Man ir kats nuo karto pamaudžia pilvo apačią. Man ginė pasakė mažiau nervuotis, nes nuo nervų tik blogiau bus. Dare echo viskas tvarkoj, tai nebesinervuoju ir tikiu, kad viskas gerai bus.
Gėriau savaitę dufastoną dar dabar kartais magnį Diasporal pageriu, bet esu daug girdėjus, kad jie neįtakoja pilvo skausmų.
QUOTE(Esha @ 2009 06 04, 13:53)
Man ir kats nuo karto pamaudžia pilvo apačią. Man ginė pasakė mažiau nervuotis, nes nuo nervų tik blogiau bus. Dare echo viskas tvarkoj, tai nebesinervuoju ir tikiu, kad viskas gerai bus.
Gėriau savaitę dufastoną dar dabar kartais magnį Diasporal pageriu, bet esu daug girdėjus, kad jie neįtakoja pilvo skausmų.
Man irgi gydytoja israse diufastona gerti, nes pasakiau, kad pilveli patampo siek tiek...Skausmas toks labai svelnus, tarsi pamaudimas... Bet vis tiek nemalonu ir neramina ir i wc labai jau varineja
QUOTE(saulelyyyte @ 2009 05 14, 16:04)
Sveikos, man jau 6 savaite eina.ir nuo pat pradziu pilvo skausmai vis duria. O dbr vis desiniam sone buna uzeina tokie astrus durimai, bet gine sake kol neteplios, nieko nedaryt, tik mg milteliu kazkokiu israse, folio rugsties ir viskas. Bet as visvien pati pergyvenu, nes tas skausmas buna ir i nugara nueina
Bijau tik kad neprarasti vaikelio
Bijau tik kad neprarasti vaikelio
Man irgi nuo pat pradziu yra duriantys skausmai, atrodo, kad su peiliu pabado. Nuo 16 sav. praktiskai guliu ligonineje arba namuose (dabar 21 sav.). Gerti reikia tik Magni ir kaip sake pagrindinis vaistas - guleti Reikia stenktis kuo daugiau paguleti, nors gulint irgi skauda, bet maziau rizikos...
O dar apie duphaston, tai ligonineje akuseres neigiamai atiliepia... Tipo jeigu duphaston'u bandai sulaikyti persileidima, tai nieko gero vaikeliui... tipo visokie psichiniai apsigimimai buna ir pan. Ir is vis duphaston'as labai ilgai laikosi organizme (2-3 metus) ir reikia kuo labai tu vaistu vengti (aisku as kaip tik pries metus geriau, bet dar nieko)... Merginos, nenoriu cia nieko gasdinti, bet pasiteiraukit savo gyd. apie poveiki.
Visoms dideles stiprybes !
QUOTE(liepaite_sun @ 2009 06 05, 16:27)
Sveikos mergaites,
Mums 14 sav. Siandien nuo pacio ryto pilvuka skauda, bet ne pilvo apacia... nesuprantu, koks cia skausmas... pries savaite nustojau gerti magnio diasporal miltelius, gal pratesti ju vartojima...
Mums 14 sav. Siandien nuo pacio ryto pilvuka skauda, bet ne pilvo apacia... nesuprantu, koks cia skausmas... pries savaite nustojau gerti magnio diasporal miltelius, gal pratesti ju vartojima...
Pagerk, nepakenks gi
QUOTE(liepaite_sun @ 2009 06 05, 18:02)
bet ar tie skausmai nieko blogo?
vat cia tik gydytojas atsakys. Mano atveju nieko blogo su pirmu nestumu nebuvo, pavargdavau ir skaudedavo pilvuka, tai pailsejus, paulejus praeidavo. Isnesiojau dukryte be problemu. Tai ir dabar ramiau ziuriu i tuos paskaudenimus. bet va paskaiciau sita temuke - yra mamyciu, kurioms sitie skausmai negerus dalykus pranasavo sia savaite atostogauju pajury, tai negaliu i medikus kreiptis, nebent visai blogai butu, tai vaziuociau i ligonine. Taciau kita savaite leksiu pas gine, del visa ko...
Kai man pradejo skaudet pilvo apacia tai dar nezinojau kad laukiuosi,galvojau kad gal koks uzdegimas,nuejau pas gydytoja,suzinojau dziugia zinia ,o del pilvo skausmu pasake kad taip turi buti ir israse Duphastono.tada persirasiau i kita poliklinika,pas kita gydytoja,ir suzinojau kad tie skausmai nera normalu,kad turiu cista ir yra gresiantis persileidimas.negalima myletis ir kelti sunkiu daiktu.su tais skausmais prasikankinau iki pat gimdymo,vaistus geriau iki 5 men.aciu dievui ligoninej negulejau,bet ant biuletenio teko ilgokai namuose pasedet O magnesium diasporal ir foline rugsti geriau pastoviai.
Beto man visa nestuma buvo pastovus gimdos susitraukimai,na netikri saremiai.gerai kad viskas gerai baigesi
Beto man visa nestuma buvo pastovus gimdos susitraukimai,na netikri saremiai.gerai kad viskas gerai baigesi
sveikos, pagal mano paskaiciavimus man dabar eina 8-ta nestumo savaite. pries pora savaiciu prasidejo negausus patepliojimas (sviesiai ruzavai), kuris trunka apie puse dienos ir kartojasi kas kokios 3-4 dienos ... be to pamaudzia ir pilvo apacia bijau blogiausio .... rytoj einu pas savo daktare, ziuresiu ka pasakys ...
Niu, vat galvoju ar nykstukai kalti, ar siaip kas vyksta... Raizo pilva juosmens srity... Na, po apsilankymo pas nykstukus lyg ir gereja, bet vis tiek pasuksiu savo ginekologei ir pasiteirausi, ar cia normalu ir ar galima uzeiti pasitikrinti.
Siaip, ar normalu, kad pilvas butu 9 sav.? Nepasakyciau, kad dujos kaupiasi. Einu pas nykstukus reguliariai. Nepasakyciau, kad esu siauru klubu, mazo svorio savininke , tai taip staigiai neturetu tas pilvas atsirasti. Is principo tai svoris neauga, net nukrito 1-2 kg, bet pilvas atsiokes. Kazkokie keisti pokyciai sakyciau.
Siaip, ar normalu, kad pilvas butu 9 sav.? Nepasakyciau, kad dujos kaupiasi. Einu pas nykstukus reguliariai. Nepasakyciau, kad esu siauru klubu, mazo svorio savininke , tai taip staigiai neturetu tas pilvas atsirasti. Is principo tai svoris neauga, net nukrito 1-2 kg, bet pilvas atsiokes. Kazkokie keisti pokyciai sakyciau.
Mergaites nenoriu gasdinti, bet geriau nueiti pasitikrinti pas savo gine, nes man sukietedavo pilvas ir skaudedavo raizydavo, pasirodo vaisius salinosi lauk. Sekmes jums