Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo skausmai

aisku... smile.gif
blogis tas kompas. bet kaip gi prie jo nesedesi kai yra supermamos lotuliukas.gif

sekmingu likusiu 10 nestuke.gif savaiciu!

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(syu @ 2008 01 22, 17:16)
aisku... smile.gif
blogis tas kompas. bet kaip gi prie jo nesedesi kai yra supermamos  lotuliukas.gif

sekmingu likusiu 10  nestuke.gif  savaiciu!

4u.gif

drinks_cheers.gif tau irgi gero nešiojimo ir kad pilvuko neskaudėtų 4u.gif
Atsakyti
o man tai skaudejo irgi pradzioj, tai mamai kai pasakiau, sake taip turi buti, nereikia jaudintis. Bet as vis tiek nuejau pas gydytoja ir labai apsidziaugiau, kai pasake, kad galejau netekti leliuko, jei nebuciau atejus, nes man rudai tepliojo ir skaudejo kartu, tai i ligonine norejo guldyt, bet as nenorejau, tai namuose gulejau beveik visa vasara taip, nes nuo streso darbe. Beje kas prie kompu dirba, sako pirmus tris men.ypac negerai, tai jei daktare siulo bilioteni as irgi siulau neabejoti ir imti, nes namujose pagulineji ir maziau rupesciu ir organizmas pailsi ir leliui geriau. tik dar pasiskaiciuokit dekretines, kad negautumet paskui mazai pinigiuku mirksiukas.gif
Atsakyti
man ir skaudena pilvuka, bet sako, ka nieko tokio, svarbu nera tamsiu isskyru ar kraujo
Atsakyti
O nugaros niekam neskaudėjo nėštumo pradžioje, kai dar tik 2-3 savaite?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spalvota: 24 sausio 2008 - 17:22
na man taip pat daznai paskauda pilvuka ... Taciau man sake kad cia nieko tokio jei skausmai nera stiprus mirksiukas.gif
Atsakyti
mergaitės noriu paklausti jūsų, o kaip tas pilvo sukietėjimas atrodo g.gif ?
mat man dar tik 5 savaite prasideda, sian pasakiau ginei, kad spazmai panašūs kaip per mėnesines, tai išrašė magnio gert, bet iš jos reakcijos, tai atrodė, kad nieko rimto. net nežinau, man tie spazmai kažkaip nepatinka, o pilvas išsipūtes (prieš mėnesines lygiai taip pat būdavo), atrodau kaip jau trečiam mėnesy būčiau doh.gif bet pats pilvas lyg ir nekietas unsure.gif gal kam taip buvo?
Atsakyti
QUOTE(turbo sraige @ 2008 02 07, 17:06)
mergaitės noriu paklausti jūsų, o kaip tas pilvo sukietėjimas atrodo g.gif  ?
mat man dar tik 5 savaite prasideda, sian pasakiau ginei, kad spazmai panašūs kaip per mėnesines, tai išrašė magnio gert, bet iš jos reakcijos, tai atrodė, kad nieko rimto. net nežinau, man tie spazmai kažkaip nepatinka, o pilvas išsipūtes (prieš mėnesines lygiai taip pat būdavo), atrodau kaip jau trečiam mėnesy būčiau  doh.gif  bet pats pilvas lyg ir nekietas  unsure.gif  gal kam taip buvo?

Sveika,

as nesu gydytoja tai tik savo patirtim pasidalinsiu: pradzioje nestumo daznai pucia pilva (tai yra visai normalu) - ir man taip buvo, net bijojau dzinsus nesioti "kad vaikucio nesuspaustu". Bet paklausiau savo GN ir sake kad iki 12 sav gimda neisejusi is dubens, tai galima ir aptemptus dzinsus iki to laiko nesioti, ir ant pilvo miegoti.
O pilvo sukietejimus pajausi nebent jau kai gimda pasidarys didele, bet tikekimes, tau taip nebus - nes tie sukietejimai, jei jie dazni yra tikrai blogas zenklas.

Ir dar patarsiu - jokiu budu nekelk ir nenesk sunkesniu daiktu, jau nuo pat nestumo pradzios! Ir kuo maziau nervinkis.

Sekmes 4u.gif
Atsakyti
ačiū už atsakymą 4u.gif
nu lyg ir retėja tie spazmai, dar tik kelias dienas dienas magnį geriu. o dabar daug daržovių valgau, tai gal nuo to tas pilvas ir išsipūtęs doh.gif

Atsakyti
QUOTE(turbo sraige @ 2008 02 07, 17:06)
mergaitės noriu paklausti jūsų, o kaip tas pilvo sukietėjimas atrodo g.gif  ?
mat man dar tik 5 savaite prasideda, sian pasakiau ginei, kad spazmai panašūs kaip per mėnesines, tai išrašė magnio gert, bet iš jos reakcijos, tai atrodė, kad nieko rimto. net nežinau, man tie spazmai kažkaip nepatinka, o pilvas išsipūtes (prieš mėnesines lygiai taip pat būdavo), atrodau kaip jau trečiam mėnesy būčiau  doh.gif  bet pats pilvas lyg ir nekietas  unsure.gif  gal kam taip buvo?

man taip pat tik pati pradzia, bet galiu pasakyti, kad lygiai taip pat su tuo pilvu vyksta... vakar buvau pas gine, isdeciau savo problemas: kad suspaudzia pilva taip kad net susirieciu, atrodo kad tuoj menesines prasides, kad issipucia pilvas net nuo vandens ir pan.. tai siaip pakraipe galva ir apie kitus dalykus pradejo klausineti..taip susinervinau - galvoju,net negali atsakyti-normalu cia ar ne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Helene @ 2008 02 13, 15:35)
man taip pat tik pati pradzia, bet galiu pasakyti, kad lygiai taip pat su tuo pilvu vyksta... vakar buvau pas gine, isdeciau savo problemas: kad suspaudzia pilva taip kad net susirieciu, atrodo kad tuoj menesines prasides, kad issipucia pilvas net nuo vandens ir pan.. tai siaip pakraipe galva ir apie kitus dalykus pradejo klausineti..taip susinervinau - galvoju,net negali atsakyti-normalu cia ar ne doh.gif

Pamegink magnio pagerti, turetu praeiti. Tas pilvo skausmas - normalu. O tau echo nedare?
Atsakyti
Tik atsikelus iskart prie kompo prisokau. Nakti atsibudau nuo astraus skausmo desinej pilvo apacios pusej. Miegojau ant desines puses, tai taip pradejo skaudet, kad negaliu nei atsikelt, nei apsiverst... verysad.gif Vyras laksto issigandes, nezino, ka daryt, jau greitaja norejo kviest... Skausmas buvo trumpas, nes po keliu minuciu siaip taip istengiau apsiverst ant kito sono, bet taip ir nesuprantu, kas tai galejo but. Prisiminiau, kad is vakaro pilvuka labai raize, lyg i tualeta norejosi, lyg ne... Tai gal nuo to tas skausmas buvo? Baisoka buvo tikrai, jau galvojau, leliui kas nors negerai... Bet siaip man neteplioja, jokiu isskyru nera, tai gal nieko baisaus?... Dar viena karta buvo taip astriai suskaude, kai gulejau irgi ant desinio sono, su vyru kutenomes ax.gif ir as stipriai nusijuokiau... Nezinau net, foruma paskaiciau, daug kam taip buna ir dazniausiai nieko baisaus... Siaip gyvenu ramiai, nedirbu, stresu kaip ir nera, nepervargstu...
Atsakyti