QUOTE(lithuania1009 @ 2009 06 11, 12:08)
Niu, vat galvoju ar nykstukai kalti, ar siaip kas vyksta... Raizo pilva juosmens srity... Na, po apsilankymo pas nykstukus lyg ir gereja, bet vis tiek pasuksiu savo ginekologei ir pasiteirausi, ar cia normalu ir ar galima uzeiti pasitikrinti.
Siaip, ar normalu, kad pilvas butu 9 sav.? Nepasakyciau, kad dujos kaupiasi. Einu pas nykstukus reguliariai. Nepasakyciau, kad esu siauru klubu, mazo svorio savininke , tai taip staigiai neturetu tas pilvas atsirasti. Is principo tai svoris neauga, net nukrito 1-2 kg, bet pilvas atsiokes. Kazkokie keisti pokyciai sakyciau.
Siaip, ar normalu, kad pilvas butu 9 sav.? Nepasakyciau, kad dujos kaupiasi. Einu pas nykstukus reguliariai. Nepasakyciau, kad esu siauru klubu, mazo svorio savininke , tai taip staigiai neturetu tas pilvas atsirasti. Is principo tai svoris neauga, net nukrito 1-2 kg, bet pilvas atsiokes. Kazkokie keisti pokyciai sakyciau.
Pazistami pojuciai... Mums jau truputeli daugiau - as jau 11 sav. Pries keleta savaiciu ir as taip galvojau - nejaugi taip greitai pilvukas auga Bet buvo sustreikave viduriai, todel ir taip atrodziau. Dabar jau viskas tvarkoje - pilvelis nelabai didelis, itarti dar nieko negalima (labai nenoriu darbe sakyti ), bet maylis duodasi kaip patrakes - siandien buvau pas gine ir viska pati maciau