Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų aliejukai

QUOTE(linutiaaa @ 2008 02 20, 23:46)
kaip tik ta monoi kokosu alieju isbandziau siandien rolleyes.gif  laikiau gan ilgai...bet su naturaliu sampunu neissiplove, is pradziu net nesupratau, galvojau, kas cia pasidare

naudoju monoi gan ilga laika ir visada su naturaliais sampunais po 2 kartu viskas issiplauna, net tada kai per nakti laikau alieju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 02 21, 00:52)
naudoju monoi gan ilga laika ir visada su naturaliais sampunais po 2 kartu viskas issiplauna, net tada kai per nakti laikau alieju  ax.gif

gal man tiesiog reikejo antra karta perplauti atidziau, ir as prie saknu dar buvau weledos patepliojus, o jis toks tirstesnis... g.gif

o pirkau akropoly kosmadoje...prie idegiu kremuku visokiu buvo, uzrasyta monoi geltonai, bet pati etikete tokia lyg i ruduma...
va, radau, maniskis toks mirksiukas.gif :
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 21 vasario 2008 - 00:29
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 02 20, 18:47)
monoi kokosu aliejus buna kosmadose, o 100 % naturalaus  bioboutique CUP'o 5 aukstas, SV. stepono 6, kvapu namuose ciurlionio 4

gal žinote, kokia kaina Bioboutique to aliejaus ir koks tūris?
Atsakyti
QUOTE(apolla @ 2008 02 20, 20:35)
Nusipirkau ir as alieju plaukams"babuski Agafji", issitryniau galva ,laikiau apie valanda, tas aliejus malonaus kvapo(zoliu) jau susiruosiau plauti, plaunu,plaunu,galo nera ,kol as ji nuploviau  kiek sampuno isnaudojau doh.gif  riebu nors tu ka, galais negalais palengvejo, issisukuoja lengvai ,bet dziusta doh.gif be feno niekaip,  kai isdziovinau visai nieko, bet efektas ne tas kurio tikejausi, trumpiau tariant i menesi viena karta gal ir gerai pamaitinti plaukucius, bet dazniau -vargas, maza to,kad po mano aliejiniu proceduru vyras vonioj paslydo (sunkiai issiplauna),tai ir visas vakaras suniui ant uodegos unsure.gif
Labai noreciau aliejuko tik plauku galiukams ,kad atrodytu graziai ir sveikai, gal galite parekomenduoti? buciau dekinga 4u.gif

as dabar naudoju biotraitment toki tipo aliejuka, va cia tas kur stikliniam buteliuke http://usaoff.com/bi...tanticurly.html

tai visai patinka, nors kad kazkoks ypatingas butu tai nepasakyciau. panasus kaip alfa parf. bet siaip normalus.
Atsakyti
ar bandete HENNAPLUS alieju?
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 02 21, 01:12)
gal man tiesiog reikejo antra karta perplauti atidziau, ir as prie saknu dar buvau weledos patepliojus, o jis toks tirstesnis... g.gif

o pirkau akropoly kosmadoje...prie idegiu kremuku visokiu buvo, uzrasyta monoi geltonai, bet pati etikete tokia lyg i ruduma...
va, radau, maniskis toks mirksiukas.gif :
user posted image

As toki pat turiu,kaip ilgai man jis naudojas..jau atsibodo rolleyes.gif
Atsakyti
as ir siandien nusipirkau , pagaliau radau !
isbandysiu ryt tai dabar taip smalsu ar tikrai geras jis smile.gif
kaip tau Malena?
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 02 21, 20:23)
as ir siandien nusipirkau , pagaliau radau !
isbandysiu ryt tai dabar taip smalsu ar tikrai geras jis smile.gif
kaip tau Malena?

Vidutiniskas,stebuklu nepastebeta..As ji pasildau,tepu vakare,laikau per nakt,ryte issiplaunu galva..Tai viena diena plaukai buna ypatingi,o paskui kaip visad smile.gif
Atsakyti
o kitokius aliejus naudoji plaukam? kuris geriausia tau veikia?
Atsakyti
QUOTE(ašei @ 2008 02 21, 11:35)
gal žinote, kokia kaina Bioboutique to aliejaus ir koks tūris?

kvapu namai yra oficialus pardavejai, o bioboutique ir sv. stepo platina. kainas galima paziureti ju tinklapyje ax.gif

man asmeniskai monoi labai patinka tiek plaukams, tiek kunui, ypac rankoms wub.gif
Atsakyti
QUOTE(apolla @ 2008 02 21, 21:02)
ar bandete HENNAPLUS alieju?

O koks cia aliejus? g.gif Galima placiau? g.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif visos temos neskaičiau, bet gal kuri naudojote CENKO aliejuką raudomane buteliuke g.gif kaip jis jums?
Atsakyti