baseinas ir joga, bet del abieju pasitarti su gine siaip 30sav tai nrml ir mazai kas gali palengvinti ,,simptomus,,
Siaip dar siulyciau pasitarti su gine, kad pasiziuretu ar viskas gerai.
Man 26sav., bet jau kelis kartus yra buve, kad uzeina pilvo skausmo priepuoliai. Taip suima visa juosmeni, kad siaubas.. eini gatve, tai tik ziuri kur koks suoliukas. Pasedejus praeina. Zodziu turbut teks jau su tuom draugaut iki galo...
akcumis jeigu nera rausvu, kraujingu isskyru manau panikuoti nera del ko.
man eina 16sav ir pora dienu maudzia kairi sona zemai, manau galraisciai tempias
man taip pat, uzeina mausti pilvo apacia, o jau 19 savaiteliu. klausiau pas savo gine kodel, atliko tyrimus ir viskas ok. sake, kad raisciai tempesi ir, kad kitom visa nestuma buna juntami tie tempimo skausmai.
QUOTE(123mamyte @ 2012 07 04, 11:09)
man taip pat, uzeina mausti pilvo apacia, o jau 19 savaiteliu. klausiau pas savo gine kodel, atliko tyrimus ir viskas ok. sake, kad raisciai tempesi ir, kad kitom visa nestuma buna juntami tie tempimo skausmai.
tai as juos ir jauciu,gal nuo 12 savaiciu pradejau jaust,toki lyg pilvukas kieteja...nemalonu kartais kaip ka veiki ir suima skausmai lyg pries gimdyma,bet tai ka padarysi pakentesiu
QUOTE(Ledi @ 2012 07 02, 15:41)
man eina 16sav ir pora dienu maudzia kairi sona zemai, manau galraisciai tempias
man tiek pat laiko ir tokie pat pojūčiai vakar labai skaudėjo
man, kad labai skaudetu, tai taip nera, bet taip toks nemalonus maudimas... na kenteti galima, svarbiausia, kad viskas ok butu.
sveikutes,
gal kuriai taip yra, kad beveik nuolat persti ar maudzia,net nezinau kaip aprasyti ta jausma pilvo apacia ir retsykiais suduria desini sona???labai labai bijau...ryt einu pas gyd., bet jau dabar man labai neramu,kad tik viskas gerai butu
gal kuriai taip yra, kad beveik nuolat persti ar maudzia,net nezinau kaip aprasyti ta jausma pilvo apacia ir retsykiais suduria desini sona???labai labai bijau...ryt einu pas gyd., bet jau dabar man labai neramu,kad tik viskas gerai butu