Įkraunama...
Įkraunama...

Centras: "Raudonkepuraitė"

cool.gif Na gerai turiu ir as komentara apie si darzeli.Darzelis neblogas bet muzikos mokytooooooooooja blink.gif .Laksto su akordeonu ar tai su armonika ir moka tik tris natas doh.gif .Minusas-nera aktu sales verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kukumaku @ 2007 01 24, 11:32)
cool.gif Na gerai turiu ir as komentara apie si darzeli.Darzelis neblogas bet muzikos mokytooooooooooja blink.gif .Laksto su akordeonu ar tai su armonika ir moka tik tris natas doh.gif .Minusas-nera aktu sales verysad.gif

nu negaliu nieko blogo pasakyti apie muzikos mokytoją, jei ta pati dirba, kai mano sūnus dar lankė...tokia pagyvenusi. Šiaip ji su vaikais moka užsiimti, ir vaikams ji patinka, ir dainelių visokių ir šokių juos išmokė thumbup.gif O svarbiausia ji vaikus labai myli 4u.gif
Atsakyti
Man tai irgi kaskaip su ta salyte ir daugeliu kitu dalyku atzvilgiu labai jau prastas darzelis del paciu bureliu ir ttt... vienas is biedniausiu Kaune kiek as maciau ,bet man tuo momentu kai rinkomes patiko atmosfera darzelio ,o tas svarbiau uz darzelio sienas ,lovas ir pan.....be to mum arti,o kas kitur gyvena tai tikrai neverta cia eiti.O man muzikos mokytoja labai nuosirdi atrodo smile.gif truputi keistuole ,bet is gerosios puses biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kukumaku @ 2007 01 24, 12:32)

o man ji irgi patinka ir kai dukra lankė ir dabar. Jei nori kažko daugiau vesk į muzikos mokyklėlę, kad ir Yamaha ar kt. Čia yra darželis ir tai vienintelis užsiėmimas kas yra darželyje. Kai mano dukra lankė muzikos mokytoja su auklėtojom buvo parengę ir dainų ir šokių programėlių, ėjo koncertuoti i Moksleivių rūmus, į Kauno televiziją, kai dar buvo.Net neįsivaizduoju kas tau nepatinka g.gif . man iš viso sveikintina kad užsiima su tokiais mažais vaikais ir visus išmokina tiek dainelių 4u.gif

Papildyta:
salės nebuvimas tai čia didelis minusas, bet kad nėra kur ją įrengti sad.gif
Papildyta:
Tiesa, dar vykdavo anglų kalbos pamokėlės vaikučiams, bet čia ir problema, galėtų būti ir daugiau būrelių, bet kai tik reikia mokėti, tai tėvams nebereikia ir būrelių, visi viską nori gauti veltui wink.gif
Atsakyti
QUOTE(čikaga @ 2007 01 24, 16:04)
o man ji irgi patinka ir kai dukra lankė ir dabar. Jei nori kažko daugiau vesk į muzikos mokyklėlę, kad ir Yamaha ar kt. Čia yra darželis ir tai vienintelis užsiėmimas kas yra darželyje. Kai mano dukra lankė muzikos mokytoja su auklėtojom buvo parengę ir dainų ir šokių programėlių, ėjo koncertuoti i Moksleivių rūmus, į Kauno televiziją, kai dar buvo.Net neįsivaizduoju kas tau nepatinka  g.gif . man iš viso sveikintina kad užsiima su tokiais mažais vaikais ir visus išmokina tiek dainelių  4u.gif

Papildyta:
salės nebuvimas tai čia didelis minusas, bet kad nėra kur ją įrengti sad.gif

Kad ,cia viskas nuo caro biggrin.gif o mokytoja man pirma karta irgi tokia keista pasirode,bet mes snekejom apie vaikus su ja ,tai tikrai nuosirdi labai,man tai nesvarbu kaip dainuoja vistiek zmogus savo siluma atiduoda,o jei jau neturi silumos tada ,kad ir kaip dainuos man nepatiks tokia mokytoja.
Atsakyti
Mes neinam į daržėlį, bet noriu pasidomėti, ypač Čikagos, kiek kartų sirgot nuo rudens? 4u.gif smile.gif
Atsakyti
kiek kartu iki lapkricio as neatsimenu, bet jau nuo lapkricio is viso nei karto nesirgo (tpu tpu tpu, ir dar tris kart i medi pabaladojau) smile.gif, kazkaip visi vaikai adaptavosi ir turbut tik vienas berniukas is grupes vis paserga, o siaip net nesloguoja ir nekosti, vel baladoju i medi smile.gif
Atsakyti
doh.gif ne apie daineles kalba eina o apie mokytojos muzikini issilavinima doh.gif
Atsakyti
kaip tavo Kristuks berniukas laikosi, kada grisit i darza?
Papildyta:
QUOTE(kukumaku @ 2007 01 24, 19:47)
doh.gif ne apie daineles kalba eina o apie mokytojos muzikini issilavinima doh.gif

aš kadangi pati to kuzikinio išsilavinimo neturiu blush2.gif , tai apie tai diskutuoti negaliu, bet manau darželio lygiui užtenka, čia gi užimtumas o norint geriau reikia rinktis su spec. pakraipa darzelį
Atsakyti
QUOTE(kukumaku @ 2007 01 24, 11:32)

Labas, mamos mirksiukas.gif
na, as irgi savo snapa ikisiu.. ax.gif
Nieko blogo nenoriu pasakyti apie muzikos mokytoja, bet jos "grojimo" taip issigando mano vaikinas (is maziausiuju grupes), kad iki siol prisimena ir kategortiskai atsisako eit i darza.. doh.gif Manyciau, jog dirbant su maziausiais reikia tureti bent sioki toki supratima apie juos g.gif . Kaip pasakojo man pacios auklytes, pirmaja muzikos pamoka visa vaikuciu grupe bliove, kukciojo ir reke, kad muzike iseitu, nes labai issigando jos triuksmingu akordeono ir pianino garsu (tiesiog bauginanciai ir per daug skambiai, garsiai pasirode tie jos "du gaideliai g.gif ). Juk yra ir labiau vaikisku instrumentu - varpeliai, metalofonai.. Bet kam, jei nuo caro Riuriko laiku vyksta ta pati programa hihihi.gif Kaip sakant ir sunys kariami pripranta, tai ir vaikai priprato irnesakyk.gif Siaip tai savo vaikina atsiemiau dar rudeni is darzo, nes labai jau pradejo sirgt, galvojau pavasari grazint, bet jis net girdeti nenori... doh.gif Nezinau, ka reiks daryt g.gif
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2007 01 25, 12:10)
Labas, mamos  mirksiukas.gif
na, as irgi savo snapa ikisiu.. ax.gif
Nieko blogo nenoriu pasakyti apie muzikos mokytoja, bet jos "grojimo" taip issigando mano vaikinas (is maziausiuju grupes), kad iki siol prisimena ir kategortiskai atsisako eit i darza.. doh.gif Manyciau, jog dirbant su maziausiais reikia tureti bent sioki toki supratima apie juos g.gif . Kaip pasakojo man pacios auklytes, pirmaja muzikos pamoka visa vaikuciu grupe bliove, kukciojo ir reke, kad muzike iseitu, nes labai issigando jos triuksmingu akordeono ir pianino garsu (tiesiog bauginanciai ir per daug skambiai, garsiai pasirode tie jos "du gaideliai  g.gif ). Juk yra ir labiau vaikisku instrumentu - varpeliai, metalofonai.. Bet kam, jei nuo caro Riuriko laiku vyksta ta pati programa  hihihi.gif Kaip sakant ir sunys kariami pripranta, tai ir vaikai priprato irnesakyk.gif  Siaip tai savo vaikina atsiemiau dar rudeni is darzo, nes labai jau pradejo sirgt, galvojau pavasari grazint, bet jis net girdeti nenori... doh.gif Nezinau, ka reiks daryt  g.gif

kiekvienam savo ax.gif , taip jau yra... (Grūdas)
Atsakyti