sveikutes.paskaiciau truputi ir nusiraminau.
man tik dar pasti pradzia,bwet kazkaip pilva skauda,pilvo apacia maudzia,o jeigu susinervuoju tai taip jau normaliai skaudet pradeda.kazkaip neatsimenu,kad su praeitas nestumais taip buvo.vienu zodziu visiskai pamirsau kaip pradzioj buna.skausmas nera labai stiprus,ne toks,kad kaip kazkas issireiske 'noretusi susiriest ir verkt.kazkaip pas gydytoja eit dar nenoriu,nes vistiek nieko nepasakys.nes pas mus pas seimos gydytoja reikia is pradziu eiti,o po to tik kokiu 10 savaiciu pamataii akusere,o 12 daro echo.tai net nezinau ka cia daryt.pailset irgi nera kada vienintelis dalykas kas padeda tai silta vonia.
Man dabar 15sav ir pilva skauda
Bet skauda grynai ten kur atrodytu tiesei po odo, "lasinuku" zonoje nepasiekiant gimdos Gal kas buvot susidure? as tai labai bijau kad persileidimas neprsidetu
Bet skauda grynai ten kur atrodytu tiesei po odo, "lasinuku" zonoje nepasiekiant gimdos Gal kas buvot susidure? as tai labai bijau kad persileidimas neprsidetu
QUOTE(acura_maniake @ 2008 03 17, 21:15)
sveikutes.paskaiciau truputi ir nusiraminau.
man tik dar pasti pradzia,bwet kazkaip pilva skauda,pilvo apacia maudzia,o jeigu susinervuoju tai taip jau normaliai skaudet pradeda.kazkaip neatsimenu,kad su praeitas nestumais taip buvo.vienu zodziu visiskai pamirsau kaip pradzioj buna.skausmas nera labai stiprus,ne toks,kad kaip kazkas issireiske 'noretusi susiriest ir verkt.kazkaip pas gydytoja eit dar nenoriu,nes vistiek nieko nepasakys.nes pas mus pas seimos gydytoja reikia is pradziu eiti,o po to tik kokiu 10 savaiciu pamataii akusere,o 12 daro echo.tai net nezinau ka cia daryt.pailset irgi nera kada vienintelis dalykas kas padeda tai silta vonia.
O as skaiciau, kad negalima guleti siltoje vonioje, nes galimas persileidimas
QUOTE(Meduvė @ 2008 03 17, 19:46)
Iki siandien as nezinojau ka reiskia pilvo skausmai. Pries tai skaudejo tik strenas, o siandien visa diena maudzia pilvuka
As tai atguliau su stipriais skausmais i ligonine. O pasirodo stipriaus skausmo priezastis strenuose buvo viduriu uzkietejimas. Pageriau duphalac gerimo, viskas atsistate. Jokio skausmo.
man pirma trimestra skaudejo pilva kiekviena diena gert magni pradejau bet tik su daktares paskyrimu ir viskas gerai
Papildyta:
gal kas nors galetu paaiskinti trumpai
kas tie Braxtono-Hickso susitraukimai?
Papildyta:
QUOTE(Cikita_G @ 2008 03 20, 13:07)
man pirma trimestra skaudejo pilva kiekviena diena gert magni pradejau bet tik su daktares paskyrimu ir viskas gerai
Papildyta:
Papildyta:
Tai paruosiamieji saremiai. Dazniausiai prasideda jau antrame nestumo trimestre ir spazmuoja nereguliariai iki gimdymo, Jauciami kaip pilvo sukietejimai arba tempimai
pasiskaitau apie pilveli, as nesu nescia, bet problemos lygiai tokios pat kaip jusu...
Kai tik pastojau,man žiauriai pradėjo šonus durti,ypatigai dešinį.Nulėkiau i ligoninę,iškart paguldė.Man vis vaidenosi,kad nevietoj pastojus būsiu ,vienžo perdaug prisiskaičiau tokių baisybių.Pasirodo pastojimas vietoje,viskas formuojasi,paprasčiausiai viduriai užkietėjo ir oras iš žarnų neišėjo,tai ir skaudėjo .Nors dar mum labai mažai laiko,bet kiekvieną kartą,kai stipriau paskauda pilvą ar strėnas,aš einu iš proto,kad kažkas negerai
Sveikutes. As irgi noreciau pasidalyti savo patirtimi ir galbut sulaukti is jusu atsakymo i siuo metu man ramybes neduodanti klausima. Su vyru jau senokai planavom leliuka ir stai si menesi man velavo menesines, taciau jau gal ketvirta diena, kaip kankina pilvo maudimas (ir kartais net labai stiprus spazmai) lygiai taip pat kaip pries menesines, bet jos neprasideda. Man anksciau taip nebudavo - jei jau uzeina spazmai, tai veliausiai po keliu valandu ir prasideda menesines. Taigi nusipirkau siryt nestumo testa ir ... jis buvo teigiamas - dvi normalios ryskios juosteles Bet neramu del to pilvo maudimo - gal zinot, ar tai normalu nestumo pradzioj, gal kuriai irgi taip buvo ? Kiek laiko tie menesiniu spazmai turetu testis ? Dabar kaip tik arteja sventes, taigi pas gydytoja negalesiu greit apsilankyti. Buciau labai dekinga, jei kuri galetu pasidalyti panasia patirtim. O siaip esu be galo laiminga, kuo didziausios sekmes visoms
QUOTE(Sibelė @ 2008 03 21, 11:31)
Sveikutes. As irgi noreciau pasidalyti savo patirtimi ir galbut sulaukti is jusu atsakymo i siuo metu man ramybes neduodanti klausima. Su vyru jau senokai planavom leliuka ir stai si menesi man velavo menesines, taciau jau gal ketvirta diena, kaip kankina pilvo maudimas (ir kartais net labai stiprus spazmai) lygiai taip pat kaip pries menesines, bet jos neprasideda. Man anksciau taip nebudavo - jei jau uzeina spazmai, tai veliausiai po keliu valandu ir prasideda menesines. Taigi nusipirkau siryt nestumo testa ir ... jis buvo teigiamas - dvi normalios ryskios juosteles Bet neramu del to pilvo maudimo - gal zinot, ar tai normalu nestumo pradzioj, gal kuriai irgi taip buvo ? Kiek laiko tie menesiniu spazmai turetu testis ? Dabar kaip tik arteja sventes, taigi pas gydytoja negalesiu greit apsilankyti. Buciau labai dekinga, jei kuri galetu pasidalyti panasia patirtim. O siaip esu be galo laiminga, kuo didziausios sekmes visoms
sveikinu su
Man irgi maude pilvuka. Atrode tuoj tuoj prasides mm. Kaskur po savaites praejo tas maudimas. Nors dar ir dabar kartais uzeina tokie mazi saremiukai.
o man pirmais nestumo menesiais nieko neskaudejo o vat jau dabar,nuo 20 savaites, pradejo skaudet. Gydytoja sako kad mano pilvukui viskas gerai ir greiciausiai visi skausmai susije su zarnynu,bet jausmas kad kiausydes skauda ir vistiek kazkaip truputi neramu