Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo skausmai

QUOTE(saturnas @ 2007 10 17, 11:18)
user posted image
o karinciko noriu paklausti, ar tave pykina, nes ziuriu laiko mums vienodai. manes tai dar ne, tai nezinau, gal dar anksti. idomu, kaip tau?

Ne zinok nepykina, man irgi sake kad veliau pykins. Dabar tik galva sukasi ir kai kurie kvapai erzina doh.gif
Atsakyti
Labukas, na man pirma menesiuka tai kiekviena diena maude pilvuka, antra menesiuka jau maziau... dabar jau prasidejo trecias menesiukas ir maudimas baigesi, kartais sudilgcioja, bet tik tada kai pavargstu, tai iskart tada lekiu prigulti ir viskas gerai rolleyes.gif , siaip daktare sake, kad daugumai besilaukianciuju maudzia pilvuka ir tai tikrai nera pavojaus zenklas ( na dazniausiai)
Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif Jungsiuos ir as turbut i nestuke.gif buri smile.gif Norejau paklaust ar jums kuriai neskauda pilvo desinej pusej apacioj? Man kartais suskausta, bet ne visa pilva, o butent apacioj desinej pusej. Kita savaite eisiu pas gyd, tai ziuresiu ka ji pasakys. Siaip pamaudzia visa pilva kartais, bet tai normalu. O del to vieno sono skausmo man kazkaip neramu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(cavalli @ 2007 11 20, 18:30)
Labutis visoms 4u.gif Jungsiuos ir as turbut i  nestuke.gif buri smile.gif  Norejau paklaust ar jums kuriai neskauda pilvo desinej pusej apacioj? Man kartais suskausta, bet ne visa pilva, o butent apacioj desinej pusej. Kita savaite eisiu pas gyd, tai ziuresiu ka ji pasakys. Siaip pamaudzia visa pilva kartais, bet tai normalu. O del to vieno sono skausmo man kazkaip neramu verysad.gif

Vakar as kaip tik turejau sita skausma, ne istisai, bet kas kelios minutes vis sudiegdavo, jau prisigalvojau, kad koks apendicitas nebutu. Bat siandien lyg ir nieko.
Atsakyti
Man tai irgi kai atėjo laikas mėnesinėms tai atrodo pradėjo skaudėti kaip prieš mėnesines, tačiau įtartinai krūtinę labiau skaudėjo g.gif vėliau sižinojau, kad laukiuos nestuke.gif thumbup.gif tai taip su tais skausmais ir plius dar strėnų skausmu ir gyvenau iki kokių 7 - 8 savaičių, kol praėjo - ginekologė sakė - normalu kad pradžioje skauda... o jau tada prasidėjo pykinimas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -ciute-: 21 lapkričio 2007 - 11:20
sveikos busimos mamytes smile.gif
man irgi pilva lb padilgcioja ir ypac desiniam sone apacioj smile.gif tik beda ta, kad nezinau ar esu nescia, nors lb to laukiam smile.gif ar galiu as tokius dalykus jaust, jeigu as "esu" nescia tik tris savaites? aciu uz busimus atsakymus... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PinaColada @ 2007 11 21, 08:04)
Vakar as kaip tik turejau sita skausma, ne istisai, bet kas kelios minutes vis sudiegdavo, jau prisigalvojau, kad koks apendicitas nebutu. Bat siandien lyg ir nieko.

Su tuo sono skausmu ir as galvojau, kad man apendicitas. Bet nieko. Gydytoja sake, kad raisciai. Ir daznai jei staigiau atsikeli taip sudiegia pilvo apacia. Skaudejo man ta pilveli nestumo pradzioje. Ir ne tik pilveli....nugara taip pat. Netgi isskyru buvo nelabai graziu. Maniau, kad prarasiu vaikuti. Gydytoja Diuphastona israse iki trecio menesio gert, kad islaikyt nestuma. Ir nieko-----jau kaip ir i pabaiga viskas. Svarbu nepult i panika, o bendraut su savo gydytoja. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonsi @ 2007 11 23, 14:33)
Su tuo sono skausmu ir as galvojau, kad man apendicitas. Bet nieko. Gydytoja sake, kad raisciai. Ir daznai jei staigiau atsikeli taip sudiegia pilvo apacia. Skaudejo man ta pilveli nestumo pradzioje. Ir ne tik pilveli....nugara taip pat. Netgi isskyru buvo nelabai graziu. Maniau, kad prarasiu vaikuti. Gydytoja Diuphastona israse iki trecio menesio gert, kad islaikyt nestuma. Ir nieko-----jau kaip ir i pabaiga viskas. Svarbu nepult i panika, o bendraut su savo gydytoja.  smile.gif

O kokios tos isskyros buvo, gal gali biski nupasakot blush2.gif Pas mane irgi tokios keistos, net nzn ar taip ir turi but ar jau cia blogai kazkas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijaa @ 2007 11 23, 10:30)
sveikos busimos mamytes  smile.gif
man irgi pilva lb padilgcioja ir ypac desiniam sone apacioj smile.gif tik beda ta, kad nezinau ar esu nescia, nors lb to laukiam smile.gif ar galiu as tokius dalykus jaust, jeigu as "esu" nescia tik tris savaites? aciu uz busimus atsakymus... 4u.gif

Manau kad gali. As jauciau dar nezinodama kad esu nescia ir po kokios savaites suzinau kad esu keturiu savaiciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cavalli @ 2007 11 23, 15:05)
O kokios tos isskyros buvo, gal gali biski nupasakot blush2.gif Pas mane irgi tokios keistos, net nzn ar taip ir turi but ar jau cia blogai kazkas g.gif

Panasios kaip buna pries menesines arba po. Tokios i ruduma. Negali istikruju tokiu but. Gydytoja mane labai stebejo tuo periodu. Vos ne kas savaite lankiausi pas ja.
Atsakyti
QUOTE(Jonsi @ 2007 11 23, 16:22)
Panasios kaip buna pries menesines arba po. Tokios i ruduma. Negali istikruju tokiu but. Gydytoja mane labai stebejo tuo periodu. Vos ne kas savaite lankiausi pas ja.

Ai, nea, pas mane bespalves arba tokios balksvos ax.gif Tai gal manosios nieko blogo nepranasauja g.gif Pirmad eisiu pas gyd savo, tai pasakysiu del tu isskyru.
Atsakyti
QUOTE(cavalli @ 2007 11 23, 15:32)
Ai, nea, pas mane bespalves arba tokios balksvos ax.gif Tai gal manosios nieko blogo nepranasauja g.gif  Pirmad eisiu pas gyd savo, tai pasakysiu del tu isskyru.

Tai ju pas mane dabar nemazai yra. Klausiau savo gydytojos, tai sake gali buti. Bet tu pasiklausk del visa ko.
Atsakyti