Sorry, neskaiciau visos temos, bet savo refleksija paraysiu: naudoju TBS aliejuka plauku galiukas, nesu tikra del poveikio, bet lyg ir sakojimosi neber (o buvo), taip pat naudoju TBS spa wisdom serijos alieju plaukams- miracle monoi oil - taciau tik kaip kauke ( ja laikau nakciai arba kai plaukioju baseine issitepu. siaip ir kvapas ir poveikis fantastiki: lengvai issukuojami, slidus, blizgantys) Ta kauke pasidarau kelis kart per savaite, o buteliuko 150 ml uztenka ilgam. Labai puikiai issiplauna ir kvepia (oje).
Dar naudoju WELEDOS rozmarinu alieju plaukams: absoliuciai naturali sudetis, skaniai kvepia irgi darausi kaip kauke nakciai arba kai plaukioju baseine (poveikis - dar nzn
) Siaip kiekis gan mazas
Naudojau NB simodsiju alieju plaukams, maisydavau su kitu kokiu kvapniu, tai irgi visai patiko
Papildyta:
QUOTE(jadzka @ 2007 08 20, 21:05)
Naudojau. Jis Nivejos gaminys. Tik va nesupratau aš jo prasmės: plaukams tikrai nieko gero nedarė. Geresnis poveikis būdavo nuo Dzintars aliejuko (bent jau labiau blizgėjo), o nuo šio - tai tik riebalus plaudavau per penkis kartus.
Kažkaip labiau patinka serumai šaknims ir aliejukai galams. Jei jau norisi ko nors labiau maitinančio - tai tada jau naudot alyvuogių aliejų su medum ir kokkiu kiaušiniuo tryniu kaukes. Tikrai geresnis poveikis.
O dar geriau - profesionalios kaukės ir serumai nei tokie aliejukai. Aišku, buvo laikas kai žaidžiau, bet tikrai nu ojo nebuvo mano plaukai tipriai gražesni (vien ištepus medumi plaukus jie daug labiau žvilgėdavo, o ir išskalauti lengviau).
Nors... Plaukai skirtingi ir pabandyti verta.
Visiskai sutinku, kad LABAI sunkiai issiplauna, taciau man truputi slinkima sumazino (cia toks reliatyvus dalykas, tagi nezinau nuo ko sumazejo). Ji isitrinu kai einu i baseina, taciau ta pacia diena jei 2 kart neisplausi galvos - geriau neiti, nes truputi riebaluoti lieka. Taciau poveikis tikrai yra, gal verta?