tai tipo galiu ramiai sau gyventi ir į ją nekreipti dėmesio?...
ar taip bus visą nėštumą?...
kažkaip baisiai neramu, kai laukiesi pirmą kartą ir nieko neišmanai...
baisoka dėl vaikelio...
pas mane 37.2-37.4, ir sake tai normalu
As kaip tik pacioj pradzioj labai sunerimdavau, jei tik neduokdie koki vakara "neprimatuodavau" bent 37
O siaip tai net nezinau, ar visa nestuma tokia temp laikysis - nustojau matuotis ikopusi i 2-ra trimestra Bet manau, kad laikysis
O siaip tai net nezinau, ar visa nestuma tokia temp laikysis - nustojau matuotis ikopusi i 2-ra trimestra Bet manau, kad laikysis
ir kas svarbiausia - jauciuosi puikiai... tik cia kazkuri vakara skaudejo biski gerkle - pasimatavau ir radau, jog pakilusi.. o neramu!!!
Radau įvairiausios literatūros: kai kur rašo, jei bazalinė temp. nukrenta žemiau nei 37 - jau gresia persileidimas (rekomenduojama gultis į ligoninę, leisti progesteroną)...
bet čia kalbu apie kūno temp.
Radau įvairiausios literatūros: kai kur rašo, jei bazalinė temp. nukrenta žemiau nei 37 - jau gresia persileidimas (rekomenduojama gultis į ligoninę, leisti progesteroną)...
bet čia kalbu apie kūno temp.
Na, man tai tiek BT, tiek pazastyje pakilusi laikesi
as ir apie kuno, pazastyje
Geriausiai paskambink ginei ir viska issiaiskinsi
Beje, jau yra panasi temute:
http://www.supermama...?...238514&st=0
Beje, jau yra panasi temute:
http://www.supermama...?...238514&st=0
Gimdos susitraukinejimas yra labai specifinis jausmas, tai nepanasu i paprasta skausma. Gimda tarsi i akmeni pavirsta, pasidaro kieta kieta. Jei kazka panasaus jauti ir tai kartojasi periodiskai kas 10 min ar dazniau, tai skuosk kuo greiciau i ligonine. Siaip, kai nestumas toks kaip tavo, tai geriau pasirodyk gydytojai, jei nera galimybiu to padaryti, isgerk magnesium disporal (nepamenu kaip tiksliai vadinasi) miltuku ir gulek atsipalaidavus.
man magnis padedas nuimt visus skausmelius, nes irgi visa diena issedziu darbe tai vakare pilveli pamaudzia, gine liepe nepanikuot del tu visu pamaudenimu, svarbu tik kad gimda nekietetu