Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo skausmai

karincik, man irgi jau kelintą dieną ne skauda pivleį, o duria, tarsi tempia, net nemoku įvardinti. bet taip maždaug prie bambos, vienoj pusėj. ypač jaučias, jei daugiau pavaikštau, kažką padirbu, rankas pakėloju arba tiesiai atsigulu ant kurio šono. Jei susiriečiu truputį į kamuoliuką - geriau. Gal čia tie vadinami raiščiai taip skausmingai tempias? a? g.gif
Atsakyti
man jau 23 savaite ir pilvo skausmas kankina nuo pat pradziu, tai magnio gine liepe gerti, bet vargu ar jis padeda g.gif reikia tik ilsetis ir gulineti, nes kitaip galima ir i ligonine pakliuti, as jau gulejau...
Atsakyti
QUOTE(Karincikas @ 2007 11 29, 18:33)
O man jau antra diena pilviuka duria...  unsure.gif  Ka daryt? Ar cia nieko tokio?  verysad.gif

na man kazkur 10sav skaudejo kazkur apie savaite nu su tokiais paastrejanciais spazmais, buvau issigandus nulekiau pas gine padare echo sako viskas ciki, liepe magni gert ir ilsetis. bet visu geriausia jei kas sirdi neramina pasirodyt ginei, nes vaikiukas labai jaucia mamytes nerima
Atsakyti
labas as ir siek tiek susirupinusi man eina 16 sav.ir kartais pamaudzia pilva va dvi dienas pilvo apacia maude taip sunerimau bet gal taip turi buti juk gimda auga o pas gydytoja tik 9 sausio. blink.gif
Atsakyti
as ir begalo bijau man 8sav nestumo ir skauda pilvo apacia ,bijau kad neatsitiktu persileidimas verysad.gif verysad.gif bet skaiciau kad isigasti reiktu jai teplioti pradetu
man pirmas nestumas todel nesuprantu kaip teplioti turi, kiek supratu su krauju ar as teisingai suprantu?labai aciu uz atsakima bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(robertukas @ 2007 12 13, 20:09)
as ir begalo bijau man 8sav nestumo ir skauda pilvo apacia ,bijau kad neatsitiktu persileidimas verysad.gif  verysad.gif bet skaiciau kad isigasti reiktu jai teplioti pradetu
man pirmas nestumas todel nesuprantu kaip teplioti turi, kiek supratu su krauju ar as teisingai suprantu?labai aciu uz atsakima bus smile.gif

jeigu teplios - kreipkis į gydytoją. Man iki 8-9 savaitės labai skaudėjo ir maudė pilvo apačią, atrodė gimda labai kieta. Buvo prasidėjęs tepliojimas. Vieną dieną išgėriau tablečių, kurias prirašė gydytoja - praėjo. Taip tikrai nebuvo su pirmu nėštumu.
O jums siūlau nepanikuoti ir būti geros nuotaikos, galvoti tik apie gerus dalykus. Visų pirma, kur parašyta kad jums bus persileidimas? Niekur. Tai kam apie jį galvoti? Jeigu jau juodom mintim gyventi, tai tada išvis gyvenimo nėra - pradėsim bijoti, kad sirgsim, kad mirsim, kad atsitiks nelaimės... Bet, juk to nereikia. Kitas dalykas, kartais, kai labai daug apie nelaimę galvoji, tikrai gali ją prisišaukti. Tad geriau galvoti apie gražius dalykus, svajoti kaip atrodo vaikutis, koks bus jūsų susitikimas. O jeigu labai neramu - bėkit pas gydytoją. Ji tikrai atsakys į visus jūsų klausimus ir nuramins širdelę smile.gif
Teplioja tai rudai, arba rusvai. O jeigu su krauju (aiškiu, ryškiai bordiniu) - tai jau kraujavimas. Sėkmės nešiojant mažylį 4u.gif
Atsakyti
o man dabar 13 savaitei einant prasidejo kazkokie skausmeliai, kurie man visiskai nepatinka...net nezinau kaip tai ivardinti, nes nei skauda, nei maudzia, nei tempia, bet pojuciai pilvo sriti visiskai nemalonus, kartais kai suima spazmai net silpna pasidaro, kartais staigiai uzeina skausmelis kaip per menesines, bet kaip staigiai uzejo taip ir praeina...nu nzn ar buvo kam nors taip? gydytoja ramina, kad ten formuojasi placenta, kad mazajam dubeny prasidejus intensyvi kraujotaka, be to mazutis auga, raisciai gimdos tempiasi, todel paspazmuoti gali ir t.t. o as nzn ar cia mane tik nuramint bando ir, ar tikrai taip turi buti, ar visdelto cia kazkas negerai? g.gif
Atsakyti
thumbup.gif Sveikutes man irgi skauda pilvo apacia jau trecia diena.Nestumo pradzioje irgi skaudejo tai daktare liepe pagerti magnio B6 ir praejo.O dabar vel nusipirkus sugeriau bet kazkaip nepraeina.Sako reikalingas poilsis,bet kad nieko sunkiai nedirbu ir atrodo pailsiu.Visi sako kad taip turi buti,gal ir taip.Tik mum pirmas vaikelis tai nieko nezinai ,gal del to visko ir bijai.Aciu kitoms mamytems uz ju nuomones. nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites! Man pilvuka skaudejo beveik visa pirma trimestra - tai atsirasdavo skausmas, tai praeidavo. Atrode, kad pilvas itemptas, skausmas dazniausiai budavo vienam kuriam nors sone. Kartais atrodydavo, kad tuoj prasides menesines... Teko apsilankyti pas kelis gydytojus, tai visi sake, kad nieko cia baisaus, taip daznai buna, nes vidaus organams reikia prisitaikyti prie vykstanciu pokyciu del nestumo. Svarbu, kad neteplioja. Jei atsirastu tepliojimas ar net kraujas - tada is karto pas gydytoja. Izengus i antra trimestra visi skausmai dingo smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikos mergaites 4u.gif nestuke.gif . Man apie 6-7 nestumo savaite mausdavo pilvuka, kartais net labai labai... buvau issigandusi, bet pageriau magnio b6 ir dabar to maudimo nebejauciu...
Atsakyti
Ir aš truputėlį nusiraminau, kad ne man vienai maudžia pilvuką smile.gif tikėkimės viskas bus gerai ir tas maudimas greit praeis. Man jau šešta savaitė ir dar nesirodžiau gydytojai g.gif galvoju, kad dar labai anksti g.gif
Atsakyti
man pirmas nestumas ir nelabai zinau kas kaip... unsure.gif man maudzia pilva kaip pries mmm ,tiesa,dabar tik kartais tas maudimas atsiranda ir man idomu kada tas maudimas praeina? g.gif labai bijau,kad neateitu mmm...
Atsakyti