Įkraunama...
Įkraunama...

Prieš parinkdamos vardą - gerai pagalvokite.

Zinau dvi seseris : viena Drase , kita Darė . Pradėjo tėveliai drąsiai , o po to darė darė ir paDarė lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(jurana @ 2009 04 10, 21:51)
Zinau dvi seseris : viena Drase , kita Darė  . Pradėjo tėveliai drąsiai , o po to  darė darė ir paDarė  lotuliukas.gif .

ojoprst doh.gif ...o ta Drasė įdomu su A nosine ar be...? o Darė- tai čia kaip nuo kokio gal Dariaus doh.gif ,,,,
Atsakyti
as stengiuosi torelantiskai reaguot i vardus,visiems neitiksi,o svarbu kad tevams gerai,vardas zmogaus asmenybes neatspindi
Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2009 04 11, 09:30)
as stengiuosi torelantiskai reaguot i vardus,visiems neitiksi,o svarbu kad tevams gerai,vardas zmogaus asmenybes neatspindi

Tevams? O kaip vaikams paskui su tokiu vardu gyvent, kai sako, kad geda vardu prisistatyti?
Atsakyti
na dar man neteko girdet realybeje tokio vardo del kurio turetu but zmogui geda,patys perdaug sau kompleksu isivarom
Atsakyti
pats sunkiausias etapas - isrinkti varda, kuris patiktu ir tau ir teveliui. as tai noriu uzdeti - Kevinas, Sarunas, Saulius, Laurynas. maniskis pries visus, noriu Neilas ir dar kazkokiu veju. tai taip ir nesutariam, del mergaites jau sumastem, bet del berniuko dar pesames verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(InesaP @ 2009 04 21, 16:33)
pats sunkiausias etapas - isrinkti varda, kuris patiktu ir tau ir teveliui. as tai noriu uzdeti - Kevinas, Sarunas, Saulius, Laurynas. maniskis pries visus, noriu Neilas ir dar kazkokiu veju. tai taip ir nesutariam, del mergaites jau sumastem, bet del berniuko dar pesames verysad.gif

Niu būtu mano valia, tai Keviną negailestingai braukčiau iš sąrašiuko... ax.gif Neilas irgi kažkaip... doh.gif ax.gif

Šarūnas, Saulius, Laurynas man asmeniškai thumbup.gif

Sėkmės renkantis varduką...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 21 balandžio 2009 - 16:03
QUOTE(InesaP @ 2009 04 21, 16:33)

toks jausmas kad čia apie mano pirmagimį biggrin.gif aš irgi baisiai norėjau Lauryno arba Kevino bigsmile.gif o vyras siūlė visokius vėjus dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2009 04 11, 12:53)
na dar man neteko girdet realybeje tokio vardo del kurio turetu but zmogui geda,patys perdaug sau kompleksu isivarom

Šias laikais Žydrūnas bigsmile.gif Ogi gražus vardas...buvo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2009 04 03, 16:34)
reikia duot normalų vardą ir tiek -- kad tiktų ir studentui, ir prezidentui. o visokiais auksučiais ir pūkeliais galima namie vadint jei taip norisi.
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ,mane dar is koto vercia pasisakymai"suaugusiam toks vardas gal ir nieko,bet mazo vaiko tokiu vardu neisivaizduoju" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif mol anas visa gyvenima vystykluos gules biggrin.gif .Kai rinkom varda sunui man maziausiai rupejo ar iseis is jo grazus mazybinis variantas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvy: 25 balandžio 2009 - 21:20
Pažįstu žmogų, kurio vardas yra M. Amerikietis, apie 50 metų... Taip kad mamoms hormonai žaidžia ne tik Lietuvoje...
Atsakyti
smile.gif+2009 04 25, 18:29-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 04 25, 18:29)
Šias laikais Žydrūnas  bigsmile.gif Ogi gražus vardas...buvo. g.gif

Vardas tai normalus,tik asociacijos nenormalios.. smile.gif
Atsakyti