Mielosios mamytės!
Ilgai lankiausi šiame puslapyje, kol man pavyko (pagaliau!) prisiregistruoti. Tai įvyko šiandien
Todėl iš karto nuskubėjau į šią forumo skiltį pareikšti savo nuomonės. Mamytės, nėštukės, prašau pagalvokite rinkdamos vardą savo mažajam stebukliukui. Aš tikrai nenoriu įpiršti savo nuomonės niekam, aš tik tenoriu jums duoti patarimą, nes kasdiena bendrauju su paaugliais (12 - 16 metų, man - 13.) ir matau kaip jie gėdijasi savo "naujoviškų" vardų. Pastebėjau, kad vis daugiau mamų nori pavadinti savo vaikučius "muilo operų" vardais. Nebutinai serialų - pastebėjau, kažkas nori pavadinti savo vaiką Elektra. Na, juk tai kaip ir daiktas, ar reiškinys, tai kodėl nepavadiname savo vaikučio lietumi ar kėde? Čia toks noras atsirado iš aktorės (?) (neatsimenu
) Carmen Electra? Ar kaip? Nes jūs pagalvokite, eina paauglė, tarkim 14 metų, ir prisitato - mano vardas elektra. Neabejoju, jog jos naujų draugų būryje tikrai nuskambėtų prunkštimas ar juokas. Galbūt ir mintyse. Bet abejoju, ar jūsų vaikas jaustusi labai gerai.
Na štai, išsakiau ką norėjau, ir tikiuosi daviau galimybių apmąstymams
.
Tikiuosi mane priimsite į savo būrį, nes čia man labai patinka.
Su pagarba, Justė.