Man labai geras aliejus galams is Body shop , berods vynuogiu kauliuku jis
QUOTE(Indre_ @ 2008 01 02, 14:04)
na as ir galiu pasakyti avono aliejukas nekoks jau superinisdalykelis jokio rezultato, tepi tepi bet nieko. As naudoju Compagnia DelColere aliejuka superinis, rezultat matau, tikrai galai ne taip velesi ir nereikia taip daznai ju kirpti, o cia svarbiausia norint auginti plaukus O dar kaip esu blionda tai tiems galams ypač reikia maitinimo
Oi sorry, jau radau kur pirkt
QUOTE(Bitute32 @ 2008 01 02, 11:15)
Taip taip, tu teisingai pavadinai man rodos, nes toje firmoje tik 2 rusiu kapsulytes yra - raudonos ir zalios, taip kad mes apie tas pacias kalbame
O gal pas tave paskutiniu metu luzineja plaukai ne del to aliejaus, o tiesiog del oro,nu...tipo...salta lauke, sezonu kaita
na gali buti, taciau dabar nenaudoju, bet kai naudodavau pastebedavau tokia tendencija
QUOTE(Bitute32 @ 2008 01 02, 15:54)
na gali buti, taciau dabar nenaudoju, bet kai naudodavau pastebedavau tokia tendencija
reikia man tada irgi gal susimastyt, maza ko pusiau plyka lyksiu nuo kazkokiu kapsulyciu ... mano drauge tai naudoja naturalu aliejuka vaistynese perka, sako, kad kt vien chemija... ....
As naudoju aliejuka pries plovima, Ajurvedini toki naturalu
QUOTE(Bitute32 @ 2008 01 02, 16:16)
As naudoju aliejuka pries plovima, Ajurvedini toki naturalu
O kas cia per aliejukas?
Zodziu zolinis aliejukas, esu isirasius Ajurvedos centre kad sau pigiau kosmetika pirkti tai ir nusipirkau is BIOTIQUE firmos, bet siuo metu lyg jau nebera jo labai populiarus plauku augimui gerinti
QUOTE(Bitute32 @ 2008 01 02, 16:33)
Zodziu zolinis aliejukas, esu isirasius Ajurvedos centre kad sau pigiau kosmetika pirkti tai ir nusipirkau is BIOTIQUE firmos, bet siuo metu lyg jau nebera jo labai populiarus plauku augimui gerinti
Aisku...O pati matai skirtuma plauku su aliejukais ir be?
As jau kazkur puse metu naudoju paul mitchell super skinny seruma ir matrix seruma tikrai labai padejo plaukam galiukai visai nesisakoja, plaukai tikrai atsigavo, bet jau taip atsibodo vis nesibaigia man jie noriu kazka is tigi ar goldwell nusipirkti kaip manot jei padesiu juos i sali nesuges man jie ta prasme klausimas toks ar genda jie, nes galiojimo datos tai nera ant bonkuciu
Pritariu Super aliejukas