Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo skausmai

man jau 6-a savaite..kartais pilvo apacia patempia (panasiai kaip pries menesines), bet trunka kelias minutes ir labai retai atsitinka. pirma labai neramu pasidare, bet paskaicius kitu nesciuju pasisakymus, apsiraminau..juolab, kad jokiu kitu pozymiu nera.. tfu tfu tfu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BEATULE1: 25 kovo 2008 - 01:21
Man pilvo apačia mauzdavo pirmas penkias savaites o po to prasidėjo pykinimas ir vėmimas doh.gif man dabar devinta savaitė nestuke.gif
Žodžiu dėl to maudimo, aš kažkur skaičiau, kad pilvo apačią maudžia dėl to, kad gimda plečiasi ir prisitaiko prie naujo augančio gyventojo 2.gif
Atsakyti
QUOTE(Okei @ 2008 03 25, 08:39)
Man pilvo apačia mauzdavo pirmas penkias savaites o po to prasidėjo pykinimas ir vėmimas  doh.gif man dabar devinta savaitė  nestuke.gif
Žodžiu dėl to maudimo, aš kažkur skaičiau, kad pilvo apačią maudžia dėl to, kad gimda plečiasi ir prisitaiko prie naujo augančio gyventojo  2.gif

man dar vemimas neprasidejo...oj kaip nenoriu, kad prasidetu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BEATULE1: 25 kovo 2008 - 10:00
o as saves jau bijot pradejau doh.gif pykinimas, pilvo apcia labai maudzia, galva ir svaigsta, visada einu pokaituko pamiegot ax.gif , vakar atsikeliau tai visa diena pravaiksciojau balta kaip popierius doh.gif taip silpna jau kelinta diena doh.gif , pradzioje galvojau gal pms man bet kad dar man visa savaite iki jo doh.gif
Atsakyti
o gal koks apendicitas g.gif
Atsakyti
QUOTE(VERADONA @ 2008 03 27, 08:20)
o as saves jau bijot pradejau doh.gif  pykinimas, pilvo apcia labai maudzia, galva ir svaigsta, visada einu pokaituko pamiegot ax.gif , vakar atsikeliau tai visa diena pravaiksciojau balta kaip popierius doh.gif  taip silpna jau kelinta diena doh.gif , pradzioje galvojau gal pms man bet kad dar man visa savaite  iki jo doh.gif

Saves bijoti nereikia biggrin.gif juk laukiesi mirksiukas.gif o nestumas ir nenorek, kad visoms vienodas butu - vienos ji praguli, kitos eina kaip tankas. Pastarosioms pavydziu, kadangi mano pirminis variantas. As pravemiau iki 5 men. ir dar dabar kartais tenka padraugauti su kriaukle, o pykinimas taip ir nepraejo. Pilvo apacia ir daznai maudzia, bet per daug nereikia pergyventi, tik stebeti, ar nepasirodo kraujingu isskyru.
Atsakyti
sveikos 4u.gif
O jums nebuvo taip, kad dar prie pilvo skausmo prisideda dujų vaikščiojimas po žarneles? Nes mano tas pilvo skausmas toks vaikštantis yra. Kad jį paskausta - tikrai taip, bet va antra diena iš proto mane veda tas vaikščiojantis skausmas g.gif Geriu espumizaną, nelabai noriai, bet ka darysi unsure.gif nes išsibezdėt nelabai gaunas verysad.gif
Tai va, pilvo skaudenimai + dujų raižymas - buvo kam nors?
Atsakyti
nu sakes zinokit mergaites........vakar pasidariau nt o ten vienas bruksniukas doh.gif g.gif , o dar ligos pulti pradejo verysad.gif kosiju kaip dudmaisis, nuvaziavau pas gyd. o ten l daug zmoniu, tai neprijeme, vakar temp iki 39 sukilusi buvo verysad.gif tai nuvaziavau i vaistine coldrex broncho patare vaistininke nusipirkti ir kuo daugiau arbatu gerti, sake jei nepraeis tai atvaziuoti duos truputi dar stipresniu unsure.gif tikiuosi uzteks ir situ smile.gif dar anyta rinktu zoleliu nuo atsikosimo si vakara vyrui iduos tai gal kaip nors issikapanosiu 4u.gif nesinori tos chemijos gerti doh.gif schmoll.gif
Papildyta:

pas mane ir tas ...kol nieko tai viskas ciki nu bet kai pradeda pas mane pilvo apacioj skrajoti balionai tai net israustu blush2.gif man viena kart urologas buvo sakes issivalyt tas visas zarneles su kololitu tai man tada pasibaige visokie pilvo putimai ir spazmai, vienu zo issivalo ar kaip ten veikia tie milteliai kad pasalina viska kas nereikalinga o ypac ora 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VERADONA @ 2008 03 28, 14:34)
nu sakes zinokit mergaites........vakar pasidariau nt o ten vienas bruksniukas doh.gif  g.gif , o dar ligos pulti pradejo verysad.gif  kosiju kaip dudmaisis, nuvaziavau pas gyd. o ten l daug zmoniu, tai neprijeme, vakar temp iki 39 sukilusi buvo verysad.gif  tai nuvaziavau i vaistine coldrex broncho patare vaistininke nusipirkti ir kuo daugiau arbatu gerti, sake jei nepraeis tai atvaziuoti duos truputi dar stipresniu unsure.gif  tikiuosi uzteks ir situ smile.gif  dar anyta rinktu zoleliu nuo atsikosimo si vakara vyrui iduos tai gal kaip nors issikapanosiu 4u.gif  nesinori tos chemijos gerti doh.gif  schmoll.gif
Papildyta:
pas mane ir tas ...kol nieko tai viskas ciki nu bet kai pradeda pas mane pilvo apacioj skrajoti balionai tai net israustu blush2.gif  man viena kart urologas buvo sakes issivalyt tas visas zarneles su kololitu tai man tada pasibaige visokie pilvo putimai ir spazmai, vienu zo issivalo ar kaip ten veikia tie milteliai kad pasalina viska kas nereikalinga o ypac ora 4u.gif

aišku 4u.gif
O jums kiek savaičių, kad NT I rodo? hihihi.gif A, jau matau, kad +/-11 ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedress: 28 kovo 2008 - 18:08
sveikos mamytes. Mums 6sav. dariau ehoskopija gyditoja pasake jod pamate kazkokia hematoma ir paklause ar buna sokolado spalv.isskyru-ju nera??? Gal kas zinot kas tai hematoma??? Labai tempe pilvo apacia bet pageriau vaistu DUPHASTON tempimai praejo bet ziauriai paskausta kiausides verysad.gif nebezinau ka daryti nepatogu kazka pasakyti jie gi spec.daugiau zino g.gif
Atsakyti
www.neurosurgery.lt ieik ten pziureti 4u.gif
Atsakyti
man ir pilvuka paskauda ir dujos kaupiasi kaip niekad. toks vaizdas kad visa diena tik ir ryju kokius kopustus ir pupeles biggrin.gif nors man dar tik 6 savaite prasidejo bet pilvukas jau kaip nesciosio biggrin.gif jau skausmeliai rimsta po truputi. tik dabar pilvuko apacia pamaudzia, gal gimda krecia pokstus, o jau kiausidziu skausmeliai rimsta. kita savaitele pas giniu varau, tikiuos rasim zirni gimdoje isistvirinusi
Atsakyti