Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo skausmai

o jei pilvo apacia vis paskauda nestumo paciam gale? gal tai jau artejancio gimdymo pozymiai?
Atsakyti
QUOTE(baggyra55 @ 2008 05 08, 13:47)
o jei pilvo apacia vis paskauda nestumo paciam gale? gal tai jau artejancio gimdymo pozymiai?

Man irgi taip atrodo,kad jau lelius po truputi ruosiasi smile.gif Dabar dazniau suskausta pilvo apacia, ypac desine puse, ir jauciu kaip gimda dazniau susitraukinet pradejo rolleyes.gif Manau gimda ruosiasi smile.gif
Atsakyti
Mums dabar 16ta savaite, vis pamaudena pilveli, tai sonus pamaudzia, tai paraizo, kartais pilvo apacia paskaudena ir jau keletas dienu toks keistas jausmas pilvelyje. toks tarytum jaustusi pulsas vienoj ar kitoj pilvo vietoj (na toks kai buna kraujo spaudimas padidejas ir toks tvinkciojimas jauciasi) - nemalonu. tvinksi pilvo sonuose. Kas tai galetu buti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2008 05 09, 21:31)
Mums dabar 16ta savaite, vis pamaudena pilveli, tai sonus pamaudzia, tai paraizo, kartais pilvo apacia paskaudena ir jau keletas dienu toks keistas jausmas pilvelyje. toks tarytum jaustusi pulsas vienoj ar kitoj pilvo vietoj (na toks kai buna kraujo spaudimas padidejas ir toks tvinkciojimas jauciasi) - nemalonu. tvinksi pilvo sonuose. Kas tai galetu buti?  g.gif

va va, man tas tas pats prasidejo.. po savaites eisiu pas gine, tai reiks pasakyt. Bet manau, kad tai tikrai nieko bloga, juk ten viskas keiciasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Romans @ 2008 05 04, 12:48)
Sveikutes,

Mums 6 savaites, pastarasias dienas kankino stiprus pilvo maudimas pasikonsultavus su gine pasiule homeopatini preparata SPASCUPREEL, palengvino  thumbup.gif taip pat ir magnio preparatus , kadangi labaiiiii....kojas meslungis trauke.

4 dienas l. silpnai teplioja, nezinau ka galvoti, baigiu is proto issikraustyti, pirma diena kai pradejo teplioti nulekiau pas gine , paziurejo echo sako viskas gerai, sirdele plaka, bet vistiek labai baisu..... gal kam taip buvo? verysad.gif

Tepliojimas sutapo su prasidejusiais pilvo apacios maudimais......

sveika,
man tepliojimas buvo prasidejes 7 nestumo savaite, dareme tyrima echoskopu - rado susidariusi kraujo kresukiuka (hematoma). Pora savaiciu teko gulimas rezimas ir tabletes duphaston.
Jeigu turi galimybe siulau prasyti gydytojos pakartoti tyrima, nes kaip suprantu tepliojimas atsirado po echoskopijos.
Beje, kai man buvo susidariusi hematoma ir taip pat buvo pilvo maudimas, gydytojos klausiau apie magni - ji sake, kad magnis ne visuomet gerai... nepamenu kas tiksliai, bet lyg su kraujavimu buvo susije.
Linkiu sveikateles ir tau ir maziukui! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(turbo sraige @ 2008 05 01, 16:50)
magnio trukumas sukelia raumenu spazmus, pvz koju meslungi ar gimdos susitraukimus, nu cia kiek man zinoma  blush2.gif man antra menesi irgi buvo baisus skausmai kaip pries menesines, bet pageriau magnio ir praejo  ax.gif

drinks_cheers.gif , jei maudelena ir tempia pilvuka -reikia pagerti magnio, nes jis atpalaiduoja raumenu spazmus. nors reikia visgi gydytojo konsultacijos, nes man magnis tik siek tiek padedavo, o 5 menesi teko gultis i ligonine -grese persileidimas, teko apie menesi isguleti -lovos rezimas visiskas, bet veliau pagerejo -isnesiojau ir pagimdziau sveika ir grazu mazyli smile.gif
patarciau visgi geriau pasikonsultuoti su savo ginekologe, jei ja nepasitikit -pasieskokit kitos, bet pacios nesavivaliaukite -per daug rizikos
Atsakyti
Labutis. 4u.gif O as is ligonines tik siandien. Va maude pilva, toks kietas buvo ir dure vis, tai mano daktare is kart dave siuntima i ligonine.Gresiantis buvo doh.gif Dabar lyg nieko, bet pavaikstau ir vel lyg kazkas negerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmutė @ 2008 05 02, 18:07)
Sveikos mamytės,
mums jau 12 savaičių, bet jau kokia antra savaitė kai kankina pastovus pilvo maudimas  verysad.gif  kažkur apačioje. Mūsų gydytojai labiau rūpi ką atneši dovanų, o ne kaip jaučiamės  unsure.gif  . Šiuo metu neturim galimybės pasikoncultuoti kur kitur. Pradedu labai jaudintis ir pergyventi ar viskas yra gerai, prisigalvoju visokių nesamonių  verysad.gif  , kraujingų išskyru nėra, tai pirmas mano nėštumas. Prašau parašykit jei kam panašiai buvo.

Papildyta:
QUOTE(Irmutė @ 2008 05 02, 18:07)
Sveikos mamytės,
mums jau 12 savaičių, bet jau kokia antra savaitė kai kankina pastovus pilvo maudimas  verysad.gif  kažkur apačioje. Mūsų gydytojai labiau rūpi ką atneši dovanų, o ne kaip jaučiamės  unsure.gif  . Šiuo metu neturim galimybės pasikoncultuoti kur kitur. Pradedu labai jaudintis ir pergyventi ar viskas yra gerai, prisigalvoju visokių nesamonių  verysad.gif  , kraujingų išskyru nėra, tai pirmas mano nėštumas. Prašau parašykit jei kam panašiai buvo.

nesijaudink, Irmute, pas mane ta pati situacija.mums taip pat 12sav. nestuke.gif kadangi turejau daug skaudzios patirties daznai skambinu savo gyd.tai man pasake kad taip buna nes formuojasi placenta g.gif
Atsakyti
QUOTE(nuke76 @ 2008 05 20, 16:58)
Papildyta:

nesijaudink,  Irmute, pas mane ta pati situacija.mums taip pat 12sav. nestuke.gif kadangi turejau daug skaudzios patirties daznai skambinu  savo gyd.tai man pasake kad taip buna nes formuojasi placenta g.gif

Ačiū 4u.gif , nuraminai, kaž kaip geriau pasidarė, kad ne man vienai čia taip
Atsakyti
QUOTE(olajju @ 2008 04 19, 20:15)
man tik 2 savaitė kaip nėščia, ir jau 4 dienos kai pskauda pilvo apačią, kartais šoną, kartais kiaušidė. sakusmas kaip prieš mm, kartais toks jausmas kaip kutenimas ,

bijau kad kad nebūtų kas negero, ar nėštumo pradžioj jus irgi jautėt tokius skausmus? ar tai normalu>?

Man aštunta savaitė eina. Tai galiu pasakyt, kad iš pradžių buvo visi mėnesinių požymiai - pabrinko ir pajautrėjo krūtys, maudė pilvo apačią. Tik kai mėnesinės nepasirodė sužinojau, kad laukiuosi. Dar ir dabar kartais pamaudžia, bet nestipriai. Gydytoja sakė, kad tai normalu, nes nors vaikelis ir labai mielas - organizmui yra svetimkūnis, turi prisitaikyti.

O iš kur jūs žinot kur tos kiaušidės, kada jas skauda?
Atsakyti
QUOTE(Irmutė @ 2008 05 20, 17:02)
Ačiū  4u.gif , nuraminai, kaž kaip geriau pasidarė, kad ne man vienai čia taip

man apie 16sav maust pradėjo pilvo apačioj - magnio trūkumas, pagėriau keletą dienų ir praėjo. O nuo ko taip durdavo po šiai diena nežinau g.gif
Atsakyti
man visa nestuma skauda pilvo raiscius, daugiau pavaiksciojus ypac jauciasi, tada jau kai atsisedi tai atsistojus diegliukai tokie kad paeit sunku...
Atsakyti