QUOTE(Qwertama @ 2007 06 29, 00:18)
man jau galva susisuko nuo visu pavadinimų
net nežinau ką išsirinkti, nes dar ir kaina svarbu. žinau plaukų problemą, bet nežinau kas jiems labiausiai pagelbėtų.
lieka tiesiog bandyt
kol atrasi savo
priemones
pas mane tai plaukų problemos didelės kaip ir nėra ir perku tą aliejuką ne dėl to, kad ten labai jau padės mano plaukui (nes tik aliejukas nepadės, jei nesirūpinsi plaukais, nemaitinsi jų iš vidaus, tinkamai nesirūpinsi. priemonės tik maža dalis visko, ko reikia norint turėti gražius plaukus
) as perku del to, kad man lengviau sukuojasi jie po aliejuko, graziau krenta, blizga, kadangi dazau plaukus, tai paryskina spalva
didelio stebuklo ir plaukų, kaip reklamoj nuo aliejuko naudojimo nesitikiu, nes tai nera realu
tam reikia ilgo darbo su plaukais, rupinimosi jais
siaip as patenkinta savo plaukais, man jie grazus ir bandau ilgesnius uzsiaugint, tai aliejukas tikrai padeda, nebetaip skilineja galiukai, nereikia daznai kirpt ir plaukuciai auga
o kazkada maniau, kad niekaip man ju nepavyks uzsiaugint ilgesniu, nei turejau iki peciu kazkur ir neaugo man jie nors tu ka
jei kiek ir paaugdavo per menesi, tai tiek nedaug, kad kirpykloj viska ir nukirpdavo, kai eidavau pakirpt galiuku
dabar labiau pradejau jais rupintis ir jie auga
draugai ir pazistami irgi pastebejo, kad tokiu ilgu nesu turejus
ir manau, kad cia kazkuria dalim pasitarnavo plauku aliejukas