kazkada naudojau Alfa Parf SemiDiLino aliejuka....pinigai i bala, labai greit isnaudojau ir jokio poveikio lyginant su kitais pigesniais ir brangesniais aliejukais.... na ka tik kvapas man nerealiausias is visu iki pat db liko...
bet daug kam ir tas nepatinka
truputi riebalavo jis man palukus, mano kirpciukai gana jau ilgi, bet pasiure tuo metu buvo, tj patepus labai susiriebalindavo.....
jau sunaudojau Milk Shake ten toki seruma kutikulai plauko, panasiai kaip aliejukas ten paskirties, tj zinokit uz 33 lt, bet tox liuuux
ir kvepia maloniai ir ant sausu netgi fainas labai; ji geriausia nadoti ant sausu plaukuciu (aisq reikia ir ant slapiu) nes jis taip sulygina plauka, tox sveikas ir grazus atrodo
visiskai neriebaluoja
wa o db drauges rekomendacija naudoju BIOtreatment aliejuka, kvapas pats paprasciausias, o poveikis tj neblogas, dar naudoju Biotreatmento tiesinancia kauke tj plaukai isvis nebesisiausia...
siandien pirma karta gavau komplimenta del plaukuciu....savaitgali daziau tj nereliai atrodo
va o uz ji mokejau (aliejuka) 36lt. mickeviciaus gatveje kaune.
o del silikono....tj aliejukai yra plauku galu apsaugojimui nuo sakojimosi ir sausejimo, tj kad alieju sudety yra silikono, nieko stebetina, jis kaip apsauginis plauko
nenorekit kad viskas ka perkat tik gydytu
reikia kad apsaugotu ir paskuij nereiktu gydyti
beje merginos jus cia daug kalbejot kalbejot ir tokiu faktu atradau man nesuprantamu. pvz sakot kad tas Biotreatment aliejukas yra FLUIDAS, tai paaiskinkit kas tas fluidas?