Įkraunama...
Įkraunama...

Centras: "Raudonkepuraitė"

QUOTE(sende @ 2006 09 22, 17:47)
Mielos mamytes,
labai skaudu kad tapote tikromis internetinemis mamytemis, nejaugi jau nebeegzistuoja normalus, atviras pasnekesys tarp zmoniu, su jusu vaiku aukletojom. Juk vis del to visus nerima keliancius klausimus reikia visu pirma spresti su aukletoja o ne klausytis nepagristu nuogirdu.

su pagarba

Brangioji Sende,
o man labai keista, kai yra smerkiamas mamu noras bendrauti, dalintis savo ispudziais ir nerimu del savo didziausio turto - vaiku. Tam ir sukurtas sis internetinis puslapis. Labai atsiprasau, bet tuomet ka veikiate jame pati, jei pasigendate "noramlaus, atviro pasnekesio tarp zmoniu" ? blink.gif
Man svarbu apie savo mazyli zinoti viska, kai jis randasi tarp svetimu zmoniu, nors leidziate sau ta informacija ivardinti nuogirdomis ir dar nepagristomis... g.gif Besidalinant informacija galima uzkirsti kelia visokiems negeriems dalykeliams, kurie gali praslysti nepastebeti.
O atviras pasnekesys su aukletojomis tikrai ivyks, nes sios diskusijos deka paaiskejo, kad apie sia beda gali paliudyti ne viena mama, o gal ir daugiau prisijungs, juk nesinori 100% neisitikinus pulti kaltinti zmoniu, ar ne? smile.gif

su pagarbu pagarbiausia pagarba victory.gif

Atsakyti
QUOTE(čikaga @ 2006 09 22, 11:55)
Gal čia nuo manęs, smile.gif nes aš sirgau, paskui užkrėčiau vaikus, o dabar ir taviškiai serga

Ah tai va kas cia kaltas! biggrin.gif biggrin.gif
Tai reiskias ir tavo Line i darza neina? unsure.gif
Klausyk, man ko tai itarimas, kad ta gerb.Sende yra kokio nors darzo aukletoja, kad taip jau mumi sukritikavo biggrin.gif (o gal ir is musiskio darzo mega_shok.gif, nes ji prisiregistravo tik siandien ir yra teparasius si vieninteli ir gana keista posta.. Cia tai butu gerulis... doh.gif ) Nu bet galetu taip jau smarkiai nesmerkti, juk esam paciu maziausiu ir svieziausiu darzo klientu mamos, tai viduriuojam del visko soske.gif ...
Nu bet reiks vistiek ateit per pietu miega ***** lens.gif ! tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odetux: 22 rugsėjo 2006 - 23:01
[quote=Odetux,2006 09 22, 22:28]
Nu geras lotuliukas.gif ! Jau beveik savaite jokio menkiausio komentarelio sia tema biggrin.gif ! Ka, mielos mamos, pabugot, kad musu nekaltus paplepejimus gali kas nors "is sono", t.y. is darzelio paskaityt? ax.gif Ar visos staiga tapot labai viskuo patenkintos?... biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=Odetux,2006 09 28, 14:31]
[quote=Odetux,2006 09 22, 22:28]
Nu geras lotuliukas.gif ! Jau beveik savaite jokio menkiausio komentarelio sia tema biggrin.gif ! Ka, mielos mamos, pabugot, kad musu nekaltus paplepejimus gali kas nors "is sono", t.y. is darzelio paskaityt? ax.gif Ar visos staiga tapot labai viskuo patenkintos?... biggrin.gif 4u.gif
[/quote]
kai kas čia neleido bendrauti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2006 09 28, 18:55)
kai kas čia neleido bendrauti  schmoll.gif

blink.gif blink.gif
Nu gal as visiska tundra pasirodysiu, bet nelabai supratau.... blush2.gif
Kas neleido?... unsure.gif
...
doh.gif Ai, gal apie ta gerb. Sende tu cia kalbi? topsecret.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odetux: 28 rugsėjo 2006 - 21:43
QUOTE(Odetux @ 2006 09 28, 22:38)
blink.gif  blink.gif
Nu gal as visiska tundra pasirodysiu, bet nelabai supratau.... blush2.gif
Kas neleido?... unsure.gif
                      ...
  doh.gif Ai, gal apie ta gerb. Sende tu cia kalbi? topsecret.gif

būtent, apie gerb. sende drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2006 09 28, 22:43)
būtent, apie gerb. sende  drinks_cheers.gif

Eik jau biggrin.gif , baik bajerius tongue.gif ! Kazkokia poniute papurkstavo ir imsim cia visos tyleti i kumstuka biggrin.gif
Mums visoms kaip tik reikia labiau susibendraut, kad daugiau zinotume apie savo vaikus darzelyje gossip.gif
Atsakyti
Na pagaliau man "dasuto" mastau.gif , kad apie sita darzeli arba gerai, arba nieko ph34r.gif ...
Bet gal kuri nors mama netycia zino ir galetu man pasnabzdeti zuikuciu seimininkutes (kuri gamina valgi ir priziuri bevalgancius vaikucius) varda topsecret.gif Na parasykit man i asmenini, jei jau taip scare.gif ...
4u.gif

Tiesa, o musu gerb.sende matau vis apsilanko sioje temoje ir tyliai patikrina ka cia veikiam, t.y. jau nebeveikiam biggrin.gif ... Geriausi linkejimai jums, mieloji sende bye1.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odetux: 01 spalio 2006 - 08:01
Bet gal kuri nors mama netycia zino ir galetu man pasnabzdeti zuikuciu seimininkutes (kuri gamina valgi ir priziuri bevalgancius vaikucius) varda
Daiva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(čikaga @ 2006 10 01, 10:26)
Bet gal kuri nors mama netycia zino ir galetu man pasnabzdeti zuikuciu seimininkutes (kuri gamina valgi ir priziuri bevalgancius vaikucius) varda
Daiva smile.gif

nors mes lankom ne jūsų daržą bet pasidarė smalsu, kai paskaičiau kad šeimininkute gamina valgį.Okas tada patalpas tvarko?Ir kiek žmonių grupėj dirba
Atsakyti
[quote=čikaga,2006 10 01, 10:26]Bet gal kuri nors mama netycia zino ir galetu man pasnabzdeti zuikuciu seimininkutes (kuri gamina valgi ir priziuri bevalgancius vaikucius) varda
Daiva smile.gif

Dzenkuje bardzo

aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Papildyta:
QUOTE(Froseta @ 2006 10 01, 11:14)
nors mes lankom ne jūsų daržą bet pasidarė smalsu, kai paskaičiau kad šeimininkute gamina valgį.Okas tada patalpas tvarko?Ir kiek žmonių grupėj dirba

Sorry, labai ne taip issireiskiau blush2.gif . Negamina, o priziuri visa valgymo procedura, sutvarko viska, kas su tuo susije mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odetux: 01 spalio 2006 - 15:59
tikrai negamina, yra virtuvėlė su virėjų komanda
Atsakyti