Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo skausmai

Nelabai gerai, kad maudzia taip anksti. Spelioti visada galima, kitoms gi visa nestuma maudzia ir nieko, bet gal pataikius greitai progai nueik pas gyd, kad paziuretu. O iki to laiko krisk i lovyte, atsipalaiduok ir nesinervink-kuo maziau save vargink tiek fiziskai tiek psichologiskai. Viskas turi buti gerai, se balioncika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(biti atskrend @ 2007 12 30, 19:24)
Nelabai gerai, kad maudzia taip anksti. Spelioti visada galima, kitoms gi visa nestuma maudzia ir nieko, bet gal pataikius greitai progai nueik pas gyd, kad paziuretu. O iki to laiko krisk i lovyte, atsipalaiduok ir nesinervink-kuo maziau save vargink tiek fiziskai tiek psichologiskai. Viskas turi buti gerai, se balioncika  4u.gif

aciu uz baliona biggrin.gif .as kazkur skaiciau,kas maudimas nestumo metu nieko tokio.tai net nezinau dabar g.gif gydytojos klausiau,tai nieko nesake. idomu kitu patirtis unsure.gif
Atsakyti
man irgi kartais paskausta kartais buna tokie kaip degliukai sonuose, bet kai eisiu pas gydytoja, nors dar negretai tas vizitas, vistiek pasakysiu, nors jokiu blogu issikyru nera, nors tiek ramu mirksiukas.gif nors pirmo nestumo metu to nebuvo, nezinau kodel dabar ji turiu
Atsakyti
Aš kai nuėjau pas gine kad patvirtintų nėštumą, tai ji mane iškart perspėjo, kad gali mausti pilvo apačia, nes gimda didėja ir tempiasi, taigi skausmu protestuoja... 4u.gif Iki 12 savaičių tai normalu, tik jei jau kentėt nebegali - važiuok į ligoninę, blogiau jei imtų tepliot ar kraujuot... O po 12 savaitės jau gali būti magnio trūkumas arba gresiantis persileidimas... ax.gif Bet tau dar labai anksti taigi manau tai tik gimdos tempimas - tikrai praeis. Man tempė iki 10 savaitės, kulminacija kažkur 7 savaitė buvo, po to pradėjo lengvėt tie tempimai.
Atsakyti
QUOTE(InGridutia @ 2007 12 31, 00:20)
Aš kai nuėjau pas gine kad patvirtintų nėštumą, tai ji mane iškart perspėjo, kad gali mausti pilvo apačia, nes gimda didėja ir tempiasi, taigi skausmu protestuoja...  4u.gif  Iki 12 savaičių tai normalu, tik jei jau kentėt nebegali - važiuok į ligoninę, blogiau jei imtų tepliot ar kraujuot... O po 12 savaitės jau gali būti magnio trūkumas arba gresiantis persileidimas...  ax.gif  Bet tau dar labai anksti taigi manau tai tik gimdos tempimas - tikrai praeis. Man tempė iki 10 savaitės, kulminacija kažkur 7 savaitė buvo, po to pradėjo lengvėt tie tempimai.

aciu ,kad nuraminai biggrin.gif .ki pirmas nestumas,tai daugelio dalyku nezinau blush2.gif ir i viska ziuriu padidintom akim doh.gif
Atsakyti
QUOTE(indruska+ @ 2007 12 30, 23:41)
aciu ,kad nuraminai biggrin.gif .ki pirmas nestumas,tai daugelio dalyku nezinau blush2.gif  ir i viska ziuriu padidintom akim doh.gif

Suprantu, man irgi pirmas, tai pradžioj ir aš sėdėjau prie kompo prilipusi, o knygų prisipirkau visai bibliotekai blush2.gif Suprantu tą nerimą ir tikrai žinau kad jo dar bus.. Dabar tau labai svarbu saugot save - 13 savaitės geriau saugotis visko įmanomo, kai jau užaugs placenta, bus truputį ramiau 4u.gif Aš kai pagalvoju kaip neatsakingai elgiausi pirmus mėnesius tai net nupurto, bet tikiu kad viskas bus gerai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(indruska+ @ 2007 12 30, 17:05)
man pirmas nestumas ir nelabai zinau kas kaip... unsure.gif  man maudzia pilva kaip pries mmm ,tiesa,dabar tik kartais tas maudimas atsiranda ir man idomu kada tas maudimas praeina?  g.gif  labai bijau,kad neateitu mmm...

man nestuo pradzioj irgi taip buvo, tai nulekiau pas gine padare echo ir viskas buvo thumbup.gif liepe magni pagert ir viskas
Atsakyti
QUOTE(indruska+ @ 2007 12 30, 16:05)
man pirmas nestumas ir nelabai zinau kas kaip... unsure.gif  man maudzia pilva kaip pries mmm ,tiesa,dabar tik kartais tas maudimas atsiranda ir man idomu kada tas maudimas praeina?  g.gif  labai bijau,kad neateitu mmm...

nepergyvenk,maudimas normalus dalykas.man viso nestumo metu uzeidavo pamaudimas.cia normali gimdos reakcija i auganty angela tavyje ir visus pokycius
Atsakyti
Pasiguosiu ir as. Laukiuosi jau 5ta savaite skaiciuojant nuo pastojimo datos (pagal ta kita daktaru skaiciavima tai jau vadinama 7ta savaite). Jausmas toks, kad nesioju kazkoki kamuoli viduje - tempimo, pilnumo jausmas. Taip pat gana daznai ir visas dienas is eiles sudiegia (tarsi elektra pereina) sona tose vietose, kur kiausides.
Nezinau, ar kitoms jausmas tas pats. Pries tai gana aktyviai sportavau, turiu gana stiprius pilvo preso raumenis - gal tai irgi prisideda?
Atsakyti
Merginos, patarkite, gal kas nors žino, kas tai buvo:
O buvo taip - gal prieš kokią savaitę man pradėjo skaudėti pilvą, toks nemalonus skausmas, kuris atsiliepė dešiniame petyje, gulėjau kurį laiką susirietus (prieš tai buvau truputėlį prisikimšus visokių skanuminų). Gal po valandos skausmas dingo, ir daugiau (Ačiū dievui) nebesikartojo... kas tai gali būti??? ar čia nuo persivalgymo? ar verta eiti pas gydytojus? o gal jums tai yra buvę (būtent, kai duria petį)? verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nightwish19: 08 sausio 2008 - 21:48
Labutis visoms biggrin.gif
Man dar tik 6 sav., bet pilvukas neduoda ramybes - paskausta, kaip per menesines schmoll.gif Tikiuosi tai nera nieko blogo ir tai greit praeis... unsure.gif
Ir dar vakar viena karta pasirode nedaug rusvu isskyru...Tad is karto nuvykau pas gyd, pasake - gulimas rezimas, jokio darbo, jokiu neigiamu emociju...Labai tikiuosi, kad viskas bus gerai mirksiukas.gif verysad.gif
Atsakyti
sweikos,ma 20sawaite,is pradziu skaudedawo pilwa bet nepergywendawau per daug nes skausmas nebudawo labai stiprus ir ilgai neskaudedawo,o db jau pilwas nemazas tai paksausta kaip einu greitesniu zingsniu,,arba siaip kada pawargstu tox nemalonus jausmas uzeina
smile.gif
Atsakyti