eina į pabaigą Avon plaukų galiukų aliejukas (mano pirmasis) tai jau galvoju kuo reikės pakeist ir neišsirenku kurį - TBS vynuogių kauliukų ar O'rising pirkt? patarkit gal kas bandėt šiuos abu....
QUOTE(CrazySun @ 2007 07 26, 10:18)
Kaune tikrai nezinau, as is Vilniaus
QUOTE(AZURA @ 2007 07 26, 14:42)
gal kas is kauniečių galėtų pasakyti...
QUOTE(emmute @ 2007 07 26, 12:49)
eina į pabaigą Avon plaukų galiukų aliejukas (mano pirmasis) tai jau galvoju kuo reikės pakeist ir neišsirenku kurį - TBS vynuogių kauliukų ar O'rising pirkt? patarkit gal kas bandėt šiuos abu....
laukiu patarimo
QUOTE(emmute @ 2007 07 29, 15:45)
laukiu patarimo
Nesu naudojusi neivieno, taciau rinkciausi Orising, ji man atrodo daug kokybiskesne kosmetika uz TBS. O avon jau seniai atsisakiau, kai pradejau gilintis i sudeti ir pamaciau kad jame labai daug alkoholio kuris kaiptik labai sausina, nuo jo mano galiukai visi balti buvo. O pati naudoju Framasi "By" aliejuką, tai jau 3men. galiukai lygus.
QUOTE(emmute @ 2007 07 26, 11:49)
As O'rising siandien nusipirkau Kol kas atsiliepimai tik tokie, kad labai lengvai tepasi, neriebina plauku visiskai ir tokie svelnus plaukuciai Bet cia tik pirmas bandymas
QUOTE(AZURA @ 2007 07 26, 15:42)
as is kauno. goldwell yra "jos kaprizai" kirpykloje, valanciaus g2
beje, gal kas gali patarti aliejuka pazeistiems, gydomiems plaukams?
saviskius susigadinau su ne tinkamu sampunu. jau apie puse metu gydausi. maitinu kaukemis, apie 4men geriu pantogara. rezultatai matyti, bet dar truksta iki norimo efekto.
pries tai naudoja semi de lino - patiko, bet to paties nebenoriu, nenoriu kad priprastu plaukas.
aciu uz patarimus
saviskius susigadinau su ne tinkamu sampunu. jau apie puse metu gydausi. maitinu kaukemis, apie 4men geriu pantogara. rezultatai matyti, bet dar truksta iki norimo efekto.
pries tai naudoja semi de lino - patiko, bet to paties nebenoriu, nenoriu kad priprastu plaukas.
aciu uz patarimus
QUOTE(doufyl @ 2007 07 29, 21:29)
as is kauno. goldwell yra "jos kaprizai" kirpykloje, valanciaus g2
ačiū labai
QUOTE(linijad @ 2007 07 27, 23:43)
as naudoju revlon aliejuka-seruma, labai patinka, plaukai blizga, labai, nerealiai skaniai kvepia
kiek kainavo ir kaip jis atrodo, gal fotke galima?
QUOTE(Eveliina @ 2007 07 30, 13:45)
kiek kainavo ir kaip jis atrodo, gal fotke galima?
aliejukas kainuoja 50 lt. pirkau siauliuose
http://www.revlon.co...g/Products.aspx paieskok siuo adresu.