Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo skausmai

man dabar uzeina kirksniu srity skaudet taj vel manau del tu raisciu doh.gif
Atsakyti
[COLOR=blue]Sveikos dar karteli,si tema jau turbut ne nauja,bet as noreciau paprasyt patarimu ir pagalbos...Man skaudena pilvo apacia,labiau desineje puseje,esu turejusi persileidima...Gal galite pasakyti ar daug kam is jusu skaudejo nestumo pradzioje pilvo apacia,ar tai normalu? Eisiu pas daktara,bet noriu suzinoti mamyciu ar busimu mamyciu nuomones ir patirti...Nes manau kad tai yra patikrinti ir tikri dalykai,o daktarai dazniausiai pasako,kad taip turi buti...Aciu visoms smile.gif
Atsakyti
Sveika, aš laukiuosi antrojo vaikelio, bet ir su pirmu ir su antruoju nėštumo pradžioje jaučiau pilvo apačioj skausmus - tokius kaip prieš mėnesines. o ir dabar man jau 28 sav. , bet kartais kelioms minutėms irgi užeina toks mėnesiniu skausmas. O, prisimenu, laukiantis pirmojo, pačioje pradžioje kelias naktis taip skausmas buvo surietęs, kad net greitąją galvojau kviestis.
Taigi, per daug nesijaudink ir lauk vizito pas daktarą. Sėkmės Tau 4u.gif .
Atsakyti
Sveikos,

man tai nėštumo pradžioje irgi buvo skausmai panašūs į mėnesinių, tai tikriausiai normalu, na o 9 savaitę aplankę skausmai pilvo apačios iš pradžių kairės, paskui ir dešinės pusės buvo ženklas kad vaikutis nesivysto, sad.gif
bet nebūtinai tai yra blogas ženklas, svarbiausia neapsikrauti spelionėm tiesiai pas gine ir viskas bus aišku.
Atsakyti
Nelabai gerai, jei nestumo pradzioj skauda pilva, bet, man atrodo, cia daugumai taip buna. Daktare israsys vaistu duphaston ir viskas bus gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievamul @ 2009 03 16, 13:21)
Nelabai gerai, jei nestumo pradzioj skauda pilva, bet, man atrodo, cia daugumai taip buna. Daktare israsys vaistu duphaston ir viskas bus gerai  ax.gif

Man išrašė, bey deje deje
labai gaila verysad.gif
Atsakyti
Man skaudejo irgi pirmam trimestre. Nezinau kodel, bet daktarei nesiskundziau. Vyras su siltu masazo aliejum masazuodavo, tai kazkaip savaime ir praejo blush2.gif O dabar vel ziauriai skauda apacia, nes vaikas nusileido zemyn galva ir isireme i gaktikauli doh.gif Ir cia jau nieko nepadarysi...
Atsakyti
man taip pat skauda pilvo apacia, toks skausmas kaip budavo pries mm..
sakiau daktarui, paskyre progesterono ir hcg tyrimus, bet sako rezultatai geri... tai nezinau ar cia normalu, kad maudzia pilvuka...
Atsakyti
Aš gydytojo klausiau pačioj pradžioj - tai sakė normalu, nes auga gimda ir dėl to gali truputį mausti pilvo apačią. Bet pilvas - bene ta vieta, kur daugiausia visko sudėta ir bala žino, kas ten skauda. Būna, kad vidurius papučia, tai ima skaudėt, o po viešnagės pas nykštukus - viskas susitvarko unsure.gif . Manau, kai nėra labai stipraus skausmo, ir nesikartoja chroniškai - nėra ko be reikalo baimintis. Tegul viskas būna gerai smile.gif O kai neramu - leki pas ginę ir skundies smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EvitaMaria: 16 kovo 2009 - 19:50
QUOTE(lettucee @ 2009 03 16, 01:04)
[COLOR=blue]Sveikos dar karteli,si tema jau turbut ne nauja,bet as noreciau paprasyt patarimu ir pagalbos...Man skaudena pilvo apacia,labiau desineje puseje,esu turejusi persileidima...Gal galite pasakyti ar daug kam is jusu skaudejo nestumo pradzioje pilvo apacia,ar tai normalu? Eisiu pas daktara,bet noriu suzinoti mamyciu ar busimu mamyciu nuomones ir patirti...Nes manau kad tai yra patikrinti ir tikri dalykai,o daktarai dazniausiai pasako,kad taip turi buti...Aciu visoms smile.gif

Man irgi nėštumo viduryje prasidėjo maudimas pilvuko apačioje. Džiaugiosi, kad nuėjau pas gydytoją, nes tai buvo ženklas ir vidinė nuojauta, kad mano vaikeliui kažkas negerai. Ir iš tikrųjų vaikelis buvo grėsmingai nusmukęs į apačią bei visai atsirėmęs į gimdos kaklelį, o jam dar labai anksti buvo ten atsirasti. Gydytoja skyrė gulėjimą ir gerti Magnį. Padėjo.
Atsakyti
man beveik visa nestuma skaudejo pilvo apacia, buvo gresiantis iki 20sav, nuo 30sav prieslaikinis gimdymas buvo prasidejes. bet isnesiojau ir pagimdziau sveika suneli, visa nestuma geriau diasporali
Atsakyti
user posted image
Atsakyti