Sveikos....
Ieskojau kazko panasaus forumuose bet arba ziopla esu ir nerandu arba apie tikrai nera.. Taigi esu nescia 25 savaites, jau atrodau kaip arbuziuka prarijusi ir priaugau 5 kg... Tyrimai geri, nestumas neprobleminis, nu bet kartais kad uzduria pilvo apacioj kad net susunku. Pas gydytoja dar negreit tai sakau pirma jusu paklausiu gal nera ko nerimaut tik siaip leliukas organus kokius spaudzia... Pvz lovoj kai guliu ir noriu ant sono pasiverst, kai pabandau tai taip nuduria, kad adrodo i klenes pridesiu...? Ar tai normalu? Gal visom nesciom taip buna? O gal kas rimciau?
Man lyg ir budavo panasiai, bet negaliu garantuoti, kad tokia pati situacija. Budavo, kad pakeitus padeti, ypac atsigulus, suskausdavo viena ar kita pilvo sona. Manau, kad pas mane tai buvo kazkas tipo pompos, gal vaikelis kazkur oro burbuliuka suspaude . (Nepamenu, kiek tiksliai tada buvo savaiciu)Tai pasisukiojus praeidavo. Dabar irgi panasiai suskauda,vaikelis jau didokas. Paglostau, pamaigau, kad sis pakeistu man nepatogia padeti, tada jau galiu ir apsiverst. Siaip, pripratau nedaryti staigiu judesiu. Tikiuosi, pas tave nieko rimto.
prisimenu, kai laukiaus dukros, ga; nuo pusės nėštumo pradėjo dažnai skaudėti pilvo apačią, taip lyg temptų, lyg tas skausmas, kaip prieš mėnesines. Gydytoja pasakė, kad kažkas ten [amane gimdoj silpnai ir davė gerti magnį. taip jį pragėriau iki beveik pat gimdymo. ir jokių skausmų daugiau nebuvo. pabandykit pasiteriauti
Skausmai pilvo apacioje jei jie panasus i mensiu skausmus gali buti gresiancio prieslaikinio gimdymo pozymis, bet nebutinai..Daznai tokie skausmai buna del to kad tempiasi raisciai ir tuomet judesio metu suskausta lyg kas durtu. Bet as nueiciau pas ginekologa, na maza kas..Geriau pasikonsultuoti ir paciai bus ramiau Sekmes ir lengvo .
Aciukas jums As siaip tai linkusi manyti kad tai greiciausiai del leliuko padeties... Gal kur ka uzspaudzia ar kaip... Niu bet butinai paklausiu gydytojos,,, Dabar stengiuos daryti kuo maziau staigiu judesiu - tai tokiu "duriu" pasitaiko maziau..
Tai visai galimai tie skausmai yra del vaiko padeties. Jei tai butu prieslaikinis tai skaudetu ilgiau, ne tik judesio metu ir skausmas labiau maudziantis negu duriantis.
Niu aš irgi pagalvojau kad jei gręsiantis tai jau jis jau būtų įvykęs... bet vistiek tie dūrimai labai nemalonus ir šiek tiek gazdina., Tai tikiuos kad gine nuramins kad čia nieko blogo
QUOTE(InGridutia @ 2007 10 12, 22:06)
Sveikos....
Ieskojau kazko panasaus forumuose bet arba ziopla esu ir nerandu arba apie tikrai nera.. Taigi esu nescia 25 savaites, jau atrodau kaip arbuziuka prarijusi ir priaugau 5 kg... Tyrimai geri, nestumas neprobleminis, nu bet kartais kad uzduria pilvo apacioj kad net susunku. Pas gydytoja dar negreit tai sakau pirma jusu paklausiu gal nera ko nerimaut tik siaip leliukas organus kokius spaudzia... Pvz lovoj kai guliu ir noriu ant sono pasiverst, kai pabandau tai taip nuduria, kad adrodo i klenes pridesiu...? Ar tai normalu? Gal visom nesciom taip buna? O gal kas rimciau?
Sveika
Na deja aš per daug nepatarsiu, čia ieškau atsakymo, kaip ir tu man dabar 29 savaitė, kamuoja ta pati bėda. Šiaip liepė nešioti nėštukės diržą arba spec. kelnaites, tada pakyla pilvukas aukščiau, nesitempia taip raiščiai. Dar gali būti užspaustas nervas - diržas ir tam padėtų. Čia man taip aiškino, ir tas šiek tiek padeda.
Bet naktį sunkiai persiverčiu ant kito šono, nes miegu tai be tų "įtvarų".
O šiaip bėda ta, kad pargriuvau šiandien, kažkaip koja paklypoir dabar skausmas žvėriškas kamuoja, negaliu paeiti... nors judesiukus jaučiu, jokių išskyrų nėra, ir skausmas toks pats, kaip būdavo to užspausto nervo, tik kad ne epizodinis, o nuolatinis.
Nežinau, ar jau lėkti į ligoninę
Lengvo tau nėštumo, parašyk būtinai, ką tau pasakys
Sveikos, nestukes na man penkta savaite ir paskauda, toks skausmas kaip pries mmm bet silpnesnis nes mano mmm skausmai be ketanovo ampules nepraeidavo kartais atsiranda tempimas, na bet jei jus sakot kad tai normalu, tai tada viskas gerai, nes jau buvau issigandusi
pradžioje nėštumo jaučiu skauda pilvelį visoms. nes tempiasi visi raiščiai ir šiaip organizme vyksta dideli pokyčiai. todėl tai normalu