Sveiki nu is mano puses zinuciu neigiamu nebuvo,bet kadangi buvo man pasakyta ,kad raso kaskas taip supratau ,kad as tai gal ir parasysiu ,nes buciau nutylejus.
Pirmas ivykis vieno ponaicio mama dirbanti darzelyje nusprende suduoti musu vaikui uz tai ,kad jie tarpusavyje pykosi ar muses nezinau.Aukletoja atkakliai neige,sake nemate ir negali buti ,kad tai netiesa kol pati ponia nepasisake ,kad muse nestipriai.
Antras vaikas nukrito ,bet "melavo kaip visada",kad kaskas muse ji ,(nemate ir negali taip buti tycia,ant galo galejo buti taip blogai matesi)nors tokiu buvo gal 10 pirma karta pareiskus nepasitenkinima buvau nesuprasta ir buvo pasiulyta kreiptis i direktore jei kas nepatinka,kadangi nenoredama zmogui pakenkti pabandiziau zmoniskai tiesiai pasikalbet,buvo pasakyta ,kad visada buvau nepatenkinta nors kasko nei sakaiu ,nei rasiau.Nekaltinu aukletoju uz kitu vaiku elgesi ,bet tai ,kad pasakyti nieko negalima ir tai ,kad pastoviai sako ,nemaciau,negali but,nu
Zodziu be komentaru....Parasiau gan kukliai nededama daugiau kas buvo.
Tikiuosi bus viskas gerai ,bet jau arba tylet arba eiti i kita darzeli teks
Direktore nebloga moteris atrodo ,bet seip abejoju ,kad jos ten bijo.
O seip tikiuosi tesinys bus geresnis ,be to vistiek mane kaltina rasymu tad rasysiu.
Butu geria parasyti ir geru dalyku tikiuosi bus.