Susinervinau jau beveik metus naudoju plauku aliejukus kas antra diena. Tik plaukai ilgesni paaugo ir viskas pradejo galiukai skilineti
QUOTE(Tigris @ 2007 07 10, 15:33)
Susinervinau jau beveik metus naudoju plauku aliejukus kas antra diena. Tik plaukai ilgesni paaugo ir viskas pradejo galiukai skilineti
Pats laikas į kirpyklą.
Labai jau nesinori. Auginu plaukus
QUOTE(Tigris @ 2007 07 10, 15:58)
Labai jau nesinori. Auginu plaukus
O koks grožis plaukuose kai kabo ilgi išsišakoję nulužę galiukai?
QUOTE(vetuke @ 2007 07 09, 15:51)
125ml, kainuoja maždaug 50Lt tiksliai nepamenu, o nusipirkt jo gali parduotuvėse prekiaujančiose profesionaliom plaukų priežiūros priemonėm, taip pat kai kuriouse salonuose
125 ml, 55 lt burzua salonuose yra, pvz akropoly
Papildyta:
QUOTE(Mistress @ 2007 07 09, 14:19)
As skaiciau forume geru atsiliepimu apie O'Rising.
Pati nusipirkau sau pora plauku priemoniu.
Nuostabi kosmetika. Ir tas aliejukas labai patiko mano plauku galiukams
Tad rekomeduoju. Bet ten ne aliejukas, o kazkokia kita medziaga. Labai puikiai drekina,visai neriebina,ilgam naudojimui. Pabandyk,isitikinusi kad tau patiks irgi.
Pati nusipirkau sau pora plauku priemoniu.
Nuostabi kosmetika. Ir tas aliejukas labai patiko mano plauku galiukams
Tad rekomeduoju. Bet ten ne aliejukas, o kazkokia kita medziaga. Labai puikiai drekina,visai neriebina,ilgam naudojimui. Pabandyk,isitikinusi kad tau patiks irgi.
gal galima foto, kaip tas O'rising atrodo?
Papildyta:
QUOTE(Tiffany @ 2007 07 09, 07:28)
vakar isigijau plauku galiuku aliejuka Compagnia del colore, siryt isbandziau - patiko plaukai nesipucia, galiukai padrekinti, labai liuks
papasakok daugiau, kokia kaina, kur pirkai, jis toks kaip aliejus, tirstas labai? na toks kur reikia lb mazai tik ant paciu galiuku, ar galima ir daugiau plauku tept? nebus nuo to riebaluoti, apsunke plaukai?
Papildyta:
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2007 07 08, 23:05)
juk ne ant suskilinejusiu galiuku reikia tept aliejukus, pirma reikia pakirpt, o tada tept aliejuku, rupintis jais, aliejukas stabdo plauku galiuku skilinejima, bet tikrai neklijuoja ir niekuo nepadeda jau suskilinejusiems
QUOTE(bird @ 2007 07 10, 17:07)
papasakok daugiau, kokia kaina, kur pirkai, jis toks kaip aliejus, tirstas labai? na toks kur reikia lb mazai tik ant paciu galiuku, ar galima ir daugiau plauku tept? nebus nuo to riebaluoti, apsunke plaukai?
[
[
jis toks aliejaus pavidalu, toks tirstas, uztenka 1-2 laseliu visai galvai (mano plaukai siekia pecius), as po plovimo pereinu per galiukus, o likuciu - per visa galva, nelieciant saknu Plauku neapsunkina
pirkau Kosmadoj, mokejau 57 lt (su nuolaidu kortele), o siaip jo kaina 61 lt 100 ml
galvojau ka cia nusipirkti - ar kerastaze ar sita, tiesiog norejau tikro aliejuko kita karta bandysiu kerastaze arba mikl_shake, kad plaukuciai nepriprastu
a milk-shake'as gi neturi aliejuko
Compagnia del colore tai man irgi labai patinka
Bet ir kerastazius geras
Bet ir kerastazius geras
Nusipirkau Biotraitement aliejuka, artimiausiu metu isbandysiu ir galesiu pasakyti daugiau
QUOTE(mexica @ 2007 07 11, 12:10)
a milk-shake'as gi neturi aliejuko
Bet ir kerastazius geras
Bet ir kerastazius geras
milk'as turi savo aliejuka
Jo? nezinojau.. o kokia jo kaina gal zinai?
QUOTE(Tiffany @ 2007 07 11, 15:54)
milk'as turi savo aliejuka
Man konsultante sake kad neturi,turi tik ta firma kuri leidzia milkshake serija z.one concept
QUOTE(Malena @ 2007 07 11, 18:16)
Man konsultante sake kad neturi,turi tik ta firma kuri leidzia milkshake serija z.one concept
niu tada begsiu pasiaiskinti kaip cia yra istiesu
Papildyta:
QUOTE(mexica @ 2007 07 11, 17:36)
Jo? nezinojau.. o kokia jo kaina gal zinai?
45 lt ua 50 ml berods