Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo skausmai

man gine pasake, kad gali buti tokie skausmai, kaip pries menesines buna..bet trumpai.Jeigu ilgai kankina - butinai kreiptis. Svarbiausia, kad jokiu keistu isskyru nebutu. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

ui, tie pilvinukai kaip mamytėms nerimą kelia ax.gif man irgi buvo gresiantis sad.gif dabar vis pamaudena pilvuką, bet leliukas auga, vystosi, taip norisi tikėti, kad viskas bus gerai... Bet kuriuo atveju, jei tik skausmas neramina, iškart kreipkitės pas savo daktarę, nes ir be kraujuko gali būti, kad koks gresiantis prasideda sad.gif nors man pilvuko net neskaudėjo, kai kraujas pasirodė blink.gif o dabar gal per daug jautriai reaguoju į kiekvieną pamaudenimą, baisu gi... bet viskas bus gerai. Linkiu visoms to paties 4u.gif
Atsakyti
o man duria pilvo apacia ties kirksnim,vakar kaire puse,siandien desinen persimete doh.gif ar cia raisciai tempiasi,ar kas negerai?buvo rade slapimo taku infekcija praeita savaite,bet augino paseli,viskas gerai ten...tai stresuoju,o dar tepliojimas man nesibaigiantis jau vos ne menesi rudai,bet priezasties neranda doh.gif doh.gif
Atsakyti
Gal tikrai tie raiščiai tempiasi, jei kirkšnyse skausmas... aš tokių paskaudenimų nejaučiu, tai net neįsivaizduoju, ar taip būna besitempiant raiščiams, gal kitos mamytės galėtų pasidalinti savo patyrimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(katis @ 2009 06 05, 12:33)
Man irgi nuo pat pradziu yra duriantys skausmai, atrodo, kad su peiliu pabado. Nuo 16 sav. praktiskai guliu ligonineje arba namuose (dabar 21 sav.). Gerti reikia tik Magni ir kaip sake pagrindinis vaistas - guleti  Reikia stenktis kuo daugiau paguleti, nors gulint irgi skauda, bet maziau rizikos...

O dar apie duphaston, tai ligonineje akuseres neigiamai atiliepia... Tipo jeigu duphaston'u bandai sulaikyti persileidima, tai nieko gero vaikeliui... tipo visokie psichiniai apsigimimai buna ir pan. Ir is vis duphaston'as labai ilgai laikosi organizme (2-3 metus) ir reikia kuo labai tu vaistu vengti (aisku as kaip tik pries metus geriau, bet dar nieko)... Merginos, nenoriu cia nieko gasdinti, bet pasiteiraukit savo gyd. apie poveiki.
Visoms dideles stiprybes !

Del tuphastono mergaites smile.gif Duphastonas ir magnis yra Placebas smile.gif ir jei jau kazkas negerai su gemalu, organizmas ji atmes ar su duphastonu ar be jo smile.gif o Duphastons yra tiesiog kiausidziu harmonas, ir labai dideles itakos jis persileidime neturi...
Atsakyti
QUOTE(daeblack @ 2011 08 03, 13:48)
Del tuphastono mergaites smile.gif Duphastonas ir magnis yra Placebas smile.gif ir jei jau kazkas negerai su gemalu, organizmas ji atmes ar su duphastonu ar be jo smile.gif o Duphastons yra tiesiog kiausidziu harmonas, ir labai dideles itakos jis persileidime neturi...

geriau abu.. Duphastona net po 4 tab per diena.. ir ka, 4 menesyje persileidau, vaisius tiesiog iskrito beinant..

ir palaikau norvegu, anglu daktaru nuomone, kad gamta auksciau uz mus ir kaip bus lemta, taip..

jauciu daugiausia padeda kuo mazesnis stresavimas..

na as vel nestuke.gif pati pradzia.. truputi pamaudena kaip per mm, bet trumpai..

sikart nepuolu gert jokiu vaistu, geriau jei lemta persileisti ankstyvame nestume, nei kad veliau..
Atsakyti
mums ryt 8 savaite prasides... bet pilvo apacia tai daznai maudzia... toks jausmas, kad mm susirgsiu tuoj... rolleyes.gif
Atsakyti
Labas vakaras, busimos mamytes smile.gif vakar pamaciau du bruksniukus smile.gif manau, kad yra 3-4sav.tad nusprendziau pas ginekologe eiti jau kokiu 7-8sav., bet norejau paklausti, as galima salyti pastoviai jauciu kazkoki silpna maudima pilvo apacioje ir atsirado baltu , bekvapiu isskyru, ar kam tap buvo? cia nieko baisaus?

aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteMB @ 2011 09 29, 23:21)
Labas vakaras, busimos mamytes smile.gif vakar pamaciau du bruksniukus smile.gif manau, kad yra 3-4sav.tad nusprendziau pas ginekologe eiti jau kokiu 7-8sav., bet norejau paklausti, as galima salyti pastoviai jauciu kazkoki silpna maudima pilvo apacioje ir atsirado baltu , bekvapiu isskyru, ar kam tap buvo? cia nieko baisaus?

aciu uz atsakymus 4u.gif

Labas. Pas mane panasus terminas. Man ir paskauda pilvo apacia, kiausides, nugara. Manau, kad cia gimda ruosiasi. Kiek skaiciau straipsniu-tai normalu, jei nera kraujingu isskyru. 4u.gif
Atsakyti
Man anksciau (pirmais trim menesiais) uzeidavo stiprus durimai pilve (taip labiau pilvo apacioj). Atrode kad stipriai bado adatom. Daktarai pasake, kad tai yra gimdos spazmai. Trecia menesi susidare kraujosruva gimdoj, pradejo tepliot ir patekau i ligonine. Pagluejau prie magnio lasaliniu ir issivale. Paskui duphaston pageriau, o dabar magni geriu pastoviai, tai spazmu tokiu stipriu jau nera, bet vis padilgcioja ten apacioj, kaip kokiom adatelem pabado. Sako, kai jautri gimda, tai spazmai gali ir visa nestuma buti arba kai organizmui pastoviai magnio truksta. Tai geriausi vaistai gulejimas ir magnis, bet aisku butina gydytojui pasirodyti, kad jis nustatytu, jog tai spazmai, o ne kas nors vaikeliui.
Atsakyti
mano NT irgi teigiami, pagal mano pačios skaičiavimais, tai man tik apie 4 sav turėtų būti... šiandien visą dieną maudžia momentais tai pilvo apačia, tai strėnas... ir baisu, ir nesinori nieko rimto prisigalvoti... tikiuosi, kiek čia paskaičiau, kad tai normalu... nes šiaip man daug metų mmm buvo labai skausmingos, ir be vaistų neiškesdavau. Gal dabar gimda tapi jautriai ir prisitaiko prie neštumo.. blush2.gif
Atsakyti
Siaip pirmus menesiu lengvas gimdos maudimas gydytojas sake kad tai normalu, nes tempiasi gimda, bet maudimas, o ne skaumas. Jei skauda jau kazkas negerai ir reikia pasirodyti gydytojui.
Atsakyti