Įkraunama...
Įkraunama...

Krapų ruošimas žiemai

sveikos smile.gif
as irgi saldau i indelius ar maiselius dedu o siemet auginu ju dauk visa kruva uzsaldysiu
Atsakyti
Simet dariau eksperimenta - pritrukau cesnaku galvuciu-skilteliu, jau zadejau begti i parduotuve, bet kaimyne man pasake, kad reikia nusiskinti JAUNU CESNAKU LAISKU ir galima juos naudoti. Kaime pas gimines prisiskyniau ju, nuploviau, nudziovinau, supjausciau smulkiai, i indelius ir kameron sudejau. Nu zinot, visai gerai gaunasi, irgi sauksteliu pasikabinu ir i sriuba dedu, ant kepamos mesytes dedu, zodziu - kur tik ju reikia.
Atsakyti
Aš irgi visada tik šaldau krapukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vauga @ 2007 06 24, 18:23)
atejo laikas ruošti krapus. Šaldytuvo kamera ne per didžiausia  - ką pasiūlysite?  mirksiukas.gif

mes savo naminius krapus supjaustom smulkiai ir dziovinam smile.gif poto sudedam i dezute ir visada ziema pagardinam sriubytes ar kitus ptiekalus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamulka10: 26 birželio 2009 - 14:49
perskaičiau visus puslapius,ir visos rašot,kad geriausias būdas krapus šaldyti,aš su tuo sutinku,bet mb paprašė dar ir į stiklainius nešaldytų padaryt,mat jam reiks veštis į reisą ,manau džiovinti jam nepatiks unsure.gif
gal žinot kokį receptuką,kad nebūtų labai stipriai sūdomi,na gal koks marinatas būna g.gif
Atsakyti
Smulkiai supjaustau sudedu i indelius ir saldykli ziema dedu beveik visur kur man atrodo ju reikia nem nem kaip skanu
Atsakyti
As tiesiog sukraunu i plastmasinius indelius ir i saldymo kamera. Man daug skaniau nei dziovinti..ir skonis ir kvapas naturalesni rolleyes.gif
Atsakyti
Anksčiau sūdydavau indeliuose ir į šaldytuvą.
O dabar pasidarau 10 cm ilgio "ruloniukus" ir susuku su ta maistine plėvele tvirtai. Kada reikia, pasiimu "ruloniuką" ir kiek reikia "atsišinkuoju" ir vėl į kamerą įmetu...
Atsakyti
Smulkiai pjaustytus šaldžiau ir džiovintus sukarpiau ir į medžiaginį maišelį didis.gif
Atsakyti
pjaustau ir saldau smile.gif
Atsakyti
Nuskinu sakeles, nuolaunu, palieku, kad nudziutu ir tada supjauscius dedu i indukus ir i saldymo kamera thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2009 07 19, 21:52)
Anksčiau sūdydavau indeliuose ir į šaldytuvą.
O dabar pasidarau 10 cm ilgio "ruloniukus" ir susuku su ta maistine plėvele tvirtai. Kada reikia, pasiimu "ruloniuką" ir kiek reikia "atsišinkuoju" ir vėl į kamerą įmetu...

Va ir aš taip visada darau, labai patogu, nes kiek reikia pasipjaustai ir atgal thumbup.gif
Atsakyti