labutis
Man irgi ta pati situacija, mums jau 10 savaiteliu, bet irgi labai daznai pamaudzia pilvo apacia lyg tuoj turetu pasirodyti mmmm. Esu Airijoj jie cia i viska ziuri kitaip, paspaude pilvo apacia ir sako viskas gerai. Paskaiciau sia temele ir apsiraminau, logiskai pagalvojus dabar musu organizmams tikrai daug pokyciu, turbut todel ir maudzia truputi. Tikiuosi, kad viskas bus ok
QUOTE(Erkesta @ 2008 05 20, 20:36)
man apie 16sav maust pradėjo pilvo apačioj - magnio trūkumas, pagėriau keletą dienų ir praėjo. O nuo ko taip durdavo po šiai diena nežinau
o as jau antra pakuote Mg B6 geriu ir nepadeda, rytoj skusiuosi ginei idomu ka papasakos. Man ir maudzia ir diegliuoja ir ties krutine paduria nu ziuresim ka rytoj pasakys.....
QUOTE(Romans @ 2008 06 29, 17:06)
o as jau antra pakuote Mg B6 geriu ir nepadeda, rytoj skusiuosi ginei idomu ka papasakos. Man ir maudzia ir diegliuoja ir ties krutine paduria nu ziuresim ka rytoj pasakys.....
na ir ka gine pasake??
QUOTE(Niune @ 2008 07 04, 14:44)
na ir ka gine pasake??
Gine liepe gerti Ca+Mg+Zn viename, kai pradejau filosofuoti , kad Ca su Mg viename negerai, tai atsake....TAIGI MATAI , KAD Mg B6 NEPADEDA.. , liepe pradeti gerti vitaminus, pradejau gert vit., nusipirkau Calcigran (Ca + vit.D) ir toliau Mg B6 vartoju , ziuresim koks poveikis bus...
taip pat gine minejo , kad del Ca trukumo gali pilva diegliuotu
o man sake kad ca geriau nestumo pradzioj nenaudoti, nes sustraukineti gimda gali ir isaukti persileidima
man 13 savaite prasides, ir man jau kokios 2 dienos pilvo apcia diegia daugiau nei visad, biskeli persalau ir pradejau su skausmeliu sisiuka daryt kas puse valandos, tai bandau kaltint pusles uzdegima, bet vistiek neramu... pas gine negreit tai eisiu su vaistininke pasikonsultuot
Duriantis, pereinantis į nugarą maudimas- gresiančio požymis.
Sveikos, supermamytes,
Man irgi nėštumo pradžioje paskaudėdavo taip, kaip prieš mm, dar net nežinojau, kad laukiuosi...Kai pirmą kartą nuėjusi pas ginekologę pasakiau apie tai, tai sake, susilaikyt nuo lyt. santykiu jei labai skauda, nepersidirbt, kad normaliai kūdikėlis įsitvirtintu gimdoje. Net nepamenu su kelinta savaite tie skausmai isnyko, nes darėsi vis silpnesni. Vaistų jokių nepriraše, tik vitaminukų ir folio rūgšties. Bet kokie vaistai kenkia vaisiui, ta pati tvirtina ir vaistininkės.
Tiesa, viena karta gal kokia 7-8 sav. suėmė tokie skauskmai, kad negalėjau nei paeit, nei ramiai pagulėt, tik giliai kvėpavau ir dejavau, saviški išvijau parnešt brendžio ar konjako, nes ginekologe sake, "jei kada suriestų skausmas - išgert lašelį gero konjako, aišku, nereikia piktnaudžiauti.". Išgeriau pusę taurelės - kaip ranka skausmą už minutės nuėmė...kitaip jau būčiau greitukę kvietusi...Taip gydomi ir gręsiantys persileidimai, nes nuima spazmus.
Aišku, skirtingų moterų skausmai gali būti dėl skirtingų priežasčių, visada pasisakykite ginekologėms.
Man irgi nėštumo pradžioje paskaudėdavo taip, kaip prieš mm, dar net nežinojau, kad laukiuosi...Kai pirmą kartą nuėjusi pas ginekologę pasakiau apie tai, tai sake, susilaikyt nuo lyt. santykiu jei labai skauda, nepersidirbt, kad normaliai kūdikėlis įsitvirtintu gimdoje. Net nepamenu su kelinta savaite tie skausmai isnyko, nes darėsi vis silpnesni. Vaistų jokių nepriraše, tik vitaminukų ir folio rūgšties. Bet kokie vaistai kenkia vaisiui, ta pati tvirtina ir vaistininkės.
Tiesa, viena karta gal kokia 7-8 sav. suėmė tokie skauskmai, kad negalėjau nei paeit, nei ramiai pagulėt, tik giliai kvėpavau ir dejavau, saviški išvijau parnešt brendžio ar konjako, nes ginekologe sake, "jei kada suriestų skausmas - išgert lašelį gero konjako, aišku, nereikia piktnaudžiauti.". Išgeriau pusę taurelės - kaip ranka skausmą už minutės nuėmė...kitaip jau būčiau greitukę kvietusi...Taip gydomi ir gręsiantys persileidimai, nes nuima spazmus.
Aišku, skirtingų moterų skausmai gali būti dėl skirtingų priežasčių, visada pasisakykite ginekologėms.
QUOTE(Darfe @ 2008 07 09, 18:28)
Duriantis, pereinantis į nugarą maudimas- gresiančio požymis.
ka tokiu atveju daryti??
QUOTE(Niune @ 2008 07 09, 19:51)
ka tokiu atveju daryti??
tikriausiai protingiausias sprendimas butu pasirodyti ginekologei...
Sveikos,
noriu pasiteirauti: laukiuosi pirmą kartą (nėštumo 7sav.), tačiau vis karts nuo karto pakyla temperatūra iki 37 (ne daugiau): kokios gali būti priežastys? ar čia pavojinga? Skambinausi gyd., bet jis sako, jog čia normali žmogaus dar temperatūra.. tačiau mano normali ir įprastine 36,6...
Ačiū
noriu pasiteirauti: laukiuosi pirmą kartą (nėštumo 7sav.), tačiau vis karts nuo karto pakyla temperatūra iki 37 (ne daugiau): kokios gali būti priežastys? ar čia pavojinga? Skambinausi gyd., bet jis sako, jog čia normali žmogaus dar temperatūra.. tačiau mano normali ir įprastine 36,6...
Ačiū
Cia normali "nestukiska" temperatura