Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsiavietės, sodybos, pirtys

sveikos,mes lapkricio 12 d rengiam krikstynas gal ka koke sodyba rekomenduotu iki 20zzmoniu bet nebrange ,kur skambbinau po 1000lt eina o mum bent iki 500lt gal kas zinot? bet su sale kad butu stalui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(br@ske @ 2011 09 06, 23:00)
sveikos,mes lapkricio 12 d rengiam krikstynas gal ka koke sodyba rekomenduotu iki 20zzmoniu bet nebrange ,kur skambbinau po 1000lt eina o mum bent iki 500lt gal kas zinot? bet su sale kad butu stalui 4u.gif

o kurioj Lietuvos vietoj tau reikia?
Atsakyti
Sveiki,

Gal kas galėtų rekomenduoti gerą sodybą 30 - 35 žmonių kolektyvui? Reiktų, jog sodyboje būtų ruošiamas maistas, taip pat reikalingos įvairios pramogos (gali būti dažasvydis, jodinėjimas ar pan.). Labai labai lauksiu pasiūlymų 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kas yra buvoje sioje sodyboje:
http://www.edvinopir...1...=7&parent=6
"Edvino pirtele" vadinasi?
Kaip ten aptarnavimas? Maistas? Kvapas biggrin.gif ?
Planuojame vestuves ten smile.gif aciu rolleyes.gif
Atsakyti
Spalio pradžioje baliavojom sodyboje JAZZ Hotel, šventėm du jubiliejus krūvoj. Žmonių- beveik 40. Labai patiko. Aplinka sutvarkyta, ant ežero kranto (įsivaizduoju vasarą iš viso pasaka (mums papuolė šaltas oras)). Viduje jauku, erdvu, šeimininkai pasirodė tik kitą dieną, niekur nesikišo ( nors taip supratau, kad gyvena/nakvoja gretimame namelyje). Maistą reikėjo užsisakyti kitur (berods, "Žvėryno smuklė" viską atvežė ir aptarnavo- juos taip pat rekomendavo šeimininkai). Netoli nuo Vilniaus, važiuojant link Druskininkų.
Žodžiu, smagiai praleidom laiką, visiems rekomenduoju. Ačiū šeimininkams.4u.gif
http://www_jazzhotel_lt/
Nuotraukos ne kažkokios kokybės, bet vaizdas matosi:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Na taip pas Jus nuotraukos nėra labai geros kokybės, dar galiu pažymėti, kad Jazz Hotel turi ir didesnę salę "ažuolo" bei pirtį, šeimininkai thumbup.gif žmonės, nuoširdūs, supratingi, geranoriški pažįstu juos asmeniškai smile.gif nieko ten nešventėme tiesiog vasara važinėdavome ten paildėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olinda @ 2011 08 03, 16:16)
Mergaitės reikėtų šviežių atsiliepimų apie kavinės arba sodybas esančias Vilniuje ir jo apylinkėse  ax.gif ieškau kur organizuoti šventę, žinoma nenoriu permokėti  ax.gif

Ir as ieskau to paties, nes vasara jubiliejus bus doh.gif Prabangos nereikia, noriu ezero ir nakvynes kokiem 25-30 zmoniu blush2.gif Maista galiu pati paruosti essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žaislų Karalienė: 28 lapkričio 2011 - 18:02
O aš galiu parekomenduoti sodybą netoli Druskininkų 4u.gif http://druskininkai....a-iid-244779025 Aplinka sutvarkyta, nuošali vieta, tai galima ir patriukšmauti daugiau ir nieks nieko nesakys. biggrin.gif thumbup.gif

www.nerijaussodyba.lt Vieta tiek didesnėms, tiek mažoms kompanijoms. Tikrai rekomenduoju bent kartą čia apsilankyti.
Atsakyti
Del sodybu,jei Kaune,tai vieni draugai rekomendavo Pastuvos sodyba,jiems labai patiko. smile.gif
O gal kas turit ideju kur romantiskai praleisti Valentino diena? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Moshino*** @ 2011 08 29, 23:40)
Ir dar parasysiu apie seimininke RUTA IS MARIJAMPOLES.Pavardes tiksliai nepamenu Jonikiene gali buti arba kazkas panasaus,tiesiog neradau tiesioginio saito kur parasyti,tai parasysiu cia.Taip cia toji garsioji RUTA,ji visada dirbo Marijampoles bibliotekos kavinej.Tai vat kaip buvo:prizadejo prigaminti naminiu vyniotiniu,tai gavosi tik paprasciausi mesos gabalai iskepti orkaiteje,visi kieti,nes tikriausia ne visai sviezi.Silkes-keli gabaliukai lekstej+kazkiek darzoviu,zuvies gabaliukai padziuve taip pat,karstas-vistienos kepsnys,net vaikui per maza porcija,sausa,be padazo.Nu zodziu vaizdas toks,kad viskas pagaminta skubiai,nes tikriausia ta pacia diena turejo dar kelis balius paruosti.Zinoma karstus velavo pateikti,buvom sutare kad 17 val,is karto sesim valgyti karstu,tai velavo apie 30 min,reikejo svecius uzimti...Prie alaus buvo biskis ausuciu,surio,net duonos keptos nebuvo,nes viska velavo,tai tik veliau prikepe.O geriausia tai finale,bachuras kuris patarnavo,paklause mano nuomones apie ju servisa,tai as ir pasakiau viska,ka as manau,kad dar daug kur yra tobuleti ir t.t.Tai jam uzvire smegenys nuo tokiu mano atsiliepimu,tada jis issikviete savo giminaicius,nes ten pasirodo gimines biznis,pasikviete mane jubiliate pries pat 12 val nakties aiskintis,kai jau man dainavo ilgiausiu metu.Atseit sumokek dabar,kisa man popierius pasirasyt,as sakau as pasirasysiu bet pinigu nemokesiu,nes esu girta,ir jau yra velu,atvaziuosit ryte ir sumokesi(protelio siuo atveju ne prudais,juk as pasirasiau kad sumokejau,galejau jiems pinigeliu neatiduoti),tada jie visi pradejo grasinti kad susirinks maista nuo stalu,as pradejau grasinti kad skambinsiu tada i policija...Zodziu,bardakas,slykstu,neprofesionalu,zema ir t.t.Ir dar viskas vyko auksciau aprasytoj KOSUBOS SODYBOJ.  NEREKOMENDUOJU NIEKAM NEI KOSUBOS SODYBOS NEI TOS SEIMINIKES RUTOS IS MARIJAMPOLES.2011 METAI

As apakus ,kad taip gali elgtis sodybu seimininkai.dekoju uz info
Atsakyti
Sveiki,

Gal zinote grazia sodyba netoli Vilniaus (geriausia butu Traku raj.) pasibuti 15 zmoniu kompanijai su vaikais (smagu butu, kad butu vaiku zaidimo aikstele ar pan.).
Atsakyti
gal kas pasakys kokia nebloga kavinukę, pirtelę, salę ar pan Kauno ar Kėdainių apylinkėse? ~30 žmonių, geriau be nakvynės.
Atsakyti