reikia nieko neklausyti ir nieko neskaityti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(čikaga @ 2007 01 29, 16:37)
žinai tu tokio nerasi, arba reikia nieko neklausyti ir nieko neskaityti smile.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(edika @ 2007 01 29, 12:54)
na subalamutijo mane tie komentarai, reikia darželio centre, bet jau net nežinau, kurį čia rinktis, kad būtų pats pačiausias  g.gif

Nu paties paciausio tai tikrai nerasi, nes tokio nera cool.gif . Nebent privatus koksai gal ir galetu pretenduoti i pati ta paciausia irnesakyk.gif Siaip nemazai geru atsiliepimu girdejau apie Ązuoliuka smile.gif .
P.S. Ale ne schmoll.gif , ka tik pasiskaitinejau apie Ązuoliuka, tai ten irgi ojojoj doh.gif ...
Vienu zodziu swoon.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oregano: 30 sausio 2007 - 00:48
QUOTE(oregano @ 2007 01 30, 01:37)
Nu paties paciausio tai tikrai nerasi, nes tokio nera  cool.gif . Nebent privatus koksai gal ir galetu pretenduoti i pati ta paciausia  irnesakyk.gif Siaip nemazai geru atsiliepimu girdejau apie Ązuoliuka  smile.gif .
P.S. Ale ne schmoll.gif , ka tik pasiskaitinejau apie Ązuoliuka, tai ten irgi ojojoj  doh.gif ...
Vienu zodziu swoon.gif

na tai va prisiskaičiau, tai dabar atrodo, kad vienas už kitą prastesnis doh.gif
Atsakyti
Visur bus visko ,as jau taip galvoju,tik ,kad butu isprendziama,o dar kartais ,vaiku kontingentas buna ,toks keistokas ,kai pirmokai eina prie musu i mokykla ,tai paziurejus jau nezinai ka daryt doh.gif
O gal dabar nauji laikai ir normos kitos jau nezinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inkunai @ 2005 10 22, 14:30)
Smagu girdėti tokius gerus atsiliepimus apie Raudonkepuraitę. Nors mano Merito dar kitais metais turbūt nepriims, nes jis bus truputį per mažas cry.gif , bet aš jį jau užrašiau, nes mes gyvenam K.Būgos g., tai arčiau darželio nesurasi thumbup.gif . Kai buvau nuėjusi, aplinka tikrai patiko, sakė, kad dažnai vaikšto į visokius spektaklius, o kad auklėtojos visada su vaikais kieme būna - tai tikra tiesa biggrin.gif , nes mes beveik kasdien pro ten praeinam. Be to, girdėjau, kad ir prieš 20 metų ten buvo prestižinis darželis thumbup.gif , o dėl asocialių šeimų, tai auklėtojos minėjo, kad jos negali nepriimti tokių vaikų, bet jų būna vos keli. Tikiuosi, kad darželis nesuprastės, kol maniškis užaugs g.gif

pati nu ne pries 20, bet pries 15 metu lankiau si darzeli ax.gif Zinoma, dabar viskas turbut pasikeite, bent jau didzioji dalis, tacviau is sio darzelio like geri atsiminimai smile.gif... kazkada buvau praejusi pro sona, tai patiko sutvarkytas kiemas, pastatytos lygtais smelio dezes naujos, supynes smile.gif... niuo apie aukletojas nlb ka galiu pasakyti, nes jau bus pasikeitusios visos smile.gif
Atsakyti
g.gif kaip jums mielisios vakar oras patiko?
darzelyje 3 mergiotes sedejo ant sniego ir aukletoja praejo pro sali bet nesake joms atsistot.pusles uzdegimas dar nieko o jei inkstukai? verysad.gif
Atsakyti