Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo skausmai

pas mane tų išskyrų irgi nemažai... tikiuos tai nieko blogo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonsi @ 2007 11 23, 17:02)
Tai ju pas mane dabar nemazai yra. Klausiau savo gydytojos, tai sake gali buti. Bet tu pasiklausk del visa ko.

Aga, butinai pasisakysiu jai mirksiukas.gif
Atsakyti
Man pradzioj maude, tai gydytoja sake, kad normalu, atseit menesiniu laikas, taciau tas maudimas vis nerimo, o kadangi as pirmojo vaikelio laukiuosi-nerimastis ir pas mane buvo.Tuomet apie 8sav atsiguliau i ligonine, palasino laseline ir pasijutau geriau.po kiek laiko isejus i darba ir truputeli pasinervinus vel pradejo mausti-teko vel paguleti ligonineje.zodziu, mylekite save ir rupinkites-as iki nestumo vidurio turejau ramiai buti, daugiau ilsetis, gulineti ir jokios aktyvios veiklos(ka buvau ipratusi) smile.gif
Atsakyti
Labutis visom, as cia dar jaujoke smile.gif
mums jau dvylikta savaite, tai tuos skausmelius jauciu nuo pat pastojimo pradzios, kartais labai lengvi, kartais kaip reikiant pamaudzia, negaliu ilgai sedeti, pilvukas uzsispaudzia ir tuoj pat pradeda mausti, tai daktaryte israse disporal. Bet va kad nuo ju viena problemele turiu - labai jau daznai su "dideliu" reikaliuku i toleta tenka lakstyti, labai jau vidurius laisvina blink.gif
Atsakyti
labukas,
man irgi buvo maudimas pilvuko apacioje(ir dabar kartais uzeina),toks jausmas,kad tuoj aplankys mmm mirksiukas.gif Pradejau geri magni-apmazejo maudimas mirksiukas.gif
Atsakyti
niu ir as cia dabar jau busiu aktyvi lankytoja,nes siandiena testukas buvo teigiamas smile.gif
jau kelios savites maudzia pilvuka kaip pries mmm,bet jau jos veluoja 10 d.Tik keista,kad taip laukem laukem,o dabar kai siandiena pamaciau testo rezultata,apsiverkiau,supratau,kad daug kas keiciasi ir mano pilvukas kaip nestukes tarsi remas isryskejes biggrin.gif gal cia normali reakcija suzinojus,kad tikrai laukiuosi smile.gif
Atsakyti
Megule, sveikinu thumbup.gif Aš irgi neseniai sužinojau, kad nestuke.gif
O pilvuką vis pamaudžia, bet lyg ir rečiau.... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmoškė: 28 lapkričio 2007 - 20:22
Labukas, man irgi pradzioje nestumo pilvuka suskausdavo, o dabar jau 18 savaitike ir nebent labai jau susirupinu del ko tai tada suskausta, bet siaip viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rentre @ 2007 11 26, 22:31)
Man pradzioj maude, tai gydytoja sake, kad normalu, atseit menesiniu laikas, taciau tas maudimas vis nerimo, o kadangi as pirmojo vaikelio laukiuosi-nerimastis ir pas mane buvo.Tuomet apie 8sav atsiguliau i ligonine, palasino laseline ir pasijutau geriau.po kiek laiko isejus i darba ir truputeli pasinervinus vel pradejo mausti-teko vel paguleti ligonineje.zodziu, mylekite save ir rupinkites-as iki nestumo vidurio turejau ramiai buti, daugiau ilsetis, gulineti ir jokios aktyvios veiklos(ka buvau ipratusi) smile.gif

O po vidurio praėjo??? Man vis tempia pilvuką unsure.gif
Atsakyti
O man jau antra diena pilviuka duria... unsure.gif Ka daryt? Ar cia nieko tokio? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(debesija @ 2007 07 10, 12:52)
Na, mano ginekologė sakė, kad yra vienas skausmas, dėl kurio reikia labai bijoti ir kviesti greitąją (čia jos išvardinti simptomai turi būti vienu metu, o ne kiekvienas atskirai kada nors):
1. Labai sukietėja pilvas.
2. Pasidaro rutulio formos.
3. Traukia pilvą žemyn, lyg akmenų būtų pridėtas.
4. Spazminiai skausmai iš abiejų pilvo pusių/ skausmas strėnose.
5. Gali būti išskyrų padaugėjimas.

Vat tas dalykas reiškia, kad gali prasidėti gimdymas. Bet irgi nebūtinai, jeigu sąrėmiai nėra tolygūs... Bet sakė, kad tokiu atveju negalvoti, ar tolygus, tiesiog geriau gulėti ramiai, giliai kvėpuoti ir kviesti greitąją.

Viskas atitinka unsure.gif , rekomendavo gulimą režimą, ligoninė nepadėjo schmoll.gif

kaip sulaukti bent 25 savaites... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meger: 30 lapkričio 2007 - 09:25
QUOTE(Meger @ 2007 11 29, 18:31)
O po vidurio praėjo??? Man vis tempia pilvuką  unsure.gif

Na kartais buna kad paskauda arba maudzia pilvuka, manau nereiketu labai jau nerimauti jei zinoma skausmas neastrus ir nestiprus. O kai eisi pas ginekologe savo tai pasipasakok savo problemele, gal ka patars smile.gif
Atsakyti