sveikos
as irgi saldau i indelius ar maiselius dedu o siemet auginu ju dauk visa kruva uzsaldysiu
Simet dariau eksperimenta - pritrukau cesnaku galvuciu-skilteliu, jau zadejau begti i parduotuve, bet kaimyne man pasake, kad reikia nusiskinti JAUNU CESNAKU LAISKU ir galima juos naudoti. Kaime pas gimines prisiskyniau ju, nuploviau, nudziovinau, supjausciau smulkiai, i indelius ir kameron sudejau. Nu zinot, visai gerai gaunasi, irgi sauksteliu pasikabinu ir i sriuba dedu, ant kepamos mesytes dedu, zodziu - kur tik ju reikia.
Aš irgi visada tik šaldau krapukus
QUOTE(vauga @ 2007 06 24, 18:23)
atejo laikas ruošti krapus. Šaldytuvo kamera ne per didžiausia - ką pasiūlysite?
mes savo naminius krapus supjaustom smulkiai ir dziovinam poto sudedam i dezute ir visada ziema pagardinam sriubytes ar kitus ptiekalus
perskaičiau visus puslapius,ir visos rašot,kad geriausias būdas krapus šaldyti,aš su tuo sutinku,bet mb paprašė dar ir į stiklainius nešaldytų padaryt,mat jam reiks veštis į reisą ,manau džiovinti jam nepatiks
gal žinot kokį receptuką,kad nebūtų labai stipriai sūdomi,na gal koks marinatas būna
gal žinot kokį receptuką,kad nebūtų labai stipriai sūdomi,na gal koks marinatas būna
Smulkiai supjaustau sudedu i indelius ir saldykli ziema dedu beveik visur kur man atrodo ju reikia nem nem kaip skanu
As tiesiog sukraunu i plastmasinius indelius ir i saldymo kamera. Man daug skaniau nei dziovinti..ir skonis ir kvapas naturalesni
Anksčiau sūdydavau indeliuose ir į šaldytuvą.
O dabar pasidarau 10 cm ilgio "ruloniukus" ir susuku su ta maistine plėvele tvirtai. Kada reikia, pasiimu "ruloniuką" ir kiek reikia "atsišinkuoju" ir vėl į kamerą įmetu...
O dabar pasidarau 10 cm ilgio "ruloniukus" ir susuku su ta maistine plėvele tvirtai. Kada reikia, pasiimu "ruloniuką" ir kiek reikia "atsišinkuoju" ir vėl į kamerą įmetu...
Smulkiai pjaustytus šaldžiau ir džiovintus sukarpiau ir į medžiaginį maišelį
pjaustau ir saldau
Nuskinu sakeles, nuolaunu, palieku, kad nudziutu ir tada supjauscius dedu i indukus ir i saldymo kamera
QUOTE(syri @ 2009 07 19, 21:52)
Anksčiau sūdydavau indeliuose ir į šaldytuvą.
O dabar pasidarau 10 cm ilgio "ruloniukus" ir susuku su ta maistine plėvele tvirtai. Kada reikia, pasiimu "ruloniuką" ir kiek reikia "atsišinkuoju" ir vėl į kamerą įmetu...
O dabar pasidarau 10 cm ilgio "ruloniukus" ir susuku su ta maistine plėvele tvirtai. Kada reikia, pasiimu "ruloniuką" ir kiek reikia "atsišinkuoju" ir vėl į kamerą įmetu...
Va ir aš taip visada darau, labai patogu, nes kiek reikia pasipjaustai ir atgal