na tai dalinames patirtim ir numonėm apie turėtus aliejukus, jų minusus ir pliusus, kainas ir įsigijimo vietas:mirksiukas:
aš galvoju šiuo metu ar pirkt Kerastase vėl, ar išbandyt Compagnia Del Colore, ar Wellos Lifetex ar By Framesi (atrodo toks pavadinimas ) ir neapsisprendžiu, kurį pagal kainą tai Compagnia Del Colore berods brangiausias, o Wellos arba tas By Framesi pigiausi iš mano išvardintų bet ar atitinka kokybė kainas?
aš galvoju šiuo metu ar pirkt Kerastase vėl, ar išbandyt Compagnia Del Colore, ar Wellos Lifetex ar By Framesi (atrodo toks pavadinimas ) ir neapsisprendžiu, kurį pagal kainą tai Compagnia Del Colore berods brangiausias, o Wellos arba tas By Framesi pigiausi iš mano išvardintų bet ar atitinka kokybė kainas?
As va po ilgo laiko nenaudojimo vel pabandziau kerastase ir prisiminiau kad irgi neblogas biesas Jauciu kaitaliosiu su tuo savo compagnia del colore - pabaigsiu viena, pirksiu kita. Tik tas del colore man kazkoks.. tikresnis na naturalesnis jis daug.
vel prisiminiau, jog gal reiketu nusipirkti plaukams kokiu ampulyciu, tada man aliejuko bent kokia savaite naudot nereikia, plaukai ir taip pamaitinti, sunkus, atrodo sveikai.
vel prisiminiau, jog gal reiketu nusipirkti plaukams kokiu ampulyciu, tada man aliejuko bent kokia savaite naudot nereikia, plaukai ir taip pamaitinti, sunkus, atrodo sveikai.
hm... kokius gi as turejau
Fruktis, tokiame burbule, patiko kvapas, o poveikis buvo tik iki plovimo
Avon serumas, poveikis panasus kaip ir Frukcio, tik kaina skirtinga
Henna, raudonos kapsules, labai sunku tolygiai uztepti, poveikis siaip sau
Loreal kremas su keramidais, beveik bekvapis ir poveikio nei kvapo
Kerastase emulsija, patiko kvapas ir poveikis, tikrai apsimoka pirkti prof. priemones, ilgiau uztenka ir matosi efektas
dabar turiu Loreal pieneli dazytiems plaukams, avieciu kvapo bandziau tik viena karta, plaukams patiko
Kerastase emulsija, patiko kvapas ir poveikis, tikrai apsimoka pirkti prof. priemones, ilgiau uztenka ir matosi efektas
dabar turiu Loreal pieneli dazytiems plaukams, avieciu kvapo bandziau tik viena karta, plaukams patiko
QUOTE(Lalaa @ 2007 06 26, 12:51)
O man sitos labai patiko ir kazkada labai padejo, kai plaukai buvo sviesinti, cia matyt kaip kam tinka. Ir neisivaizduoju, kaip gali buti sunku istepti: na paimi to aliejuko, istrini trap delnu ir delnais perbraukai per plaukus, tikrai nesudetinga
QUOTE(Mylia @ 2007 06 26, 15:20)
O man sitos labai patiko ir kazkada labai padejo, kai plaukai buvo sviesinti, cia matyt kaip kam tinka. Ir neisivaizduoju, kaip gali buti sunku istepti: na paimi to aliejuko, istrini trap delnu ir delnais perbraukai per plaukus, tikrai nesudetinga
man tiesiog gal serumas ne prie sirdies, su jais reikia labai atsargiai, galima suriebinti plaukus, jei labai tirsti ir riebus
QUOTE(Lalaa @ 2007 06 26, 13:51)
Reiks isigyti, nes ziuriu cia visur ji giria:)
QUOTE(Lalaa @ 2007 06 26, 12:51)
o kas cia per Kerastase emulsija? cia tas aliejukas kur oranziniam buteliuke, ar koks nors kitas daiktas? jei kitas, tai kam skirtas, kokia kaina?
Papildyta:
QUOTE(mexica @ 2007 06 26, 12:08)
As va po ilgo laiko nenaudojimo vel pabandziau kerastase ir prisiminiau kad irgi neblogas biesas Jauciu kaitaliosiu su tuo savo compagnia del colore - pabaigsiu viena, pirksiu kita. Tik tas del colore man kazkoks.. tikresnis na naturalesnis jis daug.
o kokiu esi turejus ampulyciu?
Merginos, siuo metu Maximoje akcija Loreal produkcijai, nusipirkau COLOR SOS Repair seruma (4dozes) 10.45Lt, tikrai apsimoka, nes be nuolaidos kaina apie 17-19Lt, berods.
Turiu AlfaParf aliejuka, esu labai patenkinta, man tiko.
Naudojau Avon aliejuka(ar seruma), galvojau kad labai fainas, kol nebuvau pabandziusi kitu. Tiesa, kainos ir kokybes santykis tikrai nera blogas.
Dar neseniai nusipirkau Fluid Crystal su linu semenu aliejumi ir silko proteinais. Melynas aliejukas. Taip pat fainas.
Turiu AlfaParf aliejuka, esu labai patenkinta, man tiko.
Naudojau Avon aliejuka(ar seruma), galvojau kad labai fainas, kol nebuvau pabandziusi kitu. Tiesa, kainos ir kokybes santykis tikrai nera blogas.
Dar neseniai nusipirkau Fluid Crystal su linu semenu aliejumi ir silko proteinais. Melynas aliejukas. Taip pat fainas.
as taip pat isvardinsiu savo bandytus aliejukus ir ispudzius
pirmieji buvo paprasti
bandziau avon ir fructis, tada dar patiko
tada isbandziau framesi taip pat patiko
taip pat dabar turiu ir turejau siuos :
kerastase, liuks
alphaparf 'semidilino' pusetinas
loreal proffessional 'vitamino color' bei ''absolut repair' kremukai, neblogi.
TBS 'grapeseed glossing serum' - nesuprantu as jo
biotraitment aliejukas - nilabai
paul mitchell gloss drops bei super skinny - neblogi
tigi girls toys - patinka
tigi ego boost geris
john frieda dvieju rusiu aliejukai straight ar pan - neblogi
wella ends express - nepatinka
loreal smooth intense - patinka
tigi 'small talk' - patinka jei napadauginu
henna plus zalios ir raudonos kapsulytes, kazkada buvo super, dabar kazkaip nebetas stai tokie bandymai
dar kazka ateity bandysiu is matrix, KMS ar lancome
pirmieji buvo paprasti
bandziau avon ir fructis, tada dar patiko
tada isbandziau framesi taip pat patiko
taip pat dabar turiu ir turejau siuos :
kerastase, liuks
alphaparf 'semidilino' pusetinas
loreal proffessional 'vitamino color' bei ''absolut repair' kremukai, neblogi.
TBS 'grapeseed glossing serum' - nesuprantu as jo
biotraitment aliejukas - nilabai
paul mitchell gloss drops bei super skinny - neblogi
tigi girls toys - patinka
tigi ego boost geris
john frieda dvieju rusiu aliejukai straight ar pan - neblogi
wella ends express - nepatinka
loreal smooth intense - patinka
tigi 'small talk' - patinka jei napadauginu
henna plus zalios ir raudonos kapsulytes, kazkada buvo super, dabar kazkaip nebetas stai tokie bandymai
dar kazka ateity bandysiu is matrix, KMS ar lancome
QUOTE(puffy_ @ 2007 06 26, 22:27)
as taip pat isvardinsiu savo bandytus aliejukus ir ispudzius
Labai aciu, tikrai issamu
QUOTE(bird @ 2007 06 26, 21:44)
o kas cia per Kerastase emulsija? cia tas aliejukas kur oranziniam buteliuke, ar koks nors kitas daiktas? jei kitas, tai kam skirtas, kokia kaina?
taip, tas pats
puffy, puiki ataskaita