Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsiavietės, sodybos, pirtys

Sodyba tarp Ilgakiemio ir Išlaužo, ties Linksmakalniu. Pasiskambinkite ir pasiteiraukite, dėl kainų. Jei nuomosite patalpas be vietoje gaminamo maisto, automatiškai kaina bus kita. Žinau, kad šeštadieniai visi užimti, bet galima susitarti, dėl penktadienio. Su nakvyne ir antrą dieną praleisti pirtyje esančiose patalpose.
Praeitą savaitgalį ten buvau vestuvėse. Labai patiko aplinka.
Rugpjūčio pabaigoje užsakiau MB jubiliejui tą sodybą penktadieninį variantą. Žmogui 80lt., para su maistu, nakvyne, pirtimi. Šeštadieniais vestuvėse ima 100lt/žmogui.
Atsakyti
Sveikos mamytės,

noriu parekomenduoti sodybą apie 35 km nuo Kauno, už Lekėčių, važiuojant link Šakių. Šventėm ten vaikų krikštynas, nes draugai rekomendavo. Likau labai patenkinta, nes šeimininkai labai tvarkingi, aplinka sutvarkyta, patalynė kvepia (mano ankstesnė sodybų nuomos patirtis rodo, kad ne visur tai pasitaiko schmoll.gif ). Žodžiu:
švaru (pirtis ir kubilas nepripelyję, neprikepę),
maistas skanus ir puošnus (šeimininkai patys kiek žinau negamina, bet rekomendavo savo vietinę šeimininkę, kuri gamino namie),
aplinka graži (aplinkui miškai, labai jauku, troba iš medžio o ne iš drožlių plokščių kai kitur doh.gif ).
Kainos nežinau, nes čia buvo sumestinė krikšto tėvų ir tėvų dovana, bet turiu paėmus vizitkę su tel. ir tinklapiu

Atsakyti
Mamytes, rekomenduokim toliau 4u.gif

man paciai idomu kokia sodybele apie 30zmoniu su nakvyne(gali but be maitinimo) apie vilniu, bet aisku gali but ir kitur.

Siulom ir rekomenduojam toliau biggrin.gif
Atsakyti
Labai gera sodyba Šaulys, mažesni namukai talpina septynis žmones ir yra didysis pastatas, prie ežero, miške. Man ten labai patiko, gera atmosfera, kaip mėgstančiai žvejoti, tas ežeriukas tikra atgaiva smile.gif) rekomenduoju visiems
Atsakyti
Laba,

gal kas zinote kokia jaukia sodybele mazai kompanijai Kaune ar netoli jo?

Reiktu 8 mergaiciu kompanijai smile.gif Mums net pirties nereikia smile.gif Kad butu parai Max iki 300 Lt.

Jei kas zinot ka nors rekomenduokit wink.gif

Atsakyti
sveiki, as Birželio menesi buvau vienoje sodyboje, 5km nuo jurbarko m. šventėm mano pusseseres mergvakari drinks_cheers.gif . thumbup.gif liuks sodybėlė, pirtelė, miegamieji ir t.t. žodžiu tinklapiukas cia ir pačios pamatysit. www.margiskiai.lt
wink.gif tikiuosi padėjau kuo nors. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes ir kiti bendraminciai.Sia vasara teko svesti didele seimos svente "Laimos viloje" Lazdiju rajone.Nusivylimas didziulis.Nuostabiai sutvarkyta sodyba "papuose"seimininkai, kurie prizadejo daug, o istesejo mazai.Ju ruostas maistas buvo apgailetinas ir netgi truko.Apie aptarnaujanti personala-padavejas tyliu.Internete skelbta iformacija ju puslapyje neatitinka tikroves.60 zmoniu jie neturi nei lovu, nei reikiamo skaiciaus indu, nei pakankamai vietos stalams.Kaip jau supratote, mes sedejome susispaude prie pustuscio stalo.gerai, kad lauke erdves daug .Mokejome po 150 lt., kaip ir skelbta ju puslapyje.Tik ten rasoma, kad zmogui priklauso puikus maistas ir nakvyne lovoje.Rasoma, kad visada taikomos 15-20% nuolaidos.Mums pritaike 150lt. ir uz tai aciu.Isvaziujant, issakius seimininkei priekaistus, buvo pasakyta, kad tai tik smulkmenos nevertos demesio.
Musu svente sugadino.Jeigu kam kils noras ten pabuvot-jusu valia.Tik ziuredami ju puslapi, atidziai isiziurekite ir isiklausykite i irase kalbancia seimininke.Manau daug kas paaiskes.Mes per skubejima uzkibome, o tuo netruko pasinaudoti "Laimos vilos" p.Laima.
NEUZKIBKIT ant zmoniu, netesenciu savo zodzio !
Atsakyti
Laba 4u.gif
Gal kas gali rekomenduoti Klaipėdos rajone sodybą ar kažką panašaus, kad būtų pirtis + kubilas ir būtina, šalia pirties, vieta mažus vaikus pamigdyti ?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
O gal žinot Jonavoje nelb brangių bet gan normalių pirčių nuoma? smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Visai neseniai teko švęsti gimtadienį Anykščių rajone esančioje sodyboje, galiu drąsiai ją rekomenduoti nes tikrai buvome nustebinti kainos ir kokybės santykiu, už visos sodybos nuomą (penktadienis/šeštadienis iki pietų) sumokėjome 600 Lt, pirties mums nereikėjo, pats namas tikrai jaukiai sutvarkytas, visas antras aukštas gali būti skirtas nakvynei bei dar vienas kambarys, pirmame aukšte jauki svetainė su židiniu kur ir buvo padengtas vaišių stalas, tiesa jis sujungtas su erdviu prieškambariu kuris tapo mūsų šokių aikštele, patalynė labai švari, rankšluosčiai jeigu reikia taip pat duodami, idealu kokiems 25 žmonėms.. žodžiu vietelė man labai patiko be to šeimininkai labai mieli, tokia gana jauna porelė. Turiu jų kontaktus jei kam reiktų smile.gif
Atsakyti
Sveikos,labai neblogoje sodyboje teko svesti geros drauges vestuves rugseji.Kas man labai patiko,kad daugybe vietos miegoti ir seip jautiesi kaip namie.Sodyba dar labai nauja. Netoli Kauno, uz Garliavos. www.vilaite.lt. Tiesa Naujiems metams tai brangokai uzsiprase
Atsakyti
Vilnius, puiki, jauki vieta, namukai labai erdvus, teko ne karta buti, sventes daryti thumbup.gif - http://www.asodyba.lt/about_us/ 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 08 gruodžio 2010 - 14:02